16.05.2016 | 13 Kommentit

Kommenteista

Pyhitin eilisillan ja tämän aamun täysin teidän kommentteihin vastaamiselle, ja taidan jatkaa samalla linjalla vielä jonkin aikaa, sillä valitettavasti ainakin joidenkin huhtikuun ja toukokuun postauksien teissä herättelemät ajatukset ovat jääneet vastausta vaille. Viime aikojen muut kiireet ovat syöneet aikaa tuolta touhulta, joten ajattelin nyt satsata kerralla oikein urakalla.

Mikäli joku asia on jäänyt askarruttamaan mieltä, ja vastaus kommenttiisi on jäänyt uupumaan. Suosittelen kirjoittelemaan kysymyksen tai huomion aina uusimpaan postaukseeni, sillä valitettavasti vanhempien postauksien kommentit saattavat mennä ohi. Pyrin kyllä aina parhaani mukaan vastailemaan teidän jokaisiin rustailuihinne. Niiden postauksien kohdalla, joihin tulee huikea määrä kommentteja, menettelen tasapuolisuuden nimissä seuraavalla tavalla; sen sijaan, että vastaisin ajan puitteissa vain muutamille tai jokaiselle erikseen, käsittelen kysytyimpiä aiheita erillisessä postauksessa.

Haluan jälleen kiittää aktiivisuudestanne, kommenttinne ilahduttavat päiviäni suunnattoman paljon! On mahtavaa, kun postaukset herättelevät ajatuksia ja saadaan keskustelua aikaan.

Luen aina joka ikisen kommenttinne.

Energistä alkanutta viikkoa toverit rakkaat!

<3:Venla

 

13 Kommentit

 1. Laurakatariina

  Komppaan aiempaa kirjoittajaa kasvisruokavalioon liittyen. Olen urheillut pitkään ja paljon, joten koskaan tuo kasvisruokavalioon siirtyminen ei ole tuntunut järkevältä. Vaikka sitä tosiaan monesti olin miettinyt ja puntaroinut.. Aina sitä on keksinyt mitä kummallisempia sepityksiä itselleen, että lihaa kannattaa syödä..

  Kun sie kirjoitit aiheesta ja avauduit asiasta täällä blogissa, niin päätin lopulta kokeilla hommaa! Ja sillä tiellä ollaan edelleen 2 kuukauden jälkeen! (Tuuletan täällä itselleni 😀 ) Ja miten ihanaa on huomata kuinka helppoa homma on ja miten hyvä mieli on kaupassa, kun tietää ”pelastavansa maailmaa” 🙂 Mieskin on suostunut maistamaan ruokia, jopa useammasta ruuasta pitänytkin kovasti. Ehkä meillä on taloudessa vielä joskus kaksi melkein vegaania 🙂

  ❤ Laura

  • Venla Savikuja

   Mä tuuletan sulle!!!<3 Miten ihana kuulla! HUIPPUA, kiitos kommentista Laurakatariina, se ilahdutti todella! 🙂

 2. Venla Savikuja

  Jee mielettömän ihana kuulla!!! Sama täällä, oli ihana huomata kuinka helppoa se on. Ruokienkirjo on todella laajentunut ja vitsi miten herkullisia makuelämyksiä. Kiitos, kun kommentoit Tanja, ihan mahtavaa!<3 🙂

 3. Venla Savikuja

  Oi olen otettu, kiitos Ester!<3 Kaikkea hyvää sinulle, aurinkoa päiviisi! Mulan lähettää märkiä pusuja! 🙂

 4. ester

  Minäkään en ole koskaan juossut lihan perässä tykkään enemmän kasviksista niikun ilmeisesti sinäkin. On kiva nähdä miten pirteä olet näissä kuvissa tykkään susta oot kaikinpuolin upea ihminen/nainen. Ihan totta tykkään sun blogista ja sun koira Mulankin on niin ihana mitä olen nähnyt kuvistasi. :D❤️ Kaikkee hyvää sulle ja Mulanille! Tv:Ester suuri ihailijasi.

 5. Kerttu

  Olen kärsinyt syömishäiriön täytteistä elämää, silloin luulin olevami onnellinen…. No en tietenkään ollut sehän on selvä. Tänä samaisena vuonna 2015 aloin muuttaa ajatusmaailmaani ja voi sanoa että tämä blogi on kuin aurinko verrattuna synkkään anablogiin. En voi sanoinkuvata kuinka onnellinen olen että jaksat tehdä näitä piristäviä postauksia, kiitos tuhannesti Venla!

  • Venla Savikuja

   Oi todella liikuttavaa kuulla, kiitos palautteesta Kerttu! 🙂
   Hyviä vointeja ja ihanaa kesää sinulle! Lähetän positiivista energiaa ja halauksia sinnepäin!<3

 6. Venla Savikuja

  Voi kiitos Johanna!<3 Parantele rauhassa.
  Hyviä vointeja ja ihanaa kesää sulle! 🙂

 7. Johanna

  Mulla ei mitään varsinaista asiaa ole, haluan vain sanoa että oot ihan tajuttoman kaunis! Ja olet niin inspiroiva! Mulla on nyt ollut hetki taukoa liikunnasta jatkuvan sairauskierteen takia, mutta pikkuhiljaa pääsen palaamaan takaisin liikunnalliseen elämään! Hyvää kesää sulle! 🙂

 8. Emilia

  Hei. Itsekkin olen ollut vegaanina viime vuodesta lähtien. JEEJEE 😀 Ajattelin ehdottaa postausta aiheesta, mitä vitamiineja otat purkista ja käytätkö proteiinijauheita yms? Mistä itse saat kalsiumin, raudan yms. 🙂

  Ps. vinkki kaurapuuron tilalle. Aivan mielettömän hyvää tattaripuuro tehtynä manteli-/soijamaitoon! <3
  Terkuin Emilia

 9. Tanja

  Hei Venla. Kirjotit syksyllä pitkän postauksen syistä, joiden vuoksi olet vaihtanut ruokavaliosi vegaaniseksi. Ajatus lihan pois jättämisestä oli kytenyt mielessäni jo pitkään mutta kirjoituksesi toimi viimeisenä sysäyksenä kohti parempia valintoja. Ja mikä parasta, se kirjoitus riitti vakuuttamaan myös mieheni, joka on ollut vannoutunut lihansyöjä. Aluksi sovimme, että teemme liharuokaa vaan viikonloppuisin mutta nopeasti se on jäänyt jo sieltäkin pois, minun ei enää edes tee mieli syödä lihaa. Pikkuhiljaa myös maitotuotteet jäivät pois emmekä enää juurikaan käytä muitakaan eläinkunnan tuotteita, paitsi juustosta luopuminen ei vielä onnistunut. Olemme molemmat olleet enemmän kuin tyytyväisiä päätökseemme, olemme syöneet paljon monipuolisempaa ja maukkaampaa ruokaa ja kokeilleet jatkuvasti uusia reseptejä. Kiitos siis sinulle siitä kirjoituksesta!

Lähetä kommentti