28.07.2013 | 18 Kommentit

Hellettä piisaa!

Jaiks nyt on kiire, mutta halusin tulla kuitenkin morjestaa teitä pikaisesti. Tällä menneellä viikolla olen touhunnut kaikkea kivaa leppoisaa! 🙂 Kirjoittelen lisää pian!

 Säiden haltija hellii meitä. Ai, että mitä ihanuutta! Mä olen ainakin hyvin kiitollinen näistä aurinkoisista päivistä. Siskoni koira Aapo oli meillä taas hoidossa muutaman päivän ajan. Kyllä tähän pikku söpönassuun kiintyy joka kerta vaan enemmän.

 Sovelsin halloumisalaattia arkena niin, että vaihdoin melonit ananakseen ja lisäsin joukkoon pinjansiemeniä ja kalkkunaleikettä. Nopeaa, hyvää ja terveellistä! 🙂

Aivan mainio terveellisempi vaihtoehto perinteiselle snägärille: Todella ystävällinen ja hyvä palvelu, ja mikä parasta: maukasta ruokaa!!

TortillaHouse Facebookissa.

 Pohjoinen Rautatienkatu 28, 00100 Helsinki

Rakkaat lukijat, käykää maistamassa tätä unelmaa! Tämä ei ole mikään maksettu mainos, vaan ihan omasta ilosta haluan muidenkin pääsevän osalliseksi tästä minun mielestäni taivaallisesta burritosta.

8,20€ kappale, ja täyttää aika hyvin mahasi, ellet ole supermassabulkilla.

Siellä joku iloinen asiakas kuvassa poseeraa ja peukuttaa myös! 😀

 Meikälaisen leposyke laskee ja laskee…jeee! ”Elinikä venyy tilastollisesti sitä pidemmäksi, mitä enemmän leposykettä saa laskettua treenillä”!

 

Tänään, sunnuntaina löydettiin toinen unelmapaikka, kun oltiin keskustassa asioilla. Street Gastro, 9€ hintaan myöskin aivan taivaallista ruokapornoa. Sandwich tyylinen annos, mutta mielettömän hyvillä lisukkeilla. Täytti myös massoihin tottuneen Markunkin mahan mennentullen. Maku vei jalat alta noin 14 minuutiksi.

Päivän asusta löyty niitti jos toinenkin;)

<3:Venla

Ps. illalla mennään leffaan, mutta ei aivan tavalliseen sellaiseen.

18 Kommentit

 1. LeAnn

  Pakko kysyä, koska sun innoittamana ostin halloumia, että miten ”kypsennät” sen? Laitatko aina grilliin? Kiitos avusta! 🙂

 2. Juuli

  Eikä älä vain sano että asut aurinkolahdessa :DD Tekisin mitä vain saadakseni asua sielä 🙂

 3. Jenn

  Moi!
  Kiitos mahtavasta blogista! Jaat positiivista asennetta ja kannustusta liikkumiseen 🙂 Kuinka usein teet aerobista liikuntaa (juoksu, pyöräily..)? Teetkö lenkit oman mielen mukaan illalla tai aamulla ja minkä mittaisia?

  • Venla Savikuja

   Vaihtelevasti varmaan joku 2-4 kertaa viikossa, riippuen fiiliksestä ja miten ehtii ( ja siitä menenkö salille aamulla). Jos en mene aamulla salille tai ei ole väli/lepopäivä niin tykkään tehdä aerobisen heti aamulla, siinä herää mukavasti. Kesto vaihtelee puolesta tunnista puoleen toista tuntiin. 🙂

 4. julle

  Moi Venla!
  Oot niin aito ja hyvä kirjottamaan ja susta olen saanu paljon motivaatiota. Teetkö treeniohjelmia?

 5. Krista

  KIITOS Venla sulle tästä blogista! Alotin lukemaan tätä viime keväänä ja voin sanoa, että treenikärpänen purasi! Oon aina ollut vähä ylipainonen ja huonon itsetunnon omaavan, mutta niin ne asiat ovat muuttuneet! Unelmakuntoon on vielä matkaa, mutta oikealla tiellä olllaan! Ja oikeasti, paljon on sun ansiota! Kiva kun jaat myös ruokavinkkejä:) Kaikkea hyvää sinulle!

 6. Emppu

  Hei, oot superkaunis! Voisitko tehdä semmosen postauksen missä ois sun jonkun päivän treeni niinku mitä teet salilla ?:)

Lähetä kommentti