18.02.2020 | 0 Kommenttia

Elinvoimaa ja kiiltoa hiuksille

Kaupallinen yhteistyö: Waterclouds

Varsinkin näin talvella kuontalo on ollut koetuksella Köpiksen viimassa viipottaessa ja Lapin pakkaskeleillä seikkaillessa. Tukkani ei ole rasvoittuvaa sorttia ja onkin kaivannut pääasiassa enemmän kosteutusta. Varsinkin menneisyyden erilaisten villien hiuskokeilujeni jälkeen. Olen antanut viime vuosien aikana oman värini kasvaa takaisin, mutta juurikin hiusteni latvat muistavat edelleen blondauskokeiluni ja kesän auringonsäteet.

Sain testattavakseni minulle uuden tuttavuuden ruotsalaisen Waterclouds – kampaamotason hiustenhoitosarjan vegaanisia tuotteita. Waterclouds on satsannut lähituotantoon sekä ympäristöystävällisyyteen, laadusta tinkimättä. Kaikki tuotteet onkin valmistettu naapurimaassamme Ruotsissa. Täten on myös haluttu taata, että tuotteissa on otettu huomioon juurikin pohjoismaisten hiusten tarpeet sekä tuotteiden käyttötarkoitukset ja raaka-aineet. Pakkauspullot on valmistettu biohajoavasta muovista. Yksikään tuote ei sisällä parabeenejä.

Kuten moni minun matkassani pitkään pysynyt lukija tietääkin, en ole aktiivisin hiustentuunaaja tai kosmetiikka hifistelijä. Useimmiten minut saattaakin nähdä joko tukka ponnarilla, puoliksi kiinni, pikakiharoilla tai pörröisellä Pikku Myy -nutturalla.

Minulla riittää tukkaa päässä, mutta näin talvella hiusten sähköistyessä ja kuivuessa pieni apu on ollut paikallaan.

Tykästyin eritoten kosteuttavaan Blow and Brush –muotoiluvoiteeseen sen monipuolisten ominaisuuksien ansiosta. Tämä yksi tuote yhdistää usean eri muotoilutuotteen mainioimmat ominaisuudet, tehden monen muun hiustuotteen omistamisesta tarpeetonta. Tässä yhdistyy mm. lämpösuoja, suolasuihkeen rakenne, muotovaahdon pito ilman koppuraista lopputulosta sekä kuivashampoon puhtaus. Olen levittänyt tuotetta pyyhekuiviin hiuksiin tyvestä latvoihin ja föönannut sekä harjannut hiukset Black Brush  -harjalla. Tuote antaa selkeästi lisää voluumia ja auttaa myös pitämään tukan säihköistymättä. Samalla hiukset tuntuvat terveiltä, joustavilta sekä täyteläisiltä.

Toinen suosikkini on Repair Argan Oil Serum, joka imeytyy nopeasti hiuksiin, jättämättä tukkaa öljyiseksi, raviten etenkin latvoja sekä antaen pehmeyttä, sileyttä ja kiiltoa.  Arganöljy sisältää rutkasti E-vitamiinia sekä antioksidantteja. Tämä tuote korjaa sääolosuhteiden ja kemiallisten käsittelyiden runtelemia hiuksia ja ennalta ehkäisee hiusten katkeilua. Siispä mukavan simppeli ja kaivattu lisä juuri minun hiustenhoitorutiineihini. 

Olen levittänyt arganöljyä pyyhekuiviin hiuksiin suihkun jälkeen ja toisinaan kuivaankin tukkaan kiiltoa antamaan. Ihanan helppo ja sutjakka rutiini tällaiselle laiskemman puoleiselle hiustenhoitajalle. Tuote auttaa myös vähentämään takkuja, joten tässä kohtaa oma äitini huokaisi helpotuksesta, sillä minulla on tapana mennä äidille kylään Rölli-peikon pehkoani selvittämään.

Edellä mainittujen lisäksi hiusten pesurutiinin yhteyteen on vakiintunut Repair Shampoo, joka on hellävaraisesti puhdistava shampoo, juurikin kuiville ja käsitellyille hiuksille. Tuotteen sisältämä vehnäproteiini vahvistaa vaurioituneita hiuksia sekä antaa kiiltoa. Shampoon sisältämä lakkaöljy sekä macadamian siemenöljy puolestaan tekee hiuksista pehmeämmät ja helpommin käsiteltävät kuitenkaan latistamatta tukkaa.

Saunailtojen hemmotteluhoidon yhteyteen otin samaisen sarjan kaveriksi Repair Hairmaskin, jonka kermainen koostumus silottaa karkeimmatkin kutrit. Tuote toimii hoitoaineen tavoin shampoopesun jälkeen ja hiusnaamio effektin puolestaan saa, kun tuotteen antaa vaikuttaa n. 5-10 minuuttia. Lämpö myös lisää hiusnaamion tehoa, joten parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi naamio kannattaakin jättää vaikuttamaan juuri saunomisen ajaksi. Tämäkin tuote ennalta ehkäisee takkujen muodostumista ja vähentää hiusten sähköisyyttä. Täytyy kyllä sanoa, että oma tukkani ei ole aikoihin taas ollut näin pehmeä mitä se nyt on eilisen saunan yhteydessä tekemäni  Repair -hiusnaamion jäljiltä.

Mikäli sinäkin innostuit kokeilemaan näitä samaisia helppokäyttöisiä, lompakkoystävällisempiä kampaamotason tuotteita, saat nyt tilauksellesi ilmaisen toimituksen koodilla VENLAHAIR pretty.fi –verkkokaupasta, josta löytyykin koko Watercloudsin tuotekokoelma. Löydät suurimman osan Waterclouds tuotteista myös Sokokselta ja Emotion -myymälöistä. 

PS. Otin rantakuvat muutama päivä sitten Tanskassa, eikö täällä olekin uskomattoman kirkasta vettä, kuin Kreikan rannoilla konsanaan?

<3: Venla

0 kommenttia

Lähetä kommentti