Simppeleistä simppelein kesäinen annos syntyy kotimaisista herkkusienistä, uusista perunoista ja heinäkuun satokauden herkusta: avomaankurkusta.
Tarvitset vain:
- uusia perunoita
- kotimaisia tuoreita herkkusieniä
- vegaanista tuorejuustoa
- luomu kikherneitä
- 2 luomu valkosipulinkynttä
- valkosipulijauhetta
- juustokuminaa
- chilihiutaleita
- suolaa
- Romaine-salaattia
- kotimaista avomaankurkkua
- tomaatteja
- punasipulia
- kotimaista tulista silmusalaattia
- melonia
- Huuhtele perunat ja laita ne keittymään.
- Huuhtele sillä aikaa sienet ja poista kannat. Täytä sienet tuorejuustolla ja laita ne folioon käärittynä grilliin/ tai uunin grillivastukselle n. vartiksi.
- Silppua valkosipuli. Huuhtele kikherneet. Paahda kikherneitä pannulla öljytilkassa valkosipulisilpun kera. Mausta valkosipulijauheella, juustokuminalla, chilihiutaleilla ja suolalla.
- Huuhtele kasvikset. Revi salaatti. Pilko avomaankurkku, tomaatit, punasipuli ja meloni. Sekoita. Lisää annoksen päälle silmusalaattia.
- Perunoihin sopii nokare keijua. 😉
Niin ihanan helppoa ja herkullista!
<3:Venla
0 kommenttia