13.09.2015 | 9 Kommentit

In The Woods

Pahoittelut tämän viikon laiskasta postaustahdista, muut hommat ovat pitäneet kiireisenä.

Alkuviikon mökillä rentoutumisen lisäksi on tullut reissattua ympäri Suomea. Yksi päivä hurahti mm. aurinkoisessa Turussa ja eilen matkustin Keski-Suomen lämpöön.

Kuvat ovat mökkireissulta.


Oikein rentouttavaa sunnuntaita toverit!

Palataan pian!

<3:Venla

9 Kommentit

 1. Enni

  Saako kysyä missä olet aina mökkeilemässä Keski-suomessa? Olen kotoisin sieltä! 🙂

 2. Netta

  Moikka venla! Tää kommentti nyt ei tähän postaukseen mitenkään liity, mutta mitä kokoa käytät freddyistä? 😀 Kun itse niitä ekaa kertaa sovittelin ja S koko tuntui muuten hyvältä, mutta ihan kuin siitä olisi kuitenkin iho kuultanut väähn läpi ainakin kun pyllisti yms. Ja tuntuu että M koko olisi taas vyötäröltä liian isot.. ja normisti käytän XS (cubuksen Jane jeggings) ja S (dr.denim). Kiva jos vaivaudut vastaan:)

 3. Jen

  Toivepostaus; Mulan! Olis kiva kuulla yleisesti rodusta ja Mulanin luonteesta ja lempitouhuista !:)

 4. Karoliina

  Olisikohan mitään tehokasta pepputreeniä,jolla saisi peppuun pyöreyttä,mutta joka ei kävisi kovasti reisiin? Ei varmaan..en vaan haluaisi reisiin yhtään massaa enää.

  • Venla Savikuja

   Olen itse mukavuudenhaluinen myös mitä kenkiin tulee, niin en ole itse asiassa vielä tainnu ehtiä käyttämään noita sillä tavalla, että ois ihan koko päivää jalassa olleet, mutta sen mitä ovat olleet niin ovat kyllä tuntuneet mukavilta. Lenkkarit on aina tietty lenkkarit ja ne kaikista mukavimmat, mutta kengistä joissa on korko, niin noi tuntu kyllä jo heti kaupassa suhteellisen mukavilta. 🙂

Lähetä kommentti