19.03.2014 | 9 Kommentit

Elovena Täysjyväkauramuro ja Täysjyvämuro 4 viljaa

Sain tässä kuussa Elovenalta testaukseeni Elovenan täysjyväkauramuroja ja täysjyvä 4 viljan muroja.

Muroista tulee mulle heti ensimmäisenä mieleen lapsuus. Ne taisivatkin kaiken sen mainostuksen keskellä olla kova juttu kultaisella ysikytluvulla. Sittemmin niitä ei olekaan ainakaan meidän perheen pöydässä näkynyt. Sillä yleensä sitä miettii, onko muroissa laisinkaan mitään terveellisiä ravintoaineita? Ovatko ne pikemminkin sokerikarkkeja erimuodossa?

Nämä murot olivat kuitenkin todella positiivinen yllätys, sillä molemmat Elovena-murot sisältävät vain vähän sokeria ja suolaa, mutta sen sijaan niissä on paljon elimistölle tärkeää kuitua. Nämä todella rapeat murot sopivat niin mehukeiton, maidon, kuin jogurtinkin kanssa. Voit nauttia niitä esim aamupalaksi, välipalaksi tai vaikka treenien jälkeen. 

Molemmissa Elovena-muroissa on 12% kuitua päivän tarpeesta, ja näille muroille onkin myönnetty Sydänmerkki osoitukseksi paremmasta valinnasta tuoteryhmässään.

Ei muuta kun ihana paluu lapsuuteen ja muroja syömään, hyvällä mielellä 😉

Nyt teillä on myös oiva mahdollisuus voittaa Jopo itsellenne, osallistumalla Elovenan kilpailuun. Lisäätte vain Instagramiinne kuvan omasta tavastanne nauttia puuroa, lisuikkeilla tai ilman. Ohjeet kilpailuun löydätte myös TÄÄLTÄ!!

<3:Venla

9 Kommentit

 1. Hanna

  Tosi kiva postaus 🙂 Ei ole sattunut tämmösiä vielä vastaan kaupassa, nää on vissiin aika uusia? Pitääpä seuraavalla kauppareissulla bongata mukaan. Kumpi oli parempi? Tykkäsin myös provena postauksesta, olen joitain tuotteita kokeillut ja hyviä on, kiitos uusista ideoista!

 2. Hanna

  Tosi kiva postaus 🙂 Ei ole sattunut tämmösiä vielä vastaan kaupassa, nää on vissiin aika uusia? Pitääpä seuraavalla kauppareissulla bongata mukaan. Kumpi oli parempi? Tykkäsin myös provena postauksesta, olen joitain tuotteita kokeillut ja hyviä on, kiitos uusista ideoista!

 3. Iida J

  Oot aivan uskomattoman kaunis ja sulla on tommonen unelmakroppa! 🙂 Mulla on aina ollu haavetasolla tuommonen kroppa, mutta haluaisin oikeasti alkaa tekemään jotakin sen eteen, en vaan oikeen tiedä mistä alottaa.. Onko antaa minkäänlaisia treenivinkkejä?:)

 4. Heiskane

  Terve! Muutama postaus takaperin kerroit 2 vuotta kestäneestä alkoholilakostasi. Käytkö koskaan ulkona tanssimassa ystäviesi kanssa vai jäätkö hyvillä mielin kotiin? Miten ystäväsi ja tuttavapiirisi ovat suhtautuneet tähän? Itse en pidä alkoholin käytöstä, enkä ole sitä nytkään kolmeen kuukauteen nauttinut. Voin paremmin ja treenit ja opiskelu kiittävät. Olen kuitenkin huomannut kummallisia reaktoita kaveripiirissäni, jos jätän opiskelijabileet väliin.
  Olet aivan mahtava esimerkki minulle ja muille nuorille Venla! Ei voi muuta kuin ihailla! Toiveikasta torstaita! 🙂

Lähetä kommentti