16.07.2017 | 0 Kommenttia

Simppeliä kesäruokaa

Simppeleistä simppelein kesäinen annos syntyy kotimaisista herkkusienistä, uusista perunoista ja heinäkuun satokauden herkusta: avomaankurkusta.

Tarvitset vain:

  • uusia perunoita
  • kotimaisia tuoreita herkkusieniä
  • vegaanista tuorejuustoa
  • luomu kikherneitä
  • 2 luomu valkosipulinkynttä
  • valkosipulijauhetta
  • juustokuminaa
  • chilihiutaleita
  • suolaa
  • Romaine-salaattia
  • kotimaista avomaankurkkua
  • tomaatteja
  • punasipulia
  • kotimaista tulista silmusalaattia
  • melonia
  1. Huuhtele perunat ja laita ne keittymään. 
  2. Huuhtele sillä aikaa sienet ja poista kannat. Täytä sienet tuorejuustolla ja laita ne folioon käärittynä grilliin/ tai uunin grillivastukselle n. vartiksi.
  3. Silppua valkosipuli. Huuhtele kikherneet. Paahda kikherneitä pannulla öljytilkassa valkosipulisilpun kera. Mausta valkosipulijauheella, juustokuminalla, chilihiutaleilla ja suolalla.
  4. Huuhtele kasvikset. Revi salaatti. Pilko avomaankurkku, tomaatit, punasipuli ja meloni. Sekoita. Lisää annoksen päälle silmusalaattia.
  5. Perunoihin sopii nokare keijua. 😉

Niin ihanan helppoa ja herkullista!

<3:Venla

0 kommenttia

Lähetä kommentti