21.10.2016 | 0 Kommenttia

KVINOA TABBOULEH, MAUSTEISET MUSTAPAVUT JA KASVIKSET

Venlan Tabbouleh:

  • 2 dl kvinoa
  • 2 tomaattia
  • puolikas kurkku
  • loraus sitruunamehua
  • 1 limen mehu
  • korianteria (käytin persiljan sijasta, koska allekirjoittaneen mielestä korianteri ja lime nyt vaan sattuu olemaan lyömätön yhdistelmä)
  • minttua
  • 2 valkosipulinkynttä
  • 1 pieni punasipuli
  • loraus öljyä
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria

Valmista kvinoa paketin ohjeen mukaan. Pilko tomaatit ja kurkku pieniksi paloiksi. Hienonna sipulit. Silppua korianteri ja minttu.

Sekoita kulhossa tomaatit, kurkku, kypsä kvinoa, sitruunamehu, limen mehu, korianteri, minttu, öljy, sipulit, suola ja pippuri.

Mausteiset mustapavut:

  • loraus öljyä
  • 1 punainen paprika pilkottuna
  • 3-4  valkosipulinkynttä hienonnettuna
  • 2 pakettia käyttövalmiita mustapapuja
  • ripaus juustokuminaa
  • ripaus sipulijauhetta
  • ripaus chilihiutaleita
  • ripaus suolaa
  • ripaus mustapippuria

Paista paprika öljyssä pannulla pehmeäksi. Lisää joukkoon hienonnettu valkosipuli. Kun valkosipulikin on pehmennyt lisää joukkoon mustapavut ja mausteet.

Koristeeksi tuoreet ja/tai sulatetut pakastevihannekset:

  • parsakaalia
  • kukkakaalia
  • sokeriherneitä
  • vihreitä papuja
  • miniporkkanoita
  • maissia
  • avokadoa

Kasaa annos:

Asettele pohjalle tabbouleh, lado päälle kasvikset ja mustapapuseos.

<3: Venla

0 kommenttia

Lähetä kommentti