25.03.2017 | 6 Kommentit

LA LA LAND

Kävin katsomassa muutama viikko sitten vihdoin La La Land -elokuvan. Voi miten valloittava se olikaan, niin ohjaus, näyttelijäsuoritukset, käsikirjoitus, kuvaus, musiikki, lavastus, maisemat, kuin valaistuskin. En enää yhtään ihmettele, että kyseinen pätkä on huomioitu useilla Oscar-ehdokkuuksilla ja -pysteillä. Puhumattakaan Emma Stonen roolityöstä ja häikäisevän ilmeikkäistä kasvoista, ah olen myyty. Draamaa, romantiikkaa, komediaa, kaikkea samassa paketissa. Kerrassaan liikuttava ja nauruhermoja kutkutteleva leffa. Kyseessä ei tosiaan ole mikään ihan perinteinen musikaali. Suosittelen lämpimästi, mikäli ette ole vielä ehtineet nähdä. Erittäin viihdyttävä kokonaisuus. 

Elokuvan innoittamana aloin tietenkin selailemaan meidän parin vuoden takaisia reissukuviamme. Tuli ihan pikkuisen ikävä noihin aurinkoisiin maisemiin!

Tuon vastakohtien kaupungin katuja tallaillessa, tuntui kyllä kieltämättä koko ajan siltä, kuin olisi tipahtanut keskelle elokuvaa.

Juuri nämä kyseiset maisemat ja Griffith Observatory näkyivät valkokankaallakin useampaan otteeseen.

 

Ihanaa viikonloppua!

PS. Maailman suurin ilmastotapahtuma, WWF:n Earth Hour, sammuttaa valot tänään lauantaina 25.3. ympäri maailmaa. Turhat valot sammuvat ilmaston puolesta kello 20.30–21.30 paikallista aikaa jo yhdettätoista kertaa. Suomessa tapahtuma on innostanut mukaan erityisesti ravintolat ja kahvilat, jotka haluavat valojen sammutuksen lisäksi kannustaa asiakkaitaan tekemään ilmastotekoja lautasillaan. Helppo ja vaikuttava ilmastoteko on syödä vähemmän lihaa. Tämän vuoksi tapahtumaan ilmoittautuneet ravintolat tarjoavat tänään kasvisruokaa alennettuun hintaan.

 

<3:Venla

6 Kommentit

 1. Venla Savikuja

  Oi kiitos Jemina, ihana kuulla!
  Aurinkoista kevättä ja tsemppiä & iloa sinullekin bloggailuun! 🙂

 2. Jemina

  Onpas huimia kuvia, tuovat nuo paikat ja erityisesti taivaan ihan lähelle. Hiekan voi miltei tuntea varpaissa ja mikä valo!
  Mahtavaa on että tuot vegaaniutta ja muita ympäristöllisiä asioita esiin. Ihailtavaa tervehenkisyyttä ☺
  Aloin itsekin bloggaamaan jokin aika sitten ja on inspiroivaa kun on muitakin samojen asioiden äärellä, vegaaniuden ja itsestään huolehtimisen.
  Kiitos ja toivottavasti jatkat!

  http://www.jeminanvegaanifitness.blogspot.com

 3. Faijahommia

  California <3
  Useita kertoja sielä käyneenä, voisin lähetä uudestana koska tahansa! Santa Monica, Venice Beach..Ahhh 🙂

  Vannoutuneena lihansyöjänä löysin pari päivää sitten kevään suosikin. Nyhtökaura-edamamepasta ja siihen tiputtelee hiukan kookosöljyä. Ai että oli herkullista!
  Kai sitä on pakko nyt tulevan skidin myötä vähentää hiukan punaisen lihan syöntiä ja panostaa eettisempään ruokavalioon 🙂

  https://faijahommia.fi/

  • Venla Savikuja

   Oi no sanos muuta, niin minäkin!<3
   Tosi mahtava kuulla, että olet alkanut pohtimaan kyseisiä seikkoja ja löytänyt uuden mieluisan reseptin 🙂

 4. Juuli

  Itsekkin olin noissa maisemissa muutama kuukausi sitten. Kuvistasi nousi kyllä vahvasti hienot muistot mieleen. Ja ihana kuulla tuo kahviloiden ja ravintoloiden osallistuminen tuohon tapahtumaan 🙂

Lähetä kommentti