18.07.2013 | 20 Kommentit

Back in business, mave 80kg ja muuta mukavaa!

Hei rakkaat! Täällä päässä ollaan Riikasta kotiuduttu ja päästy taas hyvään tekemisen meininkiin. 😉

onnenkeksi.

 

🙂

 

Ostettiin Tallinnasta kotimatkalle pientä iltaevästä; lakkaraejuustoa 😛

Ah, ihana saada värikästä, nopeeta ja hyvää kotisapuskaa, kaiken sen ravintoloissa herkuttelun jälkeen.

Mikäs sen parempi kotiinpaluu fiiliksen nostattaja on, kuin nähdä heti ensimmäisenä ihania ystäviä, ja viettää makoisaa tyttöjeniltaa Ninan parvekkeella, josta avautuu upeat näkymät Helsingin kattojen ylle. Kyllä oli taas illan päätteeksi vatsalihakset kipeenä kaikesta nauramisesta. Ystävät+nauru=sixpack. ;D

Ninan loihtimia herkkuja, ja näiden päälle vielä grilliherkkuja, joista unohdin räpsii kuvia. 🙂  

Tääkin ”lautaberberi” alkaa saada pyöreyttä pikkuhiljaa. All you have to do is SQUAT. 😉

Puistokuvauksiin menossa:

Mulla on kokeilussa nyt nämä uutuustuotteet, TOIMII KYLLÄ! Kannattaa teiänkin maistaa, jos mieli tekee terveellisempää makeaa jälkkäriä tai välipalaa. 🙂
Tuolta vielä löytyy puistokuvausten juttu:

Maastaveto 80kg ja muita aurinkoisia kuvia! 🙂

20 Kommentit

  • Venla Savikuja

   Hahahah ne oli löyty kaapin pohjalta, en edes muista mistä ne on hankittu. 😀

 1. Essie

  Minkä merkkisiä urheiluliivejä käytät? Minkälaiset sulla on tuolla niken topin alla?:)

 2. Heidi

  voisitko tehdä videon oikeaoppisista squatseista ? musta tuntuu että polvet hajoo alta kun kyykkään eli teen jotain väärin..

 3. katri

  Moikka! Miten sait inspiksen tuohon elämänmuutokseen? Ja vaikkei työtä ja yksityiselämää saisi sekoittaa, niin miten tämä vaikuttaa sinuna näyttelijänä. Esimerkiksi kun salatuissa elämissä sinun elämänmuutosta ei vielä hirveästi huomaa. Muuttuuko Heidi sporttisemmaksi? Ei tietenkään saa spoilata, mutta silleen nätisti sanottuna! Vaikka että näkyykö juonessa?

  • Venla Savikuja

   Oon aina nauttinut urheilusta, mutta kiinnittämällä ruokavalioon ja juhlimiseen enemmän huomiota, myös treeni alkoi luistaa paremmin ja olen virkeämpi 🙂 Se tuo jatkuvasti sitä inspistä. Salkkariduuneistani en puhu täällä blogissani. 🙂 Hupaisaa kesää!

 4. hannale

  voitko laittaa tänne jotain sun enkkoja, esim. penkki, syväkyykky, rinnalleveto, leuanveto, coopper yms? :)) hyvää kesää!

 5. nina

  Hei voisitkohan tehä semmosen before-after kuvapostauksen? ois mageeta nähä sun kehittymistä vähän selkeemmin! 🙂
  tsemppiä treeneihin, näyttää jo melko mahtavalta! 😉

 6. sanni

  Heippa!
  Blogiasi vasta nyt löytäneenä, tuli kysymys mieleen johon ehkä olet jo vastannut, mutta en ainakaan löytänyt vastausta mistään. Ymmärrän kyllä jos et esim. sopimuksien tai muuden syiden takia voi vastata, mutta kysyn kuitenkin.
  Että vaikuttaako työsi näyttelijänä ulkonäköösi? Joudutko ”töistä” kysymään, että saatko värjätkä nuo (UPEAT) merenneitohiuksesi? Tai juuri esimerkiksi muuttaa ulkonäköäsi merkittävästi treenaamalla kovasti?
  Kiitos kuitenkin treeni-inspiraatiosta sekä vinkeistä! Kesäkuntoon en kerinnyt mutta hiljaa hyvä tulee, nyt jo -15kg lähtenyt.

 7. Mari

  Wau! Just eilen siskon kanssa puhuin että sais hartiat näyttää jo leveämmiltä ja kateus iski kun katsoin sun kuvaas! 😀 Malttia vaan ja kyllä se tästä! Blogis lukemisesta onki tullu jo mulle tapa 😀 Hyviä vinkkejä saa poimittua niin arkeen kun juhlaankin,ja samoilla linjoilla ollaa menty,nimittäin juhlin itsekkin alkoholittomasti vaikka en aina ole ollu ”raitis”. Pienonen kysymys salkkareista, milloin sarja alkaa taas? ;D

  • Essii

   Treenaatko jalkoja useemmin kun kerran viikossa? Jostain luin että ei kannattais tehä kun yks jalkatreeni viikkoon mutta mitä mieltä sä oot? 🙂

   • Venla Savikuja

    Vaihdellen. Joskus treenaan yhtenä päivänä koko jalat läpi ja toisinaan yhdistän muihin treeneihin jaotellusti eri kerroille esimerkiksi vaan pohkeet tai takareidet jne. 🙂

 8. Mammmsq_

  Hei, kuinka treenaat takapuolta ja reisiä yleensäkin? Itsellä tuntuu ettei kehitystä tule vaikka lenkkeilen ja teen lihaskuntoa 5-6 krt/vko. Millaisia treenien pitäisi olla, pitäisikö toistojen määrää vaihdella ja eri painoilla??

  • Venla Savikuja

   Itse ainakin saanut hyvin menemään perille nimenomaan toistojen ja painojen määrän vaihtelulla, koska muuten lihakset tottuvat samoihin ärsykkeisiin, eivätkä kehity. PIENETKIN MUUTOKSET OHJELMAAN tehoavat! Ja kannattaa toki aina ottaa sieltä täältä vinkkejä erilaisista liikkeistä. Ja myös se teetkö liikkeet ”räjähtävästi” esim prässi hitaasti alas ja nopean räjähtävästi ylös, menee aivan eri tavalla perille. 🙂

 9. Liis

  Hei! Ensinnäkin näytät upealta ja mukava lukea näin positiivistä blogia! Mielenkiinnosta kyselisin, että miten paljon käytät lisäravinteita ja suunnitteletko itse treeniohjelmas?

  • Venla Savikuja

   Itse suunnittelen ja kavereilta saa vinkkejä 😀 Syön D-vitamiinia ja multivitamiini/mineraalitabut aina joka päivä (tai no oikeestaan vaan aina kun muistan, mikä ei todellakaan ole ihan joka päivä:D) Ja kalanmaksaöljyä. Sekä palautusjuoman yhden mitallisen maitoon sekoitettuna juon joka salitreenin jälkeen ja joskus välipalaksi syön protskupatukoita, jos ei muuta ehdi laittaa tai saa. 🙂 Näillä on selvitty.

 10. jem

  mistä toi sun upee tummansininen tikattu takki on? toi mikä on noissa pori jazz-kuvissa 🙂

Lähetä kommentti