Nyt meitä hemmotellaan, nimittäin tuolla uskomattoman ilahduttavalla ilmiöllä, mikä tuolla taivaalla loistaa! Aurinko <3 Muistakaahan kaikki käydä happihyppelyllä ja ulkoilla, se piristää kummasti!
Viime päivien ruokakuvia:
Härkää mustapapukastikkeessa
Marinoi liha itse esimerkiksi soijakastikkeella, inkivääritahnalla, mirin-riisiviinietikalla, korianterilla, valkosipulilla, chilillä ja oliiviöljyllä.
Tällä kertaa oltiin laiskoja, joten kasvikset tuli pakasteesta, mutta voi toki pilkkoa itse tuoreet juurekset ja kasvikset. Peukutan!
Kaikki wokkipannulla kypsäksi ja sekaisin. Maukasta tuli! 🙂
Eilen tein taas pitkästä aikaa tätä megahyvää värikästä salaattia:
pinaatti ja jääsalaatti revitään lautaselle, joukkoon kalamataoliivit ja murennettavaa fetaa.
baatit kuorittuna ja pilkottuna paistetaan uunivuoassa kypsäksi 200 asteessa n. puoli tuntia.
Maustamattomat kanafileet paistetaan pannulla kypsäksi parsakaalin kera. Ruususuolaa ja pippuria mausteeksi.
Kuoritut ja pilkotut punajuuret uunissa kypsäksi. Tällä kertaa maustoin bataatit ja punajuuret ruususuolalla, pippurilla, korianterilla, kurkumalla ja paprikajauheella. TOIMII!
Niin hyvää, ettette uskokaan!
Maukasta tiistaita kaikille ja rakkaalle lapsuudenystävälleni Servehille synttärionnea & paljon haleja!
<3:Venla
Omnomnom miten hyvän näköistä! Täältä sun blogista löytää kyllä aina niin hyviä ruokaohjeita että! Muutenkin tosi mahtiblogi, jos on aikaisemmin unohtunut mainita 😀
Mahtava kuulla, jos saat ruokailuusi inspistä täältä 🙂 KIITOS!
Herkullinen uus postaus! Nyt kun aurinko on alkanut taas paistamaan, niin oon innostunut käymään kaksikin kertaa kävelylenkillä päivittäin. 🙂 kuinka kauan oot harrastanut kuntosalilla käyntiä? Aurinkoista loppuviikkoa!
Nyt on kyllä niin upeat kelit ollu, ihana nautiskella! Varmaan lähemmäs kolme vuotta olen käynyt kuntosalilla tekemässä punttitreeniä, sitä ennen kävin ryhmäliikuntatunneilla. 🙂 Kiitos samoin!
Kauan sulla menee keskiverto päivänä aikaa ruuanlaittoon ? 🙂
Riippuu todella paljon mitä tekee. Salaatit, pastat, riisit tekee nopsaa (sekä paistaa hellalla kanat ja lihat nopsaa myös), usein teen isomman määrän kerralla, niin ei edes välttämättä joka päivä tarvitse kokata, kun on ruoka valmiina. Lihoissa tietty voi mennä kauemminkin ja joissan uuni ruoissa, jos hauduttelee pitkään miedolla lämmöllä. 🙂 Itse tykkään kokkailla ja varsinkin viikonloppuisin on kivakin ajan kanssa nautiskella ruoanlaitosta.
Oletko edelleen alkoholilakossa?:)
Olen! Ensi viikolla tulee kaksi vuotta täyteen! 🙂 JEE 😉
Moikka Venla:)
Ensiksi täytyy sanoa, että ihana blogi sulla:-)!
Haluaisin tietää, että miten rytmität nukkumisen kun menet salille aamulla todella aikaisin?:) eli miten jaksat herätä niin aikaisin?:)
Oi kiitos, ihana kuulla! Menen nukkumaan yleensä kymmeneltä tai viimeistään yhdeltätoista, niin ehdin silloin nukkua riittävästi. Jos tulee valvottua 12 tai myöhempään, niin jätän aamusalin suosiolla väliin, koska tiedän, että kroppani tarvitsee lepoa, eikä väsyneenä treenistä saa samalla tavalla irti. 🙂
Moi!
Oon lukenut sun blogia jo jokusen aikaa, saa lukea ihanan energistä tekstiä 🙂
Lisäks ihastuin tuoreeseen pinaattiin (nimenomaan blogisi kautta;), mutta mietin että onko pinaatissa joku ”päiväannostus/viikkoannostus” kuinka paljon sitä saisi syödä raudan takia? Vai saisko sitä mättää niin paljon naamariin kun menee. 🙂 Itse en netistä ainakaan löytänyt mitään vastausta, osaatko sanoa? 😀 Mussutan pinaattia niiiin paljon mieluummin kun aina jotain perus jäävuorisalaattia.
Pirteää viikon jatkoa!