23.12.2015 | 6 Kommentit

Arvokas lahja, johon ei tarvitse rahaa.

Lue TÄMÄ teksti, niin viime hetken joululahjapulmasi on ratkaistu: Mikään ei ole nyt arvokkaampaa kuin aika.

Tuosta loistavasta kirjoituksesta inspiroituneena, päätinkin rauhoittua joulunviettoon oikein kunnolla, olla läsnä, kenties sulkea puhelimeni, sähköpostini jne.

Aloitin aamuni antamalla ensimmäiseksi aikaa vanhukselle, joka lenkillä vastaan tullessa hymyili iloisesti. Pidemmäksi tuokioksi keskustelemaan jäätyäni, selvisikin, että hän viettää joulua yksin. Juttelutuokiosta ilahduttuamme, toivotimme hyvät joulut, ja veikkasimme törmäävämme aamulenkillä toistekin.

Joulupäivinä ajattelin antaa ekstrapaljon paijauksia koiralapselleni ja laatuaikaa läheisilleni, sekä itselleni.

”Mitään suurempaa ei voi toiselle antaa, kuin oman itsensä, aikansa ja läsnäolonsa.” –Maaret Kallio, psykoterapeutti, kouluttaja ja tietokirjailija.

Näiden sanojen saattelemana, tahdon toivottaa kaikille rakkaille lukijoilleni oikein ihanaa, rentouttavaa ja rauhallista joulua!

<3:Venla

(Kuvat ovat parin viikon takaa, jolloin lunta tuprutti taivaan täydeltä Tuomaan joulumarkkinoilla käydessämme.)

6 Kommentit

  1. Laura

    Hei Venla! Kommentoin nyt ihan aiheen vierestä, mutta haluaisin kertoa että tämän päivän Hesarin terveysliitteessä on hyvin juttua luuston terveydestä, ja tää teksti lämmitti myös kasvipohjaisesti syövän sydäntä, kasviproteiinin tärkeyttä korostettiin ja kerrottiin myös vegaanisista kalsiumin lähteistä! ☺

Lähetä kommentti