20.12.2018 | 0 Kommenttia

Lahjavinkki: Hellävarainen ja vegaaniystävällinen vartalonhoitosarja

                                    Kaupallinen yhteistyö: SKIN TREAT

 

Olin todella innoissani, kun minulle tarjoutui mahdollisuus päästä tekemään yhteistyötä Skin Treat -vartalonhoitosarjan kanssa. Etenkin näin kiireisen sekä ohjelmantäyteisen syksyn jälkeen ihon hemmottelu tulee erittäin tarpeeseen. Talviaikaan tuulen ja tuiskun tuivertaessa on ihon erityishuolenpito ja kosteutus paikallaan, sillä aina lämpömittarin lukemien siirtyessä pakkasen puolelle on ainakin allekirjoittaneen iho tavallista herkempi ja taipuisa kuivumaan.

Olen ollut hieman laiska kuorimaan ihoani, kun opinnot ovat pitäneet kiireisenä. Nyt olenkin tämän viikon ajan nauttinut rentouttavista saunailloista ja testaillut tuotteita ajan kanssa. Enkä kyllä muista koska ihoni olisi ollut näin pehmeä, sileä sekä hehkeä muutamista pikkujoulujuhlista ja valvomisesta huolimatta.

SKIN TREAT -tuoteperhe koostuu kahdesta eri tuotesarjasta; Intense Moisture (mustat etiketit, paksummat runsaasti kosteuttavat tuotteet) ja Weightless Care (valkoiset etiketit, kevyemmät tuotteet).

Intense Hydration Body -joululahjapakkaus sisältää Intense Moisture sarjan suosikkituotteet, joiden tärkeimmät ainesosat auttavat kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa. 

Hydrafresh Energizing Body -joululahjapakkaus sisältää puolestaan Weightless Care sarjan suosikkituotteet, joiden tärkeimmät ainesosat auttavat korostamaan ja parantamaan ihon rakennetta ja kirkkautta.

Radiant Skin Body -joululahjapakkaus sisältää kaksi SKIN TREAT sarjan myydyintä tuotetta; Enzyme Peeling ja Body Elixir.

Travel Light Body -joulupakkaus sisältää käteviä käsimatkatavaroihin sujahtavia SKIN TREAT -sarjan suosikkituotteita.

Omiksi tämän hetken lemppareiksini muodostuivat syväpuhdistava sekä pehmentävä aktiivihiiltä sisältävä kuorinta; Pure Clarity Shower Peeling sekä  ihanan nopeasti imeytyvä, kevyt sekä täyteläinen Body Elixir ja tehokkaasti imeytyvä, runsaasti kosteuttava sekä hoitava Restore & Protect Rich Body Lotion.

Minun mieltäni eniten lämmitti kuitenkin se, että kaikki tämän laadukkaan, tehokkaan ja hellävaraisen valikoiman tuotteet sopivat vegaaneille ja niiden tärkeimmät vaikuttavat ainesosat ovat peräisin luomutiloilta. Kyseisen tuoteperheen löydät KICKS-myymälöistä sekä KICKSin verkkokaupasta kicks.fi.

Mikäli siis käytännölliset, tarpeeseen tulevat ja vieläpä tyylikkäästi pakatut joulumuistiaiset ovat vielä etsinnässä, voin lämmöllä suositella kyseisiä. 

<3:Venla

0 kommenttia

Lähetä kommentti