02.04.2015 | 12 Kommentit

Camarillo Premium Outlets

Voihan vitsi! Viime aikoina on tapahtunut niin paljon, että reaaliaikaista postattavaa on ollut läppäri ja kamera pullollaan (ja on edelleen, mikä on tietenkin iloinen asia), mutta meinasin tässä hässäkässä aivan unohtaa, että mulla on teille kuitenkin vielä mielettömästi kerrottavaa myös Jenkkireissulta. Jatkukoon siis Roadtrip-tärppien jako nyt vihdoinkin. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Nyt kaikki tarjoushaukkajormat tarkkana (Make heräs ainakin), mikäli haluat tehdä edullisia löytöjä, kannattaa Losin reissulla ampaista oitis kurkkimaan Outlettien tarjontaa.

Niinkun näkyy parkkipaikalla ei ole tunkua ja tilaa riittää. Ajomatka juuri tänne kyseiseen Outlettiin taisi olla n. tunnin verran Hollywoodin ytimestä.

Alue on todella laaja ja eri liikkeiden kirjo huima, täältä löydätkin siis melkein kaikki mahdolliset muoti- ja urheiluvaatemerkit.

Hyvien halpojen löytöjen kunniaksi kelpaakin laittaa jalalla koreasti! #tanssinainakunvoin

Ihanaa pääsiäistä toverit rakkaat!

<3:Venla

12 Kommentit

 1. adeliina

  Itelläkin matkakuume kasvaa kun lukee näitä sun postauksia! Näyttää jälleen kerran mahtavalta! Mistä oot tuon ihanan mekon bongannut? Ihanan värinen!<3

  • Venla Savikuja

   Kiitokset Adeliina! Itse ostin mekon kirppikseltä, mutta muistaakseni se on alkujaan Monkista. 🙂

 2. Annukka

  Ihanaa pääsiäistä Venla! <3 Onko teillä suunnitelmia vapaiksi vai aiotteko ottaa ihan vaan rennosti? 🙂

  • Venla Savikuja

   Kiitos samoin Annukka! Me otettiin rennosti landella läheisten ja hyvänruoan parissa. 🙂

 3. Emilia

  Venla! Oot niin ihana ihminen. Saat aina hymyn mun huulille sun kirjoituksilla! Mulla asiat ei oo lähiaikoina menny erityisen hyvin ja oon ollu masentunut. Mutta sun blogi on antanut voimaa jaksaa! Toivottavasti tavattaisiin joskus! Kiitos kaikesta. Oot ihana <3

  • Venla Savikuja

   Voi mielettömän ihana kuulla, jos postaukseni ovat voineet yhtään piristää! Paljon voimia ja jaksamista sulle Emilia<3!

Lähetä kommentti