Ainekset:
- tilkka rypsiöljyä
- 4 valkosipulinkynttä (minä laitoin kokonaisen pienen valkosipulin)
- punainen paprika
- pinaattia
- tällä kertaa käytin tofukuutioita (voi käyttää hyvin myös linssejä, herneitä tai papuja)
- sipulikaurakermapaketti
- Italian Basilico -maustesekoitusta
- mustapippuria
- pastaa (itse käytin tällä kertaa kaurapastaa, mutta mikä vaan käy esim. papupasta, kikhernepasta jne.)
Lisukkeeksi raikasta vihersalaattia hampunsiemenillä ja avokadon puolikas. Viimeistele pasta-annos oluthiivahiutaleilla ja basilikanlehdillä.
Kuullota valkosipuli öljyssä pannulla, heitä sekaan pilkottu paprika. Anna paprikan paistua hieman. Lisää sitten joukkoon tofukuutiot ja pinaatti. Paista hetki. Lisää lopuksi sipulikaurakerma, basilicomaustetta ja mustapippuria.
Keitä pasta paketin ohjeen mukaan. Kaada vesi pois ja sekoita lopuksi pasta kastikkeen joukkoon.
Nopeaa, herkullista ja helppoa – juuri sitä mitä tämä harmaa päivä kaipasi.
<3:Venla
Mahtava kuulla!
Olen käyttänyt sekä tuoretta että pakastepinaattia. Molemmat sopii. Jos käytät pakaste, se kannattaa laittaa vaan tietenkin aikaisemmin pannulle, jo ennen paprikaa, jotta sulaa. Tuoretta taas ei tarvitse niin kauaa paistella. Varmasti käy myös muutkin pastat. Käytin Planti creamy cooking kaura onion -kaurakermaa (vihreä paketti). Hyvin sopii myös vastaavasti Planti chili -kaurakerma.
Ihanan aurinkoista kevättä sulle! 🙂
Näyttää herkulliselta ja menee kyllä testiin! Käytitkö tuoretta pinaatti vai pakaste? ja millainen tämä sipulikaurakermapaketti on? Entä maistuukohan yhtä hyvälle, jos tekee normi pastasta? Kiitos jo etukäteen vastauksista ja mukavaa kevättä!