19.01.2015 | 18 Kommentit

All Grey everything

Mun harmaa asu mätsää mainiosti myös tähän harmaaseen säähän haha, mutta mun mieliala on kaikkea muuta kuin harmaa. Positiivisuuttani ei edes tää pääkallokeli pysty nujertamaan. In your face sääherra!

Pipo*,Makia Paita*, Cheap Monday (House of Brandon täältä) Feikki nahkahousut, H&M Kengät,Timberland Huivi,Cubus (*gifted)

Aurinkoista mieltä ja maanantaita kaikille, keleistä huolimatta! STAY POSITIVE!

<3:Venla

18 Kommentit

 1. Anni Kuosmanen

  Mukavaa, kun olet ehtinyt viime aikoina postailemaan enemmän.
  Ei anneta sään meitä lannistaa, ollaan iloisia siitä, ettei tänään sada eikä pakkastakaan ole hirveästi. (Ainakaan täällä etelässä.)
  Ne, jotka tarvitsevat aurinkoa puuttuu sisäinen palo ;D

 2. Sandra

  (Taas minä) kysymys kengistä. Pitääkö ne solmia joka kerta? Etsin itse vähän saman tyyppisiä kenkiä mutta en jaksaisi noilla naruilla joka kerta leikkiä. Miten on, meneekö ne jalkaan ilman solmimista?

  • Venla Savikuja

   Ite tykkään solmia omani joka kerta uudelleen, koska haluun pitää niitä napakasti ja kireemmällä, mutta Makella on täysin vastaavat kengät, ja se taas puolestaan vetää ne aina jalkaan ilman solmimista 🙂 Eli onnistuu siis varmasti hyvin niinkin.

 3. Lilli

  Heippa! Sun blogi on ihan huippu mutta yks asia harmittaa, sä käytät niin paljon noita tunnisteita että on ihan mahdotonta ettiä vaikkapa jotain tiettyä vanhaa postausta!

  • Venla Savikuja

   Kiitos paljon palautteesta, se on aina tervetullutta! Hyvä pointti kaiken lisäksi. Voiskin jatkossa keskittyä siihen. 🙂

 4. Annielina

  hei! Käytkö Venla solariumissa tai käytätkö jotain itseruskettavia? Sun iho on niin ihanan päivettyneen ja terveen näköinen näin talvellakin. 🙂

  • Venla Savikuja

   Make otti nämä kuvat. 🙂 Otan blogini kuvat yleensä järkkärikameralla, silloin tällöin joukkoon eksyy myös puhelimella otettuja kuvia, jos kamera ei oo sattunut olemaan messissä. 🙂

 5. Jannika

  Toi sun paita näyttää tosi hyvältä! Onkse minkä kokonen? Näyttäs olevan kaikki pienet koot loppu 🙁

  • Venla Savikuja

   Paita ei ole nyt mukanani reissussa, niin en valitettavasti voi tarkistaa kokoa, mutta muistaakseni otin koon M, kun halusin astetta löysemmän paidan 🙂

   • Jannika

    Ehkä just sen takia tykkäsinki! Ehdottomasti paremman näkönen tollee löysempänä! 🙂 verkkokauppojen sivuilt välil vaa vaikee hahmottaa kokoja.

Lähetä kommentti