15.10.2018 | 0 Kommenttia

Kulttuuriyö

Kun on koko alkusyksyn sykkinyt koulukuplassa, on vaikea käsittää ettei yhtäkkiä seuraavana päivänä enää olekaan luvassa näytelmien harjoituksia tai esityksiä.

Perjantaina saimme vielä nauttia loistavasta tiimityöstä, yhteishengestä ja näyttelemisen hurmiosta oikein urakalla maratonin mitan verran, kun esiinnyimme Kööpenhaminan Kulttuuriyössä. Taiteesta nauttimaan tullutta juhlakansaa riitti taas sen verran mukavasti, että saimme esittää loopilla näytöksiä lukuisille eri yleisöille.

Lopulta totesin pitkän viikon päätteeksi, etten kuitenkaan ehtisi nukkua kuin enimmillään muutaman tunnin ennen lentokentälle lähtöä, joten samapa tuo jos menisin melkein suoraan koululta kentälle. Siispä suuntasin vasta aamuyöstä kotiin hakemaan passiani ja tietysti reppua pakatessani nukahdin pystyyn sohvalleni. Tässä vaiheessa totesin toki, että nerokas ideani pysyä hereillä ei ehkä ollutkaan niin pettämätön.

Lähtöselvitys oli mennyt kiinni kentälle päästyäni, mutta avulias henkilökunta soitti koneeseen ja juoksin ohjeiden mukaisesti täyttä häkää turvatarkastuksen jonon ohi portille ja kuin ihmeen kaupalla lopulta selvisin lennolleni. Huh nyt taidan pikku syyslomani alkajaisiksi tarvita unta pari vuorokautta putkeen, jospa sitten ajatus kulkisi hieman paremmin. 

Kuvasaldoa kertyi päivältä muutaman hassun otoksen verran, mutta saan varmasti myöhemmin valokuvaajan otoksia jaettavaksi. 

Sattuiko kukaan olemaan Kööpenhaminan suunnilla Kulttuuriyön aikaan?

Aurinkoista viikonalkua toverit!

<3: Venla

0 kommenttia

Lähetä kommentti