01.05.2015 | 26 Kommentit

Happy Birthday Mulan!

Me juhlimme eilen Mulanin syntymäpäivää. Voi tämä pieni otus ei tiedäkään kuinka paljon hän meille merkitsee. En tiedä mitään viattomampaa ja rakkaampaa. Hän sulattaa kaikkien sydämet hurmaavalla luonteellaan ja hyvällä käytöksellään. Kerrassaan mainio otus, jonka kanssa olemme saaneet jo näin ensimmäisen vuoden aikana viettää uskomattoman ikimuistoisia hetkiä. Mulan ei ole meille koira, vaan perheenjäsen, jota tulee hurjan kova ikävä, aina jo ensimmäisenä yönä reissussa ollessamme.

Makoisinta syntymäpäivää maailmanrakkain hauva! En ikinä tule unohtamaan sitä päivää, kun saavuit meille ja tuhisit pienenä pallerona rintaani vasten. Niin teet vielä edelleen tänäkin päivänä, vaikka kokoa sinulle on tullut ”hiukkasen” lisää.

Rakas siskoni toi synttärisankarille ihanan lahjan ja makoisia herkkuja.

Aurinkoista vappua rakkaat lukijat!

<3:Venla

26 Kommentit

 1. laura

  Oliko Mulanilla pienenä jotain huonoja tapoja jotka ovat lähteneet pois? 🙂 meidän puol vuotias on alkanut yksinään haukkumaan 😀 ja onnea Mulanille!

  • Venla Savikuja

   Ei ole muistaakseni ollut mitään huonoja tapoja. Toki huomaa, että on aikuistunut selkeästi ekojen juoksujen jälkeen. Nykyään osaa ottaa enemmän iisisti, ja on rauhallisempi, vaikka energiaa riittää toki edelleen paljon 😀 Mulan lähettää kiitokset onnitteluista!

 2. Annukka

  Voi mikä suloisuus! <3 Fitnesspäiväkirjoja katsoessa tuli niin hyvä mieli kun Mulan antoi siulle oikein kunnolla suukkoja. 😀 Onnea pienelle!

  • Venla Savikuja

   Joo aamupusut kuuluu meidän jokapäiväiseen rutiiniin<3 Mulan lähettää lämpimät kiitokset! 🙂

 3. hanna

  No onhan se ihan äärettömän söpö hauva! 😀 Onnea pikkuiselle ja onnea onnellisille omistajille! Tännekin olisi koiruli ihana lisä, mutta vielä en allergiani takia ole sellaista valmis ottamaan – hiukan myöhemmin kun olen siedätyshoitoa vielä hiukan saanut 🙂

  hanna
  http://www.hannamariav.com

 4. Emilia

  Käytätkö palkkaria? Jos, niin mitä proteiinia ja hiilaria? Luuletko, että ilman palkkaria saisi yhtä kovat tulokset kuin jos juo aina joisi treenin päätteeksi palkkarin? Oon nimittäin itse miettiny jättäväni sen kokonaan pois lisäaineiden ym. takia.

  • Venla Savikuja

   Mäkin oon koittanut välttää lisäaineita, ja rehellisesti sanottuna viime aikoina ei ole tullut käytettyä palkkarijuomia. Välillä mullakin on ollut taas kausia jolloin palkkarit ja protskulisät ovat olleet enemmän käytössä. Ennemmin suosittelen kyllä panostamaan siihen kunnon ruokaan/aterioihin ja säännölliseen syömiseen, koska uskon, että loppujen lopuksi sillä on enemmän painoarvoa kuin ravintolisien kanssa hifistelyllä.Toki välillä patukat ja juomat voivat olla käteviä vaihtoehtoja ottaa mukaan, jos on esim kiire, koska tietenkin parempi syödä edes jotain, kuin ei mitään, jotta saa riittävästi energiaa ja palautuu. 🙂 Toki kannattaa myös ottaa huomioon onko tavoitteena kasvattaa lihasmassaa ja ovatko viikon treenimäärät huimia, koska toki paljon liikkuvalla on proteiinintarvekin suurempi ja silloin normiruoan lisäksi palkkarijuomat voivat olla kätevä lisä, jos muuten ei saisi tankattua yhtä paljon energiaa. 🙂

 5. Tiina

  En malta odottaa huomista, kun tulee seuraava jakso Fitnesspäiväkirjoja! Aluksi luulin etten tulisi tykkäämään siitä sarjasta, mutta nyt se on noussut lempisarjojeni joukkoon! 🙂

 6. Betty

  Pakko sanoa että Mulanin takia mietin kovasti että kun seuraavaksi hankin koiran niin amstaffi on kyllä harkinnassa! Voiettä jos Mulan saisi pentuja niin olisi kyllä mahtavaa haha! 🙂 Noei mutta niin äärettömän sulonen ja ihanan olonen että huhhu <3 Ja kaunis on omistajakin 🙂

Lähetä kommentti