24.03.2014 | 23 Kommentit

Luonnollista kuplavettä!

Löytyykö lukijoistani limusieppoja tai kivennäisvesien suurkuluttajia? Käsi ylös!

Itse en koe kuuluvani kumpaankaan ryhmään, mutta minun kanssani samassa taloudessa elää kyllä yksi tällainen. 😀 Täytyy kyllä sanoa, että on välillä oikein kauhistuttanut se limun määrä (lähinnä niiden sisältämien lisäaineiden määrä), mitä hän on kurkustaan kaatanut alas.

Onneksi meidän perheeseen on nyt saapunut pelastus: Sodastreamin Free-juomatiivisteet!

 Hirvittääkö teitäkin limppareiden kalorit ja ennen kaikkea ne sitäkin pahemmat lisäaineet?

Kaikkien teidän onneksenne, nyt on tullut markkinoille Sodastreamin uudet vähäkaloriset ja TÄYSIN LISÄAINEETTOMAT Free-juomatiivisteet.

Nämä tiivisteet eivät siis sisällä makeutus-, väri-, tai säilöntäaineita.  Jos siis olet sekä terveyden, että luonnon ystävä, nämä ovat juuri oikea valinta sinulle. Paras hanavesi takaa sen, että voit jättää limupullot kauppaan ja tehdä puhtaat maut omassa kodissasi.

Tiivistepullosta saa 12 litraa valmista juomaa.

Hienoja raikkaita makuyhdistelmiä löytyy jokaiselle:

PASSION-MANGO

KARPALO-VADELMA

OMENA-PERSIKKA

SITRUUNA

Luojan kiitos meidänkin kotoa löytyy nyt tällainen kapistus, niin voin sanoa heipat sille tyhjien zero-pullojen kauppaan roudaamiselle ja palauttamiselle. JEI! 

Myönnän, että tämän vempeleen myötä minustakin tuli hiilihappojuomien kaveri. 😉 Ja mikä parasta, hyvällä omalla tunnolla.

Koska Sodastream Free-juomatiivisteisiin ei ole tungettu mitään ylimääräisiä epäterveellisiä aineita, sopivat ne mainiosti osaksi treenaavan ihmisen ruokavaliota.

Uusi tyylikäs Sodastream Source -laite sopii hienon ulkonäkönsä puolesta mainiosti koristamaan keittiötä ja osaksi sisustusta.

Sodastream Source on Designikoni Yves Béharin suunnittelema. Vesi hiilihapotetaan laitteen päällisosaa painamalla. Kätevä LED-näyttö kertoo hiilihapon määrän juomassa.  Uudessa Sodastream Sourcessa on Snap Lock -toiminto, jonka avulla pullo kiinnittyy laitteeseen todella simppelisti ja kätevästi, ilman turhaa kiertämistä. Source, kuten muutkin SodaStream-laitteet, toimii hiilidioksidia sisältävän kaasupullon avulla.

 

 Onko teillä kokemuksia Sodastreamistä? Millaisia? 🙂 Kommenttia kehiin.

Postaus toteutettu yhteistyössä Sodastreamin kanssa.

<3:Venla

PS. Rakkaat lukijat, palautteenne on kuultu, nyt toistaiseksi panostan taas enemmän omaan elämääni liittyviin postauksiin. Toivottavasti ymmärrätte, että ehdin kirjoittamaan vaan 1-3 postausta viikossa, joten väkisinkin yhteistyöpostausten runsas määrä verottaa omista postauksistani.

23 Kommentit

 1. Annika

  Meillä kyseinen laite ollut käytössä ja hyväksi todettu, mutta raskaaksi tulon jälkeen käyttö itsellä jäänyt hyvin vähäiseksi. Noitahan voi varmaan raskaanakin käyttää, ainakin luulis 😀

 2. Hiilihappo!

  Oli sitten kaupasta ostettu virvoitusjuoma, kivennäisvesi tai sodastreamilla pyöräytetty juoma, jokaisessa niissä on hiilihappoa, joka on avain keskivartalolihavuuteen ja metaboliseen oireyhtymään. Vesi on paras juoma kaikista!

  • Venla Savikuja

   Toki vesi on paras juoma kaikista, samaa mieltä olen kanssasi!! 🙂 Ja sitä pitääkin ennen kaikkea juoda riittävästi. Mutta jos limua litkii, niin tää on hyvä ja parempi vaihtoehto, kun ne kaupan sokeri- ja lisäainepommit.

 3. Essi

  Moi syötkö saman verran, kuin kulutat vai enemmän vai vähemmän? Montako salitreeniä ja aerobista suunnilleen viikossa teet 🙂

 4. josefina

  Onko tulossa mitään tarjouksia lukijoille tuohon sodastream sourceen? just eilen klikkailin sen ostoskoriin mutta jäi vielä tilaamatta ku ei tällä opiskelija budjetilla oikeen ole varaa 😀

 5. Maija

  Munkin poikaystävä on kunnon limuhirmu. 😀 Meillä on käytössä noin neljä vuotta vanha Sodastream, ja hyvin toimii vieläkin! Eniten käytössä on kaikki erilaiset makuvedet. 🙂 Tulee myös juotua paljon enemmän vettä, vaikka vain hiilihapottaisikin sen. 🙂

 6. Janna

  Oot tosi mahtava. Tykkään lukea sun blogia ja seurata sun postauksia muutenkin. Eikä mua ole ennen häirinnyt sun ”mainostamat” tuotteet. Koska oot kertonut ne aina jotenkin henkilökohtaisesti, mutta tämä teksti oli nyt kyllä kun suoraan ostosteeveeltä. 😀 mut kuitenkin, oot loisto!

 7. Kristiina

  multa löytyy soadastream ja oon ollut kyllä tyytyväine sain sen vuos sitte joululahjaksi (:

 8. Mari M.

  Täällä myöskin sodastream käytössä! Ja kaksi alle kouluikäistä lasta vaatii aina ”hapokasta” vettä 😀 Parempi juottaa heille näitä sodastream Free-tuotteita kuin mehukatteja,angry birds limuja jne. Synttäreilläkin tehdään lapsille sodastreamillä juomia,niitä kun saa monen makuisia! 🙂

 9. Didi

  Huippu keksintö! Itse teen useimiten vain kivenäisvettä ja puristan sinne sitruunaa, toimii! 😛

 10. petra

  Aivan ihana blogi venla ! Ja sodastrem on mahtavaa laitte , miten monta vuotta olet treenanutt? Missä kuntosalissa käyt

 11. sanna

  Muistakaapa kuitenkin ihmiset, että nämä soda stream juomatkin ovat ihan yhtälailla huonoja hampaille kun limppari juurikin sen hapon takia. Reikiintymiseen tarvitaan toki sitä sokeria, mutta eipä tuo eroosiokaan ei ole mukava kaveri. Terv. Suuhygienisti
  Muuten Venla aivan super ihana blogi sinulla! Ylikivaa lukea elämäniloisen, samanikäisen nuoren elämästä!

 12. emsi

  Oot ihan huippu! Toi sun positiivinen asenne ei voi olla tarttumatta!! Kiitos sun pitkän tauon jälkeen sain taas innostuksen saliin, nyt pyöräilen, lenkkeilen ja syön terveellisesti ja olo on mitä mahtavin!!! Ja kaikki kiitos siitä kuuluu sulle oot uskomaton

Lähetä kommentti