06.11.2014 | 15 Kommentit

Huomenta Suomi

Goood morning Vietnam… i mean Finland!

Torstai alkoi reippaasti, kun lähdin kukonlaulun aikaan kohti maikkarin uutisstudiota.

Yleensähän minä olen aamuvirkku, mutta viime yönä kävi sillä tavalla harvinaisen ”mukavasti”, että Mulan päätti pitää meitä koko yön hereillä ulvomalla, liekö tullut murrosikään?  Koska kaverilla ei näyttänyt olevan mitään hätää, ja yleensä meidän hundi nukkuu kuin tukki ja vieläpä pitkään.

Ei se mitään, joskus näinkin. Oli vaan aamulla hyvin epätodellinen olo, ja taas korostu se laadukkaan sikeän unen merkitys. Pysyin kuitenkin onnekseni hereillä ja kivaakin oli. 😉

Selvennyksi niille, jotka eivät instagramistani asiaa vielä bonganneet. Olin siis Huomenta Suomessa vieraana viihderaadissa, puimassa tähtien treenibuumia ja -intoa.

photo by: @mtvhusu

Sattuiko kukaan olemaan ruudun äärellä aamutuimaan? Mikäli missasitte lähetyksen, kaksi haastattelupätkää, joissa minä olen mukana, löytyy Katsomosta.

PS. Jos joku vielä huolestui, että saiko koiramme itse nukuttua ollenkaan, niin voin kertoa, että neiti kuorsaa tällä hetkellä tyytyväisenä toimistotuolissa sylissäni, minun tehdessä töitä, tänks kamu.

Loppuun torstai-iltanne piristykseksi mahtava tarjous:

Studio Serenityn uusille asiakkaille 1. käynti tutustumistarjouksella:
 Kaikki alle 100 euron hoidot -10% ja kaikki yli 100 euron hoidot -20%.
Myös lahjakortteja saa ostettua tuolla tarjouksella vuoden 2014 loppuun asti!
Lisäksi kokeilutarjous uutuuspalveluun Xtreme Lashes Volume-ripsipidennykset, joissa uudet ripset ja huollot Marraskuun ajan -20% alennuksella.
 Alennuksen saat mainitsemalla lukevasi Venlan blogia.
Mun ripsistä vastaa siis Studio Serenity. Todella huolellista jälkeä. Laiskan meikkaajan paras kaveri on ehdottomasti nää ripset! Koska arvostan natural-lookkia, en kaipaa muuta, kun nää ja poskipunaa. Psst.. Studio Serenityssä voi myös valkaista hampaita.
<3:Venla
*cooperation Studio Serenity

 

15 Kommentit

 1. Meems

  Oot niin kaunis! Ei uskoisi että oot valvonut! ;D Ja noi ripset on mahtit, harmi kun matkaa Helsinkiin kertyy sen sata kilsaa :/ Mutta eihän sitä tiedä jos eksyisi sinne päin vielä tän kuun aikana!

  • Venla Savikuja

   Haha no voi kiitos!<3 Ja jos päätät eksyä Stadiin, niin suosittelen ehdottomasti käymään tuolla! 🙂

  • Venla Savikuja

   Jos puhut tuosta mikä mulla oli päällä Huomenta Suomessa, niin se on oikeastaan pidempi löysä tekonahkatoppi H&M :stä 🙂

 2. Tytti

  En jostain syystä saa enää seurattua tätä blogia bloglovinin kautta. 😮 Kum siirryet indiedaysille niin pari ekaa postausta tuli näkyville mut siihen ne jäikin. Lopetin seuraamisen ja aloitin uudelleen mutta ei toimi! Osaatko sanoa mistä johtuu/onko muita joilla on käynyt näin?! 😮

  • Venla Savikuja

   Kiitos viestistä. Joo itse asiassa useampi on jo harmitellut samaa. Yritin eilen korjata ongelman, mutta toimiikohan vieläkään?
   Pahoitteluni.

   • Tytti

    Ei ainakaan nyt näy nuo uusimmat postaukset, mutta ehkä tulevat uudet saattais näkyä? Seuraan sua myös instassa niin onneks sitä kautta saa tietoon ainakin osan uusista postauksista. 🙂

    • Venla Savikuja

     Voi vitsi, tosi harmi. Koitan selvittää asiaa! Pahoittelut. Tai jos joku muu keksii, mistä tämä voisi johtua, niin vinkkejä otetaan mielellään vastaan. 🙂

    • Venla Savikuja

     Ootkin varmaan huomannut, että ongelma ratkesi onneksi! Kiitokset vielä, kun ilmoititte mulle asiasta! 🙂

  • Venla Savikuja

   Moi Riksu! Kiitoksia paljon vinkistä! Kävin heti katsomassa tuon videon. Oi onpas hauskan ja mukavan näköinen harrastus! 🙂

Lähetä kommentti