21.05.2016 | 5 Kommentit

VEGAN ROCKY ROAD

Vaikka keittiössä hääräily onkin kivaa, on ihana, että vegaanillekin löytyy kaupan hyllyiltä aineksia, joista voi loihtia halutessaan nopeasti super simppelin ja makoisan viikonloppuherkun. Takaan, että tämä uppoaa yhtä hyvin sekasyöjillekin!

Et tarvitse muuta kuin kaksi levyä Brunberg tummaa suklaata, suolapähkinöitä, Oreo-keksejä, Freedom mansikanmakuisia vaahtokarkkeja (btw ne ovat parhaita vaahtokarkkeja, mitä olen ikinä syönyt) ja nokareen keijua.

  1. Paloittele suklaa. Sulata suklaa voin kanssa miedolla lämmöllä kattilassa tai mikroaaltouunissa. Vahdi, ettei kuumene liikaa. Älä anna kiehua.
  2. Levitä seos leivinpaperilla vuorattuun vuokaan. Heitä päälle paloiteltuja keksejä, vaahtokarkkeja ja pähkinöitä. Painele koristeet kiinni suklaaseen. Anna jähmettyä jääkaapissa noin tunti.

Valmista tuli! Ei muuta kun nauttimaan!

Makoisaa ja rentouttavaa viikonloppua toverit rakkaat!

<3:Venla

 

5 Kommentit

  1. Linda

    Hei, näyttää ihan tosi ihanalta. 🙂

    Ihmettelin vaan, että onko noi oreot ja suklaa myös vegaanisia? Jos on, niin aivan mahtavaa. Heti resepti kokeiluun :))

    Ja muuten tosi ihanan positiivinen blogi sulla!

Lähetä kommentti