22.10.2013 | 1 Kommentti

HUIPPUETU lukijoilleni!

Mediassa on viime aikoina ollut paljon puhetta ripsienpidennysten vaaroista. Jotta et tuhoaisi omia ripsiäsi, kannattaa antaa vain kokeneen ammattilaisen koskea ripsiisi, eikä missään nimessä käydä kokemattomalla, pikakurssin käyneellä tekijällä. Kun ripsienpidennykset on oikein laitettu, voit huoletta käyttää pidennyksiä yhtäjaksoisesti niin kauan kun vain haluat!
 
Itse käyn Petralla Studio Serenityssä, koska hän on ammattitaitoinen ja työnjälki on todella huolellista. 
 
Petra on Xtreme Lashesin sertifioitu ripsistylisti ja kartuttanut ammattitaitoaan jo yli 4,5 vuotta. Asiakkaan valittavana on kaksi eri merkkiä: Xtreme Lashes ja Glam Lashes. Xtreme Lashes on laadukas ripsipidennysmerkki, jolla on myös herkkäsilmäisille paremmin sopiva liima. Glam Lashes on globaalisti tunnettu ja asiakkaalle edullisempi merkki. Kotisivuilta näet näiden kahden merkin hinnastot allekkain.
                                               
 
NYT KAIKILLE TEILLE LUKIJOILLENI, jotka haluatte upeat ripset helpottamaan arkea tai juhlissa säihkettä silmiin, on tarjolla seuraavanlainen HUIPPU ETU:
 
 

Uudet ripsipidennykset -20%

 Glam Lashes 75min: 80€ (norm.100€) ja 90min: 96€ (norm.120€)

 Xtreme Lashes 90min: 136€ (norm.170€)

 

Ripsipidennysten huollot -10%

 Glam Lashes:

 30min. 40,50€ (norm.45€) 

45min. 49,50€ (norm.55€)

60min. 58,50€ (norm.65€)

75min. 76,50€ (norm.85€)

  

Xtreme Lashes:

 45min. 54€ (norm.60€)

60min. 72€ (norm.80€)

75min. 90€ (norm.100€)

90min. 117€ (norm.130€)

 

Tarjous on voimassa tämän vuoden 2013 loppuun asti, jonka jälkeen saatte uusia etuja keräämällä leimoja Studio Serenityn kanta-asiakaskorttiin.

 MUISTATHAN AIKAA VARATESSASI MAINITA ”Venlan blogi” – NIIN OLET OIKEUTETTU SAAMAAN TÄMÄN EDUN ITSELLESI!

 Vinkatkaa ihmeessä tästä edusta myös kaikille muille esim.äideille, siskoille ja kavereille!

 Studio Serenityn palveluihin kuuluvat myös mm. kulmien värjäykset & muotoilut ja erilaiset kynsihoidot. Kannattaa katsoa kotisivuilta tarkemmat tiedot:
 
 
– ”Tarjoukset” -sivulla on myös kaikki muut tarjoukset, esim.lahjakorteista huima etu, joka on hyvä muistaa näin juhlakauden alla.
 
Käykää tykkäilemässä ja katsomassa kuvia facebookista:
 

Kuvassa: Petran omat kauniit ripset ja silmät!  

 

<3:Venla

 

*postaus sisältää mainoksen

1 Kommentti

  1. nea

    heippa ! kysyisin tämmöstä että miten onnistuu rasvanpoltto ja lihasten kasvatus samaan aikaan? mitä pitäis syödä aamu-, ilta- ja välipalaksi + mitä ruokaa? ja kuinka paljon aerobista pitäs tehä viikossa? 🙂

Lähetä kommentti