22.06.2017 | 3 Kommentit

Kesän ja arjen kauneus

Laskujen maksua, tiskikoneen tyhjennystä, matkalaukkujen purkamista, pyykkien ripustelua, imurin hurinaa. Kirjoittelua, töitä, ystäviä. Uusia reseptejä, ravitsevia aamupaloja, kotosalla kokkailua, herkkuja. Pitkiä lenkkejä, auringonsäteitä, sadekuuroja, hännän heilutusta, kuraisia koirantassuja. 

Ihan sitä ihanan tavallista arkea. Niin ja niitä pieniä taianomaisia hetkiä, spontaaneja kesäretkiä. Iltauinteja, taivaanrannan oranssiksi maalanneita auringonlaskuja. Tyynen järven tuijottelua, laiturilla istuskelua.

Nyt on kuitenkin taas aika hetkeksi unohtaa rutiinit, heittää reppu selkään ja suunnata lentokentälle. Uudet seikkailut odottavat!

Turvallista ja oikein rentouttavaa juhannusta toverit rakkaat!

<3: Venla

3 Kommentit

  1. Kamilla

    Heippa! Sun blogi on niin ihana ja inspiroiva! Asiaa kasvisruuasta.. Päätin alkaa kasvissyöjäksi juurikin äsken! Ja kysyisin sulta siihen hieman neuvoa/apua. Ketään lähipiirissäni/kavereissani ei ole kasvissyöjä ja ruokavalio on minulle itsellenikin ns outo. Ja tarkoitan oudolla sitä että millä korvaan sitten sen lihan? Ja mistä tiedän saavani tarpeeksi ravinto-aineita? Ja koska urheilen todella paljon niin paljonko sitä lihaa korvaavaa kasvisruokaa minun pitää syödä jotta pystyn urheilemaan säännöllisesti ja terveellisesti ja saan tuloksia?:D Sulla on tuolla hyviä kasvisruoka ohjeita niin saan niistä ainakin jotain vinkkejä! Pavuista en tykkää, en sitten millään😅 Voikohan ne jättää pois vai pitääkö yrittää oppia niitä söymään. Terveisin, innostunut tuleva kasvissyöjä/vegaani (vaikka en paljoon tästä vielä mitään tiedä):DD ja siis myöskään maitotalous tuotteita en käytä.

  2. Vierailija

    Blogi on ihana mutta nää kuvat on niin oudon näköisiä tuolla linssillä otettuna. Onko se joku uusi villitys. Ei sovi lähellekään joka kuvaan.

Lähetä kommentti