12.11.2016 | 7 Kommentit

ASUNTOKAUPOILLA

Lupasin kertoa teille uudesta kodistamme ja tässä niitä faktoja nyt piisaa. Ostimme lähemmäs 110 m2 kaksikerroksisen paritalon Espoosta. Hauskinta on, että alue ei juurikaan muutu ja rakkaat lenkkipolkuni pysyvät suhteellisen samoina. Uudistunut kauppakeskus on vaan nyt entistä lähempänä. Tämä tarkoittaa myös luonnollisesti sitä, että Helsingin keskustaan pääsee edelleen hujauksessa ja liikenneyhteydet sekä lähipalvelut ovat loistavat.

Kyseessä on jälleen toisen helvetti, toisen taivas; eli remppaajan unelmakohde.

Ison kasan myynti-ilmoituksia ja näyttöjä läpikäytyämme, kaksi kohdetta jäivät kummittelemaan mieleen. Toinen oli perussiisti, mutta silti selkeästi pientä päivitystä ja pintaremonttia kaipaava asunto, jonka alkuperäinen lämmitysjärjestelmä oli kaiken lisäksi rikki. Tästä syystä kustannukset olisivat hiponeet pilviä, vaikka olisimmekin korjanneet sen energiatehokkaammaksi.

Toinen mieleenpainunut asunto ja juurikin tämä, johon lopulta sitten päädyimme, oli sen sijaan suurta remonttia kaipaava kohde, jossa asumiskustannukset ovat edulliset siitäkin huolimatta, että se on yli 20 neliötä isompi kuin tuo edellä mainittu toinen vaihtoehtomme. Kyseinen asunto oli myös luonnollisesti reilusti edullisempi, juurikin tuon kuntonsa takia, ja veti siitäkin syystä pidemmän korren. Suhteellisen iso remontti kun ei ole meille mikään ongelma, sillä perheen toisella osapuolella pysyy vasara kätevästi hyppysissä, ja minäkin olen tässä jo edellisen omistusasunnon myötä ollut halukas oppimaan uutta. Nyt pääsemme jälleen toteuttamaan uusia visioitamme ja voimme tehdä kodistamme juuri sellaisen kun haluamme. Mieleistä uudessa kodissamme on ehdottomasti myös piha, jonne aurinko paistaa koko päivän iltaan saakka.

Voin siis luvata, että remppakuulumisia on luvassa enemmänkin lähiaikoina!

Heitelkää ihmeessä lisää kysymyksiä ja toiveita ilmoille, mikäli sellaisia juolahti mieleen.

Minä vedän nyt haalarit jalkaan ja suuntaan jälleen remppatyömaalle.

Ihanaa viikonloppua toverit rakkaat!

<3:Venla

7 Kommentit

 1. Laura

  Kuulostaa täydelliseltä 🙂
  Onnea uuden kodin johdosta ja mukavia talvipäiviä muutenkin <3

 2. Saara

  Onnea uuden kodin johdosta teille molemmille.
  Ajattelitteko käyttää jotain kierrätys materiaaleja remontissa ja mitä muuta ekologisia vaihtoehtoja olette mietitte esim. Aurinkopaneeleita ?

 3. J

  Ihan mahtavaa! Onnea uuteen kotiin!

  Olisi todella mielenkiintoista kuulla remontin kulusta ja kaikesta, mikä tuntuu helpolta ja mikä vaikealta. Minua kiinnostaisi myös kuulla ja katsella kuvia, esim. Huoneiden maalauksesta/tapetoinnista ja sen etenemisestä sekä minkälaisia valintoja teette niiden suhteen. Ja tietysti jos vielä isommin teette remonttia niin vielä mielenkiintoisempaa olisi nähdä mitä asioita tulee ottaa huomioon.

  Tsemppiä ja voimia remppailuun!

Lähetä kommentti