07.06.2015 | 7 Kommentit

Herkullinen välipala treenin jälkeen

Kerroinkin teille viime viikolla (TÄÄLLÄ!), että lähdin mukaan Indiedaysin ja VAASANin kampanjaan, jossa pääsin testaamaan uusia KUNTO proteiini- & kuituleipiä.

Ensimmäisessä postauksessa kehittelin välipalaleivän nautittavaksi ennen treeniä ja tällä kertaa sain tehtäväkseni keksiä täytteet välipalaleivälle, joka voidaan nauttia esim. treenin jälkeen.

Kehomme on vastaanottavainen ravintoaineille heti liikunnan jälkeen, eli harrastit sitten minkälaista urheilua tahansa, kannattaa oikeasti satsata tyhjentyneiden energiavarastojen täydentämiseen ja syödä, sekä juoda kunnolla treenien jälkeen, jotta kroppa kykenee palautumaan. Varsinkin raskaan lihaskunto- sekä pitkäkestoisen kestävyystreenin jälkeen ravinnon tankkauksen merkitys on suurempi.

Meitsi vallan innostu keksimään erilaisia täytecomboja näille leiville ja sen kunniaksi loinkin vielä kaksi erilaista kesäistä maukasta voikkarireseptiä. Muistattehan, että nämä mun tekemät välipalaleivät eivät korvaa kunnon lounas- ja päivällisaterioita, vaan ovat tarkoitettu nautittaviksi osana monipuolista ruokavaliota.

 Täyte 1. KUNTO proteiini & kuitu -ruissiemenleivälle: pinaattia, kalkkunaleikettä, omenaa ja maustekurkkua. Lisukkeeksi paahdoin vielä uunissa tankoparsaa. Nam nam. Ihana makunystyröitä hemmotteleva, suolaisen, makean ja hapokkaan yhdistelmä. 

Super simppeli täyte 2. KUNTO proteiini & kuitu -ruissiemenleivälle: tuoreita mansikoita, nektariinia ja brie-juustoa.

Itse paahdoin ruissiemenleivät paahtimessa, koska minusta lämpö ja rapeus kruunasi nämä leivät. Millaisen voileivän te tekisitte itse treenin jälkeen? Ei muuta kun makoisia voikkarin täytteitä kehiin! Uusia ideoita otetaan mielellään vastaan, kiitos. 

Leppoisaa sunnuntaita toverit!

<3: Venla

7 Kommentit

 1. Mia

  Moikka! 🙂 Oih, noi leivät näyttää niin ihanilta<3 voisin itse kans kokeilla noita kumpaakin :)<3

 2. Mia

  Heippa! 🙂 Noi leivät näyttää aivan mahtavalta<3 voisin itse kans kokeilla noita kumpaakin :)<3

  • Mia

   Anteeksi kauheasti, kun kommentti tuli kaksi kertaa. Koska luulin ettei tuo ensimmäinen tullut

 3. Sara

  Hei Venla!

  Ajattelin kysyä, kun muistaakseni olet käynyt Vegasissa?
  Anteeksi, jos on sataan kertaan kysytty tätä mutta minkälainen hintataso siellä on? 🙂

  Hyvää viikonalkua xoxo

 4. hennu

  Ihana Venla! Sulla on niin ihanan piristävä blogi ja kuulut ehdottomasti lempibloggaajiini. En ole ennen kuullutkaan noista Vaasan Kunto -leivistä, joten pakko kokeilla jotain noista resepteistä. 🙂 Hyvää ja energistä viikkoa sulle! 🙂

Lähetä kommentti