04.02.2017 | 21 Kommentit

KURKISTUS REMONTOITUUN KOTIIN

Heippa!

Tässä pientä esimakua kodistamme näin tunnelmakuvien, kodin lempipaikkojen ja muutamien yksityiskohtien muodossa. Myöhemmin tarkoitus toki ottaa vielä ajan kanssa laadukkaampia kuvia päivänvalossa.

Kuten joistain kuvista saattaa nähdä, sieltä täältä puuttuu vielä muutamia listoja, pariovet, lamppuja ja pientä viimeistelyä, mutta suurimmat remontit saatiin valmiiksi uuteen vuoteen mennessä. Mainiosti täällä onkin voinut jo siitä eteenpäin asustella ja mikä parasta; viihtyä.

Nykyisen keittiösaarekkeen kohdalla sijaitsi ennen seinä, jonka kaadoimme avokeittiön luomiseksi. Kattoon tehtiin led-spotit, jotta kokkaillessa on hyvä valaistus.

marmorikomposiittitaso ja keittiön laattalattia.

Piha, jossa Mulan rakastaa temmeltää. <3

Tuoli, jonka Make löysi hylättynä roskiksen vierestä. Toisen roska, on toisen aarre.

Yksi lempipaikoistani uudessa kodissa on ehdottomasti portaikko, jonka seinälle päätyi vintagetyylinen maapallotaulu. Vielä olisi tarkoitus kehittää valokuvista lisää tauluja seinille.

Niin sanotusta master bedroomista/ päämakuuhuoneesta kaadoimme myös yhden seinän, jonka perälle tuli tilava vaatehuone. Yläkerran lattia ja seinäpinnat uusittiin toki myös, sillä vanha kangastapetti oli sen verran kärsinyt.

Meidän koko perheen suosikkipaikka on ehdottomasti sauna, joka koki myöskin täyden muodonmuutoksen. 

Saa nähdä, jospa jossain vaiheessa tekisin vielä postauksia kylpyhuoneista ja muista tiloista, joita ei näissä kuvissa näy. ”Ennen” ja ”jälkeen” -kuvat ovat myöskin aiemmin tuntuneet olevan teidän mieleen. Se ”ennen” -kuvasaldo taitaa vain tällä kertaa olla hieman pienempi, sillä meillä oli niin kiire käydä remontin kimppuun, että kuvailu jäi vähemmälle. Katsotaan kuitenkin josko jotain irtoaisi kameran kätköistä.

Ihanaa viikonloppua toverit rakkaat!

PS. Haluaisiko joku vielä tarkempia listauksia rempan eri välivaiheista? Tai onko muita toiveita? Heitelkää ilmoille!

<3:Venla

21 Kommentit

 1. Maria

  Ihana lämmin koti, mikä täkeintä se näyttää siltä että siinä on ollut mukana sydän ja mieli. Ihastuin kyllä erityisesti noihin vanhoihin huonekaluihin, tuo ihanasti lämpöä. Ja tuo pinnatuoli, kuinka symppis ❤

 2. Tytsykkä

  Asunnon muutos ennen-jälkeen -kuvineen kiinnostaa, mutta myös se mitä sulle kuuluu! Blogi on vaikuttanut hiukan hiljaiselta, tosin nyt kun näin nämä kuvat, niin ymmärrän ihan täysin! Hurjan duunin ootte tehnyt!
  Ihanaa ja aurinkoista kevättalvea sulle!

 3. Anna

  Hienoa työtä olette tehneet remontin parisssa. Täällä kaivattais kans treenivaate postausta tai treeneistä kuvia!

 4. Jetta Anttila

  Mikä toi ihana kasvi on keittiössä jonka päällä on tollainen lamppu? Mistä noita saa? 🙂

 5. Sannik

  Todellakin!! Ennen ja jälkeen kuvat ja tarkemmat remppainfot olis super jees!! Aivan tajutonta millanen asunto teillä on Ei voi sanoa miitakun että wau!!!

 6. Saija

  Todella upean näköistä! Ei ole niin ”kliseisen” skandinaavista, miten useimmilla nykypäivänä. Omanlainen ja todella kaunis koti! ♥ Ehdottomasti olisi kiva saada nähdä lisää kuvia, juurikin esimerkiksi remontin eri vaiheista jne.

 7. Sonja

  Postaus, jossa kerrot joka huoneen yksityiskohdista, joista erityisesti pidät, olisi huippu!

 8. Juuli

  Onko tuo keittiön lattia alkuperäinen?
  Ihanan omannäköinen ja persoonallinen asunto 🙂

 9. Kaisa

  Upean tunnelmallista kodikkuutta ja mielenkiintoisia tiloja! 🙂

  Puuttuviin valaisimiin voisin vinkata osoitteeksi wattwegot.com
  Täältä löytyy valaisimia, jotka sopivat suomalaiseen kattopistorasiaan, ja on pistokkeet valmiiksi!

 10. Tiinu

  Vau, hienolta näyttää! 🙂 Ehdottomasti lisää kotikuvia ja remppajuttuja. Myös kodin esittely videolla olis kiva… 🙂 Katsoin tuossa juuri Fitnesspäiväkirjojen 1. kautta ja olet kyllä vaan jotenkin niin aito, fiksu ja ihanan positiivinen tyyppi!! <3

 11. Viivi

  Ihan mielettömän upeaa! Keittiö on IHANA! Ja joka tytön unelma: walk in-closet. <3 Upeaa työtä kyllä. Ihanaa kevättä sulle Venla! 🙂

 12. noora

  Ehdottomasti lisää remppajuttuja! Ovat inspiroivia ja teillä on niin ihanan näköinen koti. 🙂

 13. Lene

  Upean näköistä! Teittekö siis itse kaiken? Onko miehesi rakennusalalla?
  Meillä saunaremppa edessä, inspiraatiota kaipaisin onko suuri operaatio…

 14. Aada

  Onpas kaunis! <33 Ai että toi keittiön ulkoasu miellyttää silmää. 🙂 Videolla olisi mukava nähdä että esittelisit teidän kodin, mutta ehdotus vain. 😉

 15. Elisa

  Moi! Hienolta näyttää teidän koti! Meillä on myös remontti meneillään ja keittiön työtasoksi olemme myös hankkimassa marmoria jäljittelevän komposiittitason. Niitäkin on miljoonaa erilaista, joten haluaisitko kertoa, mikä on teidän tasonne valmistaja/mistä se on tilattu ja mikä on sen sävy. Arvostaisin kovasti vastausta! 🙂

Lähetä kommentti