03.10.2015 | 8 Kommentit

Hymy korvissa

Heräsin tänä aamuna jotenkin erityisen hymy korvissa ja jälleen kerrran kiitos siitä kuuluu teille rakkaat uskolliset lukijani.

Olen suorastaan mykistynyt, kääk te teitte sen!

Eilen palkittiin blogimaailman kirkkaimmat tähdet, kun vietettiin ensimmäistä kertaa koko blogitoimialan yhteistä The Blog Awards Finland 2015 palkintogaalaa, jonka järjesti A-lehdet Oy. Tuomaristoon kuului edustaja kaikista Suomen mediataloista ja blogiportaaleista. Valintojen takana oli siis tuomaristo ja yhden valinnan sai tehdä yleisö. Blogikenttään perehtynyt asiantuntijaraati valitsi jokaisesta kategoriasta suosikkinsa, joten tämä oli siinäkin mielessä harvinaisen reilu kilpailu.  Yleisöäänestyksessä palkittiin vain yksi Vuoden eniten ääniä saanut blogi. 

Elämää Venlan Silmin -blogi on saanut menneinä vuosina erinäisissä Blog Awardseissa jo huimat kolme palkintoa, mutta voin sanoa, että tämä neljäs tunnustus tuntui erityisen hienolta, sillä blogini Elämää Venlan Silmin voitti VUODEN LUKIJOIDEN SUOSIKKI -palkinnon, ja oli täten kaikkien kategorioiden ja ehdolla olevien blogien äänestetyin blogi. Tästä täysi kunnia kuuluu teille, kun olette jaksaneet kannustaa meikäläistä jatkamaan blogin rustailua jo monen vuoden ajan. Blogissani teidän ansiostanne vallitseva positiivinen ilmapiiri on jotain hämmentävän hienoa. Se, että luette ja kommentoitte aktiivisesti postauksia ja pohdiskeluitani on minulle se kaikista suurin kiitos työstäni. Nämä palkinnot ovat kirsikkana kakun päällä.

En ole koskaan kirjoittanut blogia pokatakseni pystejä, mutta on varmasti sanomattakin selvää kuinka suuri kunnia tämä silti on. En näe blogigaaloja bloggaajien keskinäisenä kilpailuna, joka johtuu myös varmasti siitä, etten ole itse kovinkaan kilpailuhenkinen. Koen gaalat ennemmin eräänlaisena mahdollisuutena antaa arvostusta ja tukea lahjakkaille kirjoittajille, kuvaajille, kokonaisuudelle, juurikin näille aitoudella ja antaumuksella blogiin panostaneille sisällöntuottajille.

En valitettavasti päässyt eilen paikan päälle gaalaan, mutta voin kertoa, että saadessani tiedon voitosta; liikutuin kyyneliin, jonka jälkeen hypinkin sitten holtittomasti tasajalkaa ympäri huonetta.

HARD WORK PAYS OFF! Kiitos ja kumarrus.

Sydämelliset onnittelut kaikille tuomariston valitsemille voittajille ja ehdolla olleille! Olette ehdokkuutennu ja pystinne ansainneet!

<3:Venla

8 Kommentit

 1. Mira

  Hienoa ja aivan mahtavaa! Kyllä voitto tuli täysin oikeaan osoitteeseen 🙂 kiitos tästä mielettömän hyvästä blogista, sun kirjotukset saa aina hyvälle tuulelle ja iloinen energiasi tarttuu joka kerta mun lisäksi varmasti moneen muuhunkin 🙂 innolla odottelen taas seuraavaa postausta.

 2. Maarit

  Onnea täältäkin ♥ Onpa sulla ihanat vaatteet ylläsi! Sporttisuuden ohella joskus ripaus romanttisuutta ☺

 3. ulla

  ONNEA VENLA !!! Ja kiitos monista ihanista ja viisaista kirjoituksistasi. Sinä jos joku olet ansainnut palkinnon ja enemmänkin .

  olet niiiin positiivinen ihminen 😉 … joihin luen itsenikin. Onneksi sinunlaisia on olemassa.. 🙂 Positiivisuudella pääsee pitkälle. Sen olen huomannut !

 4. Maria

  En oo aikasemmi kyenny sulle kommentoimaa, koska sun tekstit pistää mut aina miettimää nii kovasti sitä mitä täällä kirjotat ja miten upee esikuva oot monelle lukijalle! 🙂
  Nyt kuitenkin mun on pakko onnitella sua tosta tosta palkinnosta! Oot tosi ihana ja asiallinen nuori nainen jolla on oikeesti oikee suunta elämässä, hyvä Venla! 🙂 ja lisäks viel, paljon rapsutuksii Mulanille :)!

 5. Tuija

  Paljon onnea menestyksestä vaikken usko että se olisi ainut syy tähän hommaan. Hienoa työtä palkintoja tai ei :):)

Lähetä kommentti