Vaikka näin opiskelijana aikaa (tai rahaa:D) gourmet-ruokien kokkailulle ei hurjasti jää, olen kuitenkin aiemmista kouluvuosistani viisastuneena päättänyt pitää huolen, että olisi aina jotakin pöperöä kaapissa valmiina tarjolla, jotta tulisi syötyä ainakin kaksi lämmintä ruokaa päivässä, sekä tietysti aamu-, ilta- ja välipalat. Sen vuoksi kokkailenkin yleensä sunnuntai-iltaisin alkuviikon sapuskat valmiiksi. Tässä muutamia simppeleitä viime aikoina lautaselle päätyneitä eväitä.
Mausteinen kurpitsa-kookoskeitto, reseptin löydätte täältä vanhemmasta postauksestani. Soseutin tällä kertaa joukkoon vielä purkillisen kikherneitä, vaikka niitä ei tuossa aiemmassa reseptissäni mainitakaan.
Hasselpähkinäjuomaa, kasvipohjaista jogurttia, kaurahiutaleita ja marjoja.
Kikhernesalaattia kera oliivien, avokadon, itujen, kurpitsansiementen ja chilihummuksen.
Valkosipuli-chili-tomaatti-kidneypapupastaa pinaatin kera.
Punaisista linsseistä tehtyä pastaa kera parsakaalin, mustapapujen, tomaatin ja mausteiden.
mandariineja mmm..
Tämän viikonlopun simppelin suosikkiherkun ohjeen löydätte täältä.
Nyt valmistin juuri äsken alkuviikolle tämän helpon ja nopean intialaisen linssikeiton, jota aion nauttia mm. siementen kera.
Vinkkailkaa ihmeessä teidän omia lemppari arkiruokia?
PS. Jos haluatte nähdä hupaisaa matskua tämän päiväisistä baletti-treeneistä, kurkatkaa meikäläisen Instagram Storyn puolelle.
Nyt läksyjen pariin.
PPS. Unenmäärässäni on vielä tällä hetkellä skarpattavaa.
Tsemppiä alkavaan viikkoon toverit!
<3:Venla
0 kommenttia