03.09.2014 | 11 Kommentit

Four Sigma Foods

Sain kaverilta, entiseltä kollegaltani Larilta  kokeiluun  ”luonnonmukaisia lisäravinteita”. Tai oikeastaan ne ovat kai ymmärtääkseni ravinnerikkaita ruokia ja ainesosia, joilla on helppo lisätä terveysvaikutuksia omaan ruokavalioonsa.

Four Sigma Foods tuotteet ovat laktoosittomia, kofeiinittomia, eivätkä sisällä väri- tai lisäaineita. Tuotevalikoimasta löytyy hormonitoimintaa tukevia juomajauheita mm. stressin lievittämiseen, unenlaadun parantamiseen ja keskittymiseen, sekä energiatasojen nostattamiseen.

En koe olevani mikään suurin superfood-hifistelijä, mutta kokeilen kyllä avoimin mielin kaikkea uutta, mikä kuulostaa luonnonmukaiselta ja hyvältä.

Sport Herbs sisältää sekoituksen yrttejä, jotka tukevat suorituskykyä ja kestävyyttä.

Täytyy sanoa, että hektisissä elämäntilanteissa ainakin nämä keskittymistä lisäävät ja ehkä jopa mieltä rauhoittavat juomat ovat tervetullut lisä arkeeni. 😀 Tämä Mind Herbs upposi ainakin mulle, kuuman veden sekaan laitettuna. Maku oli oikeastaan sen verran hyvä, että tekis mieli laittaa sitä jonkun keiton joukkoon mausteeksi. Ehkäpä kokeilen.

Reishi -juomajauhe on rentoutumiseenCordyceps taas on virkistävä juomajauhe, joka on tehty superfood-sienistä ja yrteistä.

Lisätietoa Four Sigma Foods -tuotteista löydätte TÄÄLTÄ! Käykääpä tilailemassa ja kokeilkaa!

Kiitos Lartsa! Minusta on todella hienoa, että oot löytänyt oman juttusi, jota kehität innolla ja hyvällä energialla eteenpäin.

Iloista ja energistä loppuviikkoa kaikille!

<3:Venla

11 Kommentit

 1. Nefer

  Vau, muakin kiinnostaa kaikki mahdollisesti terveellinen ja luonnonmukainen. Pitääpä miettiä tilaamista. 🙂 On tosi hyödyllistä kun nykyään blogien kautta monet osapuolet hyötyvät, tästäkään olisin tuskin kuullut ilman blogiasi.

  • Venla Savikuja

   🙂 Niinpä, on kiva kokeilla kaikenlaista ja tunnustella, että miten ne toimii itsellä 🙂

 2. Henrietta

  Hei! Olet kertonut että treenaat usein aikaisin aamulla. Mitä syöt ennen treenaamistasi vai syötkö vasta jälkikäteen?

  • Venla Savikuja

   Tähän kysymykseen löytyy yleensä vahvasti erilaisia vastauksia ja mielipiteitä ja tutkimustuloksia siitä, miten olisi paras tehdä. Itse olen kuitenkin sitä mieltä, että se mikä toimii toisella, ei taas toimi toisella. Siispä oman kropan kuutelu tärkeintä. Itse voin parhaiten jos syön kevyesti ennen treeniä tai vasta aamutreenin jälkeen. Sillä jos itse söisin tuhdin aamupalan ennen treeniä, tulee minulle helposti huono olo. Joskus saatankin syödä ns. 2 aamupalaa. Eka tosi kevyen ja treeninjälkeen tuhdimman. 🙂

 3. Julia

  Oon seurannut sun blogia jo pitkään ja nyt päätin vihdoin iskeä tänne ensimmäisen kommenttinikin 😀 halusin vaan sanoa että sun blogia on aina tosi kiva lukea, vaikutat tosi pirteältä ja positiiviselta ihmiseltä jolla on ihan mahtava elämänasenne. Tykkään myös siitä että sulla ei ole liikuntaan ja ruokavalioon liian jyrkkää suhdetta vaan teet kaikkea kohtuudella.

  Aurinkoista syksyä sulle! 🙂

Lähetä kommentti