24.03.2015 | 19 Kommentit

Baby Shower

Olimme sopineet menevämme viettämään tyttöjeniltaa viikonloppuna landelle, mutta onnistuimme suunnitelmiemme mukaan yllättämään ystävämme perinteisen mimmi-illan sijaan, hankkimalla tuliaisiksi rekvisiittaa; koristeita, kukkia, lahjoja ja leipomuksia ylläri-babyshowereita varten.

Hän ei onneksemme osannut aavistaa mitään ja yllätys meni täysin nappiin! Jes!

Taitava ystäväni oli leiponut cupcakeseja ja koristellut ne tietenkin supersöpösti teeman mukaisesti.

Minä leivoin suolaisen piirakan ja löysin Tigerista ihania pillejä, servettejä ja sydänviirin. Yksi ystävämme toi kauniin kukkakimpun ja toinen teemaan sopivaa kuplajuomaa, ilmapalloja, serpentiiniä, lahjoja ja askartelutarvikkeita leikkejä varten. Tehtäviä jakamalla jokainen sai ilon osallistua ja loppujen lopuksi saimmekin mielestämme kokoon aika suloisen pienimuotoisen yllätyksen.

Ohjelmassa oli mm. tulevan äidin mahanympäryksen arviointia leikkimielisen kilpailun lomassa; jokainen sai leikata lankakerästä arvioimansa vatsanympäryksen mittaisen nauhan ja lopuksi katsoimme kuka osui lähimmäksi. Yleensä minulla on lievä hahmotushäiriö tällaisissa asioissa, ja yllätin itsenikin, kun arvaukseni osui vain muutaman sentin päähän oikeasta. Hahaa, leikkimielisen skaban voitto, palkinnoksi hedelmä-pilttiä! 😀

Seuraavaksi oli luvassa tulevan lapsen nimen, syntymäpainon- ja pituuden arvailuja.

Loppuillasta söimme maukkaita tortilloja ja kokonaisia maisseja ja saunoimme, sekä vaihdoimme kuulumisia täydellisen rentouttavissa metsämaisemissa. Uskon, että sielu lepäsi niin tulevalla äidillä ja lapsella, kuin meillä vieraillakin.

Olemme tunteneet tällä tyttöporukalla toisemme lähes huikeat kaksikymmentä vuotta ja aina kun näemme jälleen, tuntuu, että kaikki jatkuu juuri siitä mihin on jääty. Vaikka elämäntilanteet ovat muuttuneet; muutama opiskelee eri paikkakunnilla, toiset ovat asuneet useampaankin otteeseen ulkomailla, toiset ovat sinkkuja, toiset naimisissa ja heillä lapsia jo kohta useampi, on meidän ystävyys kestänyt ja pysynyt samanlaisena kuin silloin, kun leikimme lapsen riemua puhkuen kirkonrottaa ja kymmenen tikkua laudalla. Olen kiitollinen siitä, että minulla on näin ainutlaatuisia rakkaita lapsuudenystäviä. Se on rikkaus.

Ihanaa ja suloista tiistai-päivää toverit!

<3:Venla

19 Kommentit

 1. Jessica

  Vauvakutsut ovat niin ihania! 🙂 Itsellänikin on muodostunut vuosien saatossa tiivis kaveriporukka neljän ystävän kanssa. Ihanaa, kun pidemmänkin ajan jälkeen tavatessa voi jatkaa siitä mihin viimeksi jäi!

 2. ulla

  Oi miten ihanat juhlat 🙂 vAu .

  Ja asiasta toiseen.. Ostin juuri uuden FIT -lehden ja siellä oli juttu susta . Olipas iloinen yllätys !!!! 🙂

 3. ulla

  Vielä siitä lehtijutusta, kun käytät kookosöljyä,, mistä kannattaa ostaa jotain hyvää, jota voisi laittaa puuroonkn 😛 HEitäppä vinkki’. Kiitti.

 4. veera

  Ihanan näköistä ollut teillä siellä! 🙂 haluaisitko sä ikinä lapsia tai tykkäätkö lapsista? 🙂

  • Venla Savikuja

   Joo ne on kyllä superhienoja, mun ystävä on lahjakas! Oi kiitos, vallan ihana kuulla! 🙂

 5. Nadine

  Ihanan näkösiä kakkusia! 🙂 Kuulostaa aivan täydelliseltä toi kaveriporukka. Susta saa blogin kautta tosi ”vilpittömän” ja aidon kuvan, vaikutat tosi ystävälliseltä ihmiseltä 🙂
  Tuli jostain mieleen (ei liity aiheeseen), mutta ootko käynyt lukion ja millasilla arvosanoilla? 😀 Itse Yo kirjoitukset juuri selättäneenä kiinnostaisi kovastikin 😛

Lähetä kommentti