25.01.2013 | 18 Kommentit

Marhaba!

Terkut Jordanian ja Israelin lämmöstä! Oli ihanan rentouttava loma. Kyllä se maisemanvaihdos aina kummasti tekee hyvää, pääsee ihan eri tavalla irtautumaan niistä arkisista asioista. Paljon käveltiin, ihailtiin maisemia ja nautittiin auringosta. Nukuttuakin tuli sikeesti hotellin vällyjen välissä. Oli ihana herätä luonnostaan seitsemältä pirteenä ylös, ilman herätyskelloa.

Mahtavat kuumat lähteet, vesiputoukset ja kallionsisäinen luonnonvarainen sauna. Melkeen yhtä hienoja putouksia oon nähnyt viimeks Filippiineillä reissatessani. 🙂

Reissun suosikki hengailupaidaksi nousi Bajan-huppari (http://www.bajaclothing.fi/)

Dead Sea

Sitä ehtaa tavaraa: kuolleen meren mutaa, mistä kaupoissa myytävät kalliit kasvonaamiot on tehty! 😀

tomaattikuljetus

mutkaiset ja jyrkät vuoristotiet

herkkuja, nam!

Kulkukissat sai taas rakkautta!

Maisemia Israelin puolella.

Punttisalitreeneistä en vierottunut täysin lomallakaan, koska pitihän se Jordanian oma ug-punttiskin käydä muutamaan otteeseen testaamassa.;)

Joulu & Uusi Vuosi vierähti Inkoossa rentoutuen.

Nyt haluan toivottaa kaikille mahtavan energistä alkanutta vuotta!

<3:Vee

Venla rannalla: 

18 Kommentit

 1. Pauliina

  Moikka 🙂 Haluisin kysyä miten oot saanut noin upeen vartalon? Nua kädet on kyllä niin upeessa kunnossa 🙂 Millanen sun ruokavalios on? Montako kertaa viikossa käyt salilla ja mikä on sun saliohjelma?

  Oot upea 🙂

  • Venla Savikuja

   Oon melkein aina syöny perusterveellisesti. Viime vuosina salitreenien takia oon lisännyt ruokavaliooni vielä tavallista enemmän proteiinia. En kuitenkaan karppaa, vaan syön myös hiilareita, mutta kohtuudella. Salaatit on mun suurta herkkua myös! Yritän käydä vähintään viitenä päivänä viikossa salilla, joskus parikin kertaa päivässä, ihan riippuu miten paljon on töitä tai muuta puuhaa, että miten ehtii. Mut yleensä ehtii hyvin, kun aikatauluttaa. Välipäivinä teen aerobista, kuten lenkkeilen. 🙂

 2. Mikko

  Morjesta Veera! Sä oot kyllä ehdottomasti koko salkkareiden kaunein näyttelijä!!
  Sen takia pakko mainita, että voisit useamminki laitttaa kuva päivityksiä tänne blogiis 😀 Kiitti että oot olemassa!

 3. Juulia

  heei mitä kokoo sulla on toi huppari? ja minkä pitunen sää oot, niin sais vähä osviittaa noista koista! 🙂

  • Venla Savikuja

   Ne on aika pieniä, ite halusin et se on vähä löysä, toi mikä päällä kuvassa on S-kokoa. Himasta löytyy myös XS, joka on sit taas istuvampi malli.

 4. jenni talermo

  En välttämättä ite lähtis tuonne israeliin noitten palestiinalaisten kannalta lomaileen ollenkaan.. On varmaan lämmintä ja ihanaa, ja itelläki sukulaisia asuu siellä, mutta oon aina kieltäytyny kutsusta. En vaan jaksa ymmärtää, että juutalaiset tekee palestiinalaisille lähes saman mikä niille tehtiin.. Ootte Maken kans !aivan ihana! pari!! Paljon onnea teille!=)

 5. Pipsa

  Eksyin sun blogiin tänää ja olin kyl yllättyny kui helkkarin hyväs kunnos muija o!Nostan kyl hattuu sulle! Pakko kyl myöntää et oon hippasen kateelline sun kropalle :))
  Jatka samaan malliin! 🙂

 6. tanja

  Hei kaunis mekko punainen sopii sinulle, hienoja loma kuvia.virkistyi itselläkin mieli kun noita katseli.olen halunnut itse kirjoitaa blogia mut en tiedä miten saan sen jonkun netti sivun:( treenaaminen on ihanaa minä nostelen kanssa painoja ja ulkoilen paljon koiran kanssa.

Lähetä kommentti