01.01.2014 | 8 Kommentit

Happy New Year!

Mahtavinta Uutta Vuotta  teille rakkaat lukijani <3

Millaisissa merkeissä teidän vuosi vaihtui?

Meillä oli mainio kööri kasassa, syötiin, juteltiin, nautittiin raketeista (lue: juostiin karkuun paniikissa, kun joidenkin ulkopuolisten raketit räjähteli maan tasalla, meininki oli kuin sotatantereella 😀 Apua. No hengissä selvittiin, ja toivottavasti tekin kaikki selvisitte ilman haavereita.)

Laitoin ylle upean paljettiunelman, ja olinkin kuin diskopallo konsanaan.

Niinkuin kuvasta näkyy, tämä takki todella heijasti seinään kuvioita diskopallon tavoin;) (paljettitakki ostettu Gina Tricotista)

 Jatkoimme hupaisaa Uuden Vuoden aattoillan juhlistusta Bläk -klubille.

Minä olin tietty taas vesilinjalla ja illan jorailut meni kyllä rankasta aerobisesta treenistä, kaikessa hauskuudessaan. 😉 Hyvää musaa ja seuraa, voiko enempää toivoa<3

Tästä on upeaa aloittaa uusi vuosi. Olkoon se vähintään yhtä huikea kuin edellinen. Jos vuosi 2013 ei kaikilla ollut yhtä onnistunut, niin nyt on oiva mahdollisuus aloittaa puhtaalta pöydältä, oppia menneistä kokemuksista, ja entistä vahvempina suunnata katseet kohti tulevaa.  Kaikki on mahdollista, olkaamme toivoa, intoa, jännitystä ja rakkautta täynnä, mitä ikinä teemmekin!

<3:Venla

 

8 Kommentit

  • Venla Savikuja

   Sony NEX-5, osa tämän postauksen kuvista on otettu kyllä myös iphonella, niinkun laadusta huomaa. 😀

 1. satu

  Moi? mikä iphone sulla on? ihan vaan uteliaana tosta kuvanlaadusta, kun oon sellaista hommaamassa..

 2. utelias

  Millä eri liikkeillä treenaat vatsaasi? Itsellä ongelmana lähinnä alavatsan treenaus!

 3. sara

  Venla oot nii ihana ja upee ! :3 Haluisin kysästä sellasta, että onko protsku jauheet välttämättömiä lihasten kasvuun vai saako tuloksia ilmankin ? Ja minkälaista jauhetta suosittelet ? Onko esimerkiksi body mass builder hyvä tms ?

Lähetä kommentti