25.09.2015 | 32 Kommentit

Kiitos, tämä on suuri kunnia.

Sain viime perjantaina kunnian osallistua hyvin ainutlaatuiseen juhlatilaisuuteen; Tapapäivän viettoon Säätytalolle.

Tilaisuudessa julkistetaan vuosittain: Vuoden Käyttäytyjä, Hyvien tapojen lähettiläät ja Nuorten tapalähettiläät.

Tapaseura ry. valtuuttaa vuosittain yhden oppilaitoksen valitsemaan Nuorten hyvien tapojen lähettiläät; yhden naisen ja yhden miehen. Tällä tunnustuksella palkitaan sellaisia julkisuudessa esiintyneitä henkilöitä, jotka ovat käyttäytyneet positiivisella ja esimerkillisellä tavalla.

Vuoden 2015 Nuorten tapalähettiläiksi julkistettiin artisti, musiikkituottaja Kimmo Laiho (Elastinen) ja minä. (Jee, siis aivan käsittämätttömän huikeeta!!! Suuret kiitokset valinnasta! Tämä on todella suuri kunnia.)

Tapaseura ry valitsi Vuoden 2015 käyttäytyjäksi keihäänheittäjä Tero Pitkämäen.

Hyvien tapojen lähettiläiksi Tapaseura valitsi Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kaskon sekä ylikonstaapeli Marko ”Fobba” Forssin.

PS. Haluan itse lähettää vielä oikein suuret ja lämpimät kiitoshalit kaikille Kaarinan lukion opiskelijoille!

Mahtavaa viikonloppua!

Kiitollisin terveisin,

<3:Venla

32 Kommentit

 1. Enni

  Kyllä meni palkinto oikealle ihmiselle, sinun olemuksesi ja elämäntapasi ovat nuorille ja kaikille sellaiset mitä muut eivät osaltaan anna. Rentoutesi ja samalla hyvien elämäntapojen noudattaminen on se mitä kaipaamme. Itselleen ei saa olla liian ankara, kaikkea saa olla kohtuudella. Hyvä olo lähtee itsestä, kiitos tähänastisista neuvoista ja kaikkea hyvää. Olet super!

 2. Aino

  Moi Venla!
  Kommentoin sun blogiin muistaakseni ekaa kertaa ja halusin kiittää sua upeasta blogista! Sun tekstejä lukiessa tulee poikkeuksetta hyvälle tuulelle ja oot todella kaunis niin ulkonäöltäs kuin sisäisestikin ja todella hyvä ja esimerkki ja esikuva meille nuorille lukijoille. Kiitos että tuot paljon positiivisuutta tähän maailman ja jatka samaan malliin, jooko?

  • Venla Savikuja

   Ihanaa kun kommentoit nyt, Aino. Nöyrät kiitokset, mielettömän hienoa kuulla! 🙂

 3. Milja

  Onnea! Sinulla on tosi terve ja esimerkillinen suhtautuminen urheiluun ja elämään yleensä!<3
  P.S. Mistä tuo ihana mekko on? 🙂

  • Venla Savikuja

   Voi kiiitokset, Milja! <3 Mekon lainasin kaverin vaatekaapista, joten en valitettavasti muista mistä se on hankittu. 🙂

 4. S

  Heippa,
  täältä löytyy yksi ysiluokkaa käyvä tyttö, joka haluis kiittää sua kaikista ihanista ja mieltäherrättävistä postauksista! <3

  Olen ikäisekseni erittäin hyvässä ja terveessä kunnossa, mutta välillä sitä kaikkien näiden medianaiheuttamien ulkonäköpaineiden ja fitnessjuttujen ohella ajattelee ettei se riitä. Sillon, tuun sun blogiin & luen postauksias läpi ja oot erinomainen muistuttaja mulle, että mä oon paras omaitteni!

  Paljon onnea palkinnostasi, ei ois parempaa valintaa voinu ollakkaa! Oot hyvä esikuva mulle & varmasti myös monille muille nuorille, jatka samaan malliin ja paljon hyvää sulle ja läheisilles !!

  • Venla Savikuja

   Voi nöyrät kiitokset todella ilahduttavasta kommentista. Älä vaan ikinä anna median luomien paineiden murentaa sinua tai romuttaa itsetuntoasi. Jokainen riittää juuri sellaisenaan kun on. On ihanaa, että olemme erilaisia, se on juuri ainutlaatuista. Minusta tämä on myös hyvä sanonta: ”You will never look like the girl in the magazine. The girl in the magazine doesn´t even look like the girl in the magazine.” Sillä nykyään valitettavasti kuvia muokataan niin paljon, että harvemmin itse lehden mallikaan näyttää livenä olleenkaan siltä miltä kuvassa.

   Kuten itsekin sanoit; olet terve ja voit hyvin, ja se on arvokasta. <3 🙂

Lähetä kommentti