13.06.2016 | 13 Kommentit

4 x RANDOM

Viimeisen parin kuukauden aikana on tullut huideltua viikonloppuisin vaikka ja missä, kun on riittänyt niin paljon kivaa ohjelmaa, eikä tämäkään viikonloppu ollut siinä poikkeus.

Perjantai-ilta vierähti mm. rakkaan ystävän tupareissa.Sain vieläpä kukkia onnistuneen työviikon päätteeksi. Toiset nappasin ihan vaan itse kaupasta, koska perinteisen viikonloppusiivouksen kruunaus niitä aina vaatii. 😉Sunnuntaipäivä hujahti ulkoillessa hyvässä seurassa, mutta siitä reissusta tulossa erillistä postausta piakkoin.

Raittiin ilman jälkeen maistui paremmin, mikäs muukaan kuin oikein herkullinen vegaaninen pitsa, tietenkin kera hyvän elokuvan.

Olisi ihanaa kuulla teidän kesälomasuunnitelmistanne?

<3:Venla

13 Kommentit

 1. Venla Savikuja

  tomaattikastiketta, savutofua, parsaa, rucolaa, kuivattuja mustia oliiveja ja romesco-kastiketta 🙂

 2. Venla Savikuja

  Tällä kertaa ei ollut itse tehty, vaan take away pizza, joka tarttui matkaan aikaisemmin täällä mainitsemastani PEACE ´N`LOVE -ravintolasta. Pitsan täytteenä oli savutofua, tomaattikastiketta, parsaa, rucolaa, kuivattuja mustia oliiveja ja romesco-kastiketta. Nam! 🙂

 3. Venla Savikuja

  Oi no reissailu ja laatuaika parhaan ystäväsi kanssa kuulostaa ihanalta!

  Hei kiitos, kun ilmoitit tuosta mainoksesta, selvitän asiaa. Ruokakauppojen mainokset ovat mulla sallittujen listalla, sillä niistä kun saa luonnollisesti ostettua kasvistuotteitakin, mutta sen sijaan erilliset liha- ja maitofirmojen omat mainokset eivät, joten sellaisia ei täällä pitäisi näkyä. 🙂

  • Melissa

   Joo ymmärrän mainokset kyllä täysin blogeissa eikä ne mua itsessään haittaa tai häiritse 🙂 Tuo Valio vain hyppäsi silmään kun on niin ”eri maailmasta” blogin kanssa.

 4. Melissa

  Valitettavasti täällä on kesälomat jo pidetty pari kuukautta sitten 😀 tosin Jenkeissä vietetty loma oli lämmin ja ihana joten sinänsä en valita 🙂 Oli niin ihana päästä parhaan kaverin luokse kuukaudeksi nauttimaan uusista ja tutuistakin maisemista.
  Ihmettelin muuten hieman kun blogissa on Valion mainos vaikka tuskin kannatat heidän toimintaansa? Tai ainakin puhelimella blogin yläosassa näkyy koskenlaskijan mainos.

 5. Miina

  Jakaisitko tuon pizzan reseptin? Näyttää hyvältä ja itsellä tuommoinen jää helposti kuivaksi.

 6. Katarina Kirvesmäki

  Mä oon lähdössä tyttöporukalla Kroatiaan heinäkuun puolella, enkä malta odottaa! Ekaa kertaa lähden monen naisen kanssa reissuun, jännää 🙂 Ps. Ihanan näköistä pitsaa, nam.

 7. Venla Savikuja

  Kyllä vain ja superhyvää onkin!
  Se PEACE ´N` LOVE -ravintolasta. Pitsan täytteenä oli savutofua, tomaattikastiketta, parsaa, rucolaa, kuivattuja mustia oliiveja ja romesco-kastiketta. Nam! 🙂

Lähetä kommentti