09.06.2016 | 12 Kommentit

HAAGAN ALPPIRUUSUPUISTO

Yksi parhaista puolista bloggaamisessa on ehdottomasti vuorovaikutus lukijoiden kanssa. Se, että voimme jakaa inspiraatiota puolin ja toisin. Tämäkin upea puutarha olisi saattanut jäädä kokematta ilman teidän kullanarvoisia vinkkejänne. Kiitos Emmalle, joka vinkkasi kyseisestä paikasta täällä postauksessa, kysellessäni teiltä lumoavia kesäkohteita Helsingistä. Taianomainen pitkospuureitti mutkittelee mykistävän korkeiden ruusupensaiden välissä. Täällä huumaavan kukkien tuoksun keskellä taivaltaessa, todella unohtaa hetkeksi olevansa Suomessa ollenkaan, sen verran satumaisia ovat ympäröivät näkymät. Paikka sijaitsee sen verran syrjässä Laajasuontien loppupäässä, että tänne ei välttämättä vahingossa tule tupsahdettua, mutta kannattaa ehdottomasti navigoida itsensä kohteeseen ihan varta vasten, mieluiten vieläpä kesäkuun alkupuolella, jolloin kukinta ymmärtääkseni on parhaimmassa loistossaan.

Kuinka monelle teistä kyseinen puutarha on entuudestaan tuttu? Tai saiko joku kenties tästä uuden vinkin vaikuttavien kohteiden listalleen? Kiitos aktiivisuudestanne kommenttiboksin puolella! PS. Lisää ihania vinkkejä tuntemattomammistakin kohteista pääkaupunkiseudulla otetaan ilolla vastaan. <3:Venla

12 Kommentit

 1. Niinu

  Todella upeita kuvia Venla! <3 Tonne on kyllä pakko päästä ensi viikolla käymään, kiva kun muistutit tästä paikasta 🙂 Ei olis muuten varmaa tullut mieleekää tää.

 2. Kati

  Juu, ihana rhodopuisto!!!! Asuttiin ennen siinä lähellä ja käytiin usein. Satumainen paikka, kun kaikki on kukassa.

 3. Piia Kukkola

  Voi kun me asutaan niin kaukana , ettei varmaan ikinä päästä käymään. Todella kaunista.
  Osallistu kastehelmi kakku vadin arvontaan mun blogissa.

  • Venla Savikuja

   No toivotaan, että vielä jonakin päivänä, mikäli satutte liikkumaan Helsingissä. 🙂

 4. Marianna

  Ihanan kesäisiä kuvia, jotka lämmittävät mieltä eilisen lumisateen tiimoilta! 🙂 Kivoista mestoista Helsingissä tuli mieleen, että 16.6 Vaasankadulle Kallioon avataan uusi vegaaninen ravintola nimeltään Greenstreet 🙂

  • Venla Savikuja

   Kiitos Marianna!<3
   Joo oonkin kuullut siitä paikasta, jonka yhteydessä on myös joogastudio. Roots Helsinki taisi olla sen nimi, ja kahvilasta vastaa tosiaan juuri Greenstreetin perustajat.
   (PS. Greenstreetin kakkuja onkin tullut ystävän juhlissa maisteltua ja kaupastakin on joskus tarttunut niitä irtokakkupaloja matkaan, vitsi ne on kyllä hyviä.)

Lähetä kommentti