14.07.2016 | 0 Kommenttia

HANKO DAY II

Toinen päivämme Hangossa valkeni aurinkoisena ja leppoisissa tunnelmissa. Upotimme varpaat hiekkaan ja otimme rennosti. Vaikka seikkailumieltä löytyykin edelleen, ja telttailu on retkeillessä enemmän kun jees, osaa sitä tässä iässä jo arvostaa myös hyviä yöunia, majoitusta ja astetta rennompia huveja. Toisin kuin joskus aiempina vuosina, oli tämän reissun missiona hyvän ruoan ja upean kesäpäivän tunnelman fiilistely, niiden meidän myöhäisten teinivuosien autossa yöpymisen ja railakkaan yöelämän sijaan. Vaikka olihan se kieltämättä edelleenkin hauska käydä pyörähtämässä myös illan riennoissa.

Heräsin lauantai-aamuna alakerrassa aamupalan parissa häärineiden ystävien iloiseen puheensorinaan. Toinen päivämme Hangossa sisälsi sängyllä löhöilyä, maailman parantamista, brunsseilua, maailman suloisimman Ruffe-koiran rapsuttelua, nauruhepuleita, rannalla kävelyä, kalliolla istuskelua, keskustelutuokioita ja tennispelien seuraamista.

Makekin saapui Mulanin kanssa päiväksi Hankoon tallustelemaan. Sushipiknikkeilyn jälkeen suuntasimme kotiin saunomaan. Espooseen päin ajellessa oli vielä pakko pysähtyä tunnelmoimaan lämmintä kesäiltaa ja pulahtaa järveen uimaan. Ah kesä<3 parhautta!

Kiitos rakkaalle reissuseuralleni ihanasta viikonlopusta!

<3:Venla

0 kommenttia

Lähetä kommentti