18.04.2014 | 23 Kommentit

Äkkilähtö etelän lämpöön!

Make vei mut yllätyslomalle. Aikaa pakkaamiseen oli varattu tunti ja ainoa vinkki minkä sain oli: pukeudu kevyesti ja ota mukaan aurinkolasit ja passi. Ihmetys oli kovin suuri, kun lentokentän sijaan suuntasimme keskustaan ja laivaterminaaliin. JEP, olimme siis lähdössä etelään, eli siis lätäkön toiselle puolelle, Viroon. Etelämmässähän sekin tosin on.

Hekoheko, Maken huumoria parhaimmillaan :`D

Aina ei ole selvästikään mahkuja lentää kauemmas, mutta pienemmälläkin budjetilla ja maisemanvaihdolla saa aikaan piristystä kummasti.  Vai mitä?

Tuli taas koluttua läpi vakkari suosikki raflat Cafe Vs Kohvik Tallinn ja Restoran Mandarin.

Cafe Vs:stä saa valehtelematta parhaimmat tandoorikanat lisukkeineen, mitä oon ikinä syöny! Löytyykö teidän ravintolasuosikki-listalta hyviä mestoja Virosta?

Mandarinista saa mm. lemppari Butter Chickeniä, mikä ei tälläkään kertaa tuottanut pettymystä.

 Mieltä ja etenkin lompakkoa näin laman aikana lämmittää myös se, että täyttävät ateriat maksavat kolmasosan Suomen vastaavien aterioiden hinnoista.

Tietty on pakko myös harrastaa vähintään näyteikkunashoppailua vaateliikkeissä, jota ei Suomesta vieläkään löydy. 🙂

Kun meikäläisen arki kuluu suurimman osan ajasta treenikledjut päällä, on lomalla kiva vetää bleiseri niskaan ja yhdistää se rennosti farkkujen kanssa. 

Aamupalaa hotellilla. 

Kaupoilta tarttui mukaan tämä Bershkasta tehty löytö, aito nahkatakki. Mitä tykkäätte?

Rentouttavaa Pääsiäistä kaikille!

 

<3:Venla

 

 

23 Kommentit

  • Venla Savikuja

   Niinpä! Kyllä se matkailu vaan aina kummasti ilostuttaa, oli se kohde sitten ihan lähellä tai todella kaukanakin. 🙂 Kivaa Pääsiäistä!

 1. Sanna Latvala

  Just mietittiin miehen kanssa, et minne sitä osais neljän päivän pääsiäisvapailla lähteä! Mietittiin Riikaa, Tukholmaa sekä Viroa mutta sitten loppujen lopuksi päädyttiin kotimaan matkailuun eli nokka kohti Savonlinnaa ja ”Iskelmä viikonloppua”! 😉 Pienet pakomatkat pihapiiristä tekee aina hyvää, oli sitten reissu 10 kilometrin päähän tai 10 000km päähän. 🙂 Mukavaa pääsiäistä!

  http://pudotus.blogspot.fi

  • Venla Savikuja

   Nimenomaan! Ihanan rentouttavaa minilomaa teille ja hauskaa Pääsiäistä! 🙂

 2. Tiina

  Apua, millä teet sun ihanat kiharat ja kuinka saat ne noin kauniin tuuheiksi? 🙂

  Ihanan lyhytloman Make sulle järkkäsi! 🙂

  • Venla Savikuja

   Niin järkkäs! :)<3 Oi kiitos, kiharat on tehty ihan ghd:n suoristusraudalla. Haha tuuheudesta en tiedä, mutta kiva kuulla jos on onnistuneet! Kiitos 🙂

 3. Sonja

  Olet niin kaunis ja sun juttus piristää niin paljon aina!!! Ihanaa kevättä teille 🙂

 4. johanna

  Näyttipäs lämpöiseltä tuo Tallinnan sää! 🙂 oliko hyvä hotelli? Mistä muuten on tuo sinun harmaa bleiseri, aivan ihana!

  • Venla Savikuja

   Oli kyllä hyvä hotla ja halpa kaiken lisäksi! 🙂 Bleiseri on Zarasta, voi kiitos!

 5. Nanna

  Aww ihana ajatus piristää tollasella pikalomalla! 🙂 nythän mä keksin mitä rupeen suunnitteleen vapun jälkeiseen vapaaseen kun vappukin menee töissä, joku kiva miniloma jossakin lähellä 🙂 Kai lauloitte matkalla ”hei me mennään Tallinnaan, pummilla Tallinnaan”? :DD
  Ihanaa pääsiäistä!!

 6. Suvi

  Ihania kuvia! Kyllä tollanen maisemanvahdos tekee hyvää, vaikkei olisikaan niin kamalan kaukana! Ootko käynyt Vanhassa Tallinnassa sellasessa intialaisessa ravintolassa, olisko nimi ollut joku Elephant tai jotain sinne päin? Suosittelen, tosi kiva paikka ja hyvää ruokaa!

  Hyvää ja värikästä pääsiäistä teille! 🙂

 7. kristina

  Omat lemppariraflat Virossa on ehdottomasti Scotland Yard ja Goodwin. Scotland Yardissa tilataan aina pöytä täyteen alkupaloja ja Goodwinissa saa maailman parasta pihviä!

 8. Camilla

  Tulee vähän viiveellä kommentti, mutta kuitenkin.. En tiä syötkö sushia, en ainakaan muista nähneeni blogin kuvissa, mutta joka tapauksessa mun Tallinnan måste käydä paikka on Solaris ostoskeskuksessa sushi ravintola! Tosi hyvää ja suomen hintatasoon nähden tosi edullista. Sit myös sillain siisti paikka, että uskaltaa raakaa kalaa syödä ilman ruokamyrkytyksen pelkoo

 9. hensu

  Onko sulla sellasia ennen -jälkeen kuvia kropasta , olisi kiva nähdä miten lihakset on sulla kasvanut 😎

Lähetä kommentti