01.11.2015 | 10 Kommentit

Hello November

Tyypit, se ois jo marraskuu! Mikä fiilis? Täällä päässä ollaan hurjan innoissaan. Tänä vuonna syksy on tuntunut menevän eteenpäin suorastaan hujauksessa, mutta se on kyllä ollut sitäkin ihanampi. Aurinkoisia värikkäitä aamulenkkikelejä on riittänyt loputtomiin, mistä olenkin ollut erittäin kiitollinen. Pimenevät illat, tunnelmalliset syyssateet ja tuoksukynttilät ovatkin nyt erittäin tervetulleita, niissäkin on oma taikansa.

Mahtavaa alkanutta marraskuuta ja oikein rentouttavaa sunnuntai-päivää toverit!

<3:Venla

10 Kommentit

 1. krista

  Tää syksy on todellakin mennyt hujauksessa! Ja marraskuun vaihtuminen tarkoittaa sitä että joulu alkaa olemaan jo ovella, pitäisi sitökin alkaa pikkuhiljaa suunnittelemaan.

  Miksihän muuten bloglovinin kautta sinun blogisi näkyy ainakin mulla nykyään nimellä: ”Vanha blogi”, eli kohdassa missä luki ennen elämää venlan silmin, lukee nykyään vain vanha blogi?

 2. Essi

  Minusta kuoriutuu vuosi vuodelta enemmän ja enemmän syksy ihminen. Vai ovatko viime vuosina syksyt olleet aikaisempaa valoisampia ja aurinkoisia vai onko se korvien välissä? Tiedäppä siitä. Jos pimeys ei tulisi niin aikaisin illasta, että tuppaa väsyttämään niin minulla ei olisi mitään valittamista syksystä.

  Mahtava huomata, että otin näin nopeasti kommentistani vinkkiä ja nyt pääsee vähän helpommin selailemaan arkistojen aarteita 🙂

 3. Jansku

  Siis, oon ennen vihannut syksyä, koska sillon on ollut ihan ääretön alakulo mutta nyt! Siis jos nyt tulis takas kesä niin en sitä kyllä haluais koska jotenkin siihen talven tuloon on ihan orjentoitunut, syksy ja kynttilät ja joulunodotus I love.

  Ihania kuvia!

 4. Käyttäjä1967

  Onnellisuus on todellakin asenteesta kiinni! Onko kuppi puoliksi täynnä vai puoliksi tyhjä?
  Vain se miten suhtaudumme elämään, kaikkinensa ja se mihin rahamme käytämme on todellisuudessa omissa käsissämme.
  Ihanaa että sinäkin valitset kadun valoisan puolen- ja jaat sen ihanien kuviesi kera meille muille!!

 5. Elina

  Tosi ihania kuvia! Aamulenkit on parhaimpia syksyssä sekä kynttilät.
  Hyvää syksyä sulle Venla 🙂

 6. ulla

  Mä niiiin rakastan tällaisia syksyjä, kun on kuivaa ja lämmintä . Pakkasaamuja en kaipaa yhtään.
  Nytkin aamulenkki tehty 🙂 Ja olo ei voisi olla parempi. Töihin kohta … 🙂

 7. Tiia

  Hei Venla! Halusin vaan tulla sanomaan että oot ihana tyyppi ja sinunlaisia ihmisiä sais olla enemmän olemassa:) Ihanaa että jaksat kirjoittaa tätä blogia! Positiivinen elämänasenteesi, itsensä hyväksyminen ja tasapaino monien asioiden suhteen tässä elämässä ovat asioita joissa haluaisin itsekin tulla enemmän sinun kaltaiseksesi. Olet ihanan inspiroiva, kaunis sisältä ja ulkoa! Ihanaa syksyä ja talven odotusta ja kaikkea hyvää teille sinne Suomeen täältä hieman kauempaa lämpimistä keleistä! 🙂

Lähetä kommentti