12.01.2017 | 14 Kommentit

BEAUTIFUL SNOWSTORM

Ulkona pyryttää lunta, posket ovat viimasta punaisina. Tulin juuri pihalta. Kuuma teekuppi lämmittää viileitä sormenpäitä. Kynttilä palaa seesteisesti keittiönpöydällä. Parasta liikuntaterapiaa allekirjoittaneelle tällaisilla uskomattoman kauniilla pakkaskeleillä on luonnossa seikkailu. Eri vuodenaikoja rakastavana ihmisenä, näen niissä kaikissa jotakin kaunista ja ainutlaatuista. Talvessa eritoten taianomaisuutta. Kuin patikoisi satujen ihmemaassa.

En tänäkään vuonna tehnyt lupauksia kuntokuureista, sillä ankaran tilapäisen kuurin sijaan, uskon lempeän ja mielekkään elämäntavan voimaan. Sellaisen, jota toteuttaa mielellään, koska se tuottaa hyvää oloa ja antaa lisää energiaa. Sellaisen, jossa ei tuijoteta vaakaa tai peilikuvaa, vaan kuunnellaan jaksamista ja terveyttä. Hellitään ja arvostetaan kehoa sellaisena kuin se on ja halutaan kohdella sitä hyvin. Nautintoja ja lepoa unohtamatta. 

Lempeää loppuviikkoa!

<3:Venla

14 Kommentit

  1. Kfkf

    Moikka Venla. Kiinnostaisi hirveäsyi postaus aiheesta kasvisruoka ja vegaanius. Mitä kaikkea se on antanut sulle? Itse olen huomannut että jo lihan vähentäminen on näkynyt kehossa (vähemmän rasvaa) ja myös virkeystilassa (enää ei tule niitä ähkyjä). Olisi kiva kuulla miten sinulla ja miehelläsi on vaikuttanut tämä?

  2. Jaana

    Upeita kuvia tässä postauksessa ja kiva muistutus havainnoin ja hetkessä elämisen merkityksestä! Kiitos! 🙂

  3. Oona

    Ompa ihania kuvia! Eksyin blogiisi äskettäin ja ajattelin kysyä vähän treenaamisesta. Olen 15-vuotta täyttävä nuori ja haluaisin tietää montako kertaa viikossa minun kannattaa treenata ja mitä alueita? Haluaisin vähän lihaa luiden ympärille ja toivon, että saisin sinulta vinkkiä :).

Lähetä kommentti