19.02.2015 | 18 Kommentit

Hollywood Boulevard, Walk of Fame

Pitihän ne nähdä, lukuisat jalkakäytävään ikuistetut viihdeteollisuuden tähdet.

Jos turreilla haluaa, niin Hollywood Boulevard on siihen oiva paikka, souvenirs-kaupat on ympätty kaikki vieri viereen. Tämä on myös se katu, jolla näät varmasti jos jonkimoisia supermiehiä ja kissanaisia enemmän, kuin koko elämäsi aikana yhteensä. Yleensä he yrittävät mielellään änkeytyä kanssasi samaan kuvaan, ja sen jälkeen pyytävät käsi ojossa rahaa. 😀 Tyydyn itse kuvien sijaan hymyilemään ystävällisesti takaisin.

Muutaman kerran joudut ojentamaan takaisin kämmeneesi yllättäen tupsahtaneet cd-levyt, joita suurten unelmien perässä Losiin matkanneet räppärin-alut ovat sinulle ohi kävellessään antaneet.

Tällä kadulla oli tarjolla lisätietoa myös Tom Cruisen esille tuomasta uskonnosta.

Me skipattiin suosiolla nämä turisti-ajelut (yllä oleva kuva), loppureissusta alkokin tuntua, että noi pakut ajo meidän kärryn perässä mihin ikinä mentiinkin, eli mitä tästä voimme todeta, jos ootte omalla vuokra-autolla liikenteessä, kaikki tärkeimmät nähtävyydet tulee anyway tsekattua, ja noita ohjattuja turisti-kierroksia välttelemällä voitte säästää pitkän pennin.

PS. Tältä kadulta löytyy myös Chinese Theatre, jossa myös käytiin, mutta siitä lisää juttua luvassa myöhemmin.

Kiitos kaikille ihanista kommenteista! Pyrin vastailemaan niihin piakkoin! Lovee!

<3:Venla

18 Kommentit

 1. Annukka

  Ihania kuvia ja ihana Venla! Tuo positiivisuus tarttuu väkisinkin ja hymy tuo niin hyvän mielen!

  Pakko päästä joskus tuonne, näyttää niin hienolta! 🙂

 2. Henna

  Loistavia kuvia jälleen! Kuvistasi oikein hehkuu POSITIIVISUUS! Olet IHANA! Hienoja nuo tähdet tuossa maassa. Oliko niitä paljon?

  • Venla Savikuja

   Todella mukava kuulla Sandra! Kiitos kannustuksesta, mukava kirjoitella, kun on noin iloisia ja ihania ihmisiä, jotka ottavat postaukset hyvillä mielin vastaan. 🙂

  • Venla Savikuja

   Aivan Tuija! Suosittelen kyllä ehdottomasta noita kohteita. Upeita elämyksiä :)!

 3. Nora

  Näyttääpä ihanalta! Vitsi mua ihan hävettää (ja harmittaa), että vaikka on kohta 7 kuukautta yhteensä majaillut jenkeissä niin en oo ikinä saanut aikaiseksi lähteä tuonne länsirannikolle käymään. Tällä hetkellä täällä Ohiossa on -20 ja kauheasti lunta. California olisi aika bueno just nyt! 🙂 Ps. Kivoja kuvia ja hieno blogi sulla, eksyin tänne vasta pari päivää sitten sattumalta.

  • Venla Savikuja

   Mukavaa, että eksyit tänne! Lämpimästi tervetuloa bloginilukijaksi Nora! PS. ja joo kannattaa kyllä varmasti reissata myös länsirannikollekin, suosittelen! 🙂

 4. Mikko

  Moi Venla! Kiva kuulla että teidän reissu meni hyvin, mutta voisitko tehdä jonkun treenauspäivityksen heti vaan kun kerkeet kun täällä sitä niin kovasti jo kaivataan!

 5. elina

  Moikka! Sulla on ihan superihania vaatteita ja tykkään sun tyylistä niiiiin paljon!! Mistä tämä ihana sailor-henkinen raitapaita on? 🙂

Lähetä kommentti