06.11.2016 | 0 Kommenttia

9 x TALLINNAN VEGAANIRAVINTOLAT

F-Hoone

Jo useaan otteeseen aiempinakin vuosina blogissani esiintyneen vakkarisuosikkini F-Hoonen menussa on huomioitu vegaanitkin. Super kotoisa ja tunnelmallinen ravintola sijaitsee Telliskivi Loomelinnak -keskuksen urbaanissa miljöössä, jonne voit pysähtyä nauttimaan niin aamiaista, lounasta kuin illallistakin. Ystäväni alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka maksoivat yhteensä n. 16€.

Pumpkin and chickpea falafel with rucola-quinoa salad and cashew cream

KIVI PABER KÄÄRID

Samaisella alueella sijaitseva ravintola, joka on saanut myöskin kehuja. Tällä kertaa tyydyimme kuolailemaan annoksia (ja sisustusta) täydellä vatsalla ikkunan takaa, mutta ensi kerralla suunnattava ehdottomasti sisälle asti. Listalta löytyy sekä gluteenittomia että vegaanisia annoksia.

Vegan Restoran V

Tämä pieni ja kerrassaan suloinen nimensäkin mukaisesti täysin vegaaninen ravintola sijaitsee Vanhassakaupungissa. Oma lempparini annoksista oli ehdottomasti alkuruoka.

Vielä jäi onneksi hurjasti koettavaa seuraavillekin reissuille, sillä tästä kaupungista ei yksinkertaisesti trendikkäät, persoonalliset ja hauskasti sisustetut ravintolat, kahvilat ja drinksubaarit lopu kesken. Päinvastoin, niitä tuntuu putkahtelevan koko ajan lisää!

Tässä vielä muutamia kehuja keränneitä kohteita, joiden listoilla vegaanitkin on huomioitu:

ELEVANT

KOHVIK INSPIRATSIOON

KOHVIK AUGUST

KOHVIK MUST PUUDEL

NOP

BLISS

PS. Vinkatkaa ihmeessä omia suosikkejanne!

Rentouttavaa sunnuntaipäivää toverit!

<3:Venla

0 kommenttia

Lähetä kommentti