13.01.2016 | 7 Kommentit

Me lähdemme…

In collaboration with Froosh & R-kioski

Jee, nyt saan vihdoin hihkaista ulos sen, mistä täällä teille aiemmin mainitsinkin. Tällä viikolla koittaa se matka, jota olemme odottaneet into piukeana. Me lähdemme Guatemalaan!!! NIIN SIISTIÄ!

Kuinka monelle Froosh on entuudestaan tuttu? Ne veikein tekstein varustellut makoisat smoothiet!

Froosh -tuotteiden tarkoitus on tarjota pohjoismaisille kuluttajille herkullinen, kätevä ja terveellinen tapa nauttia enemmän hedelmiä osana ruokavaliota. Froosh-yritys luo itse omat reseptinsä: puristaa, muussaa ja soseuttaa huippulaadukkaita hedelmiä lasipulloihin ja pahvitölkkeihin. He eivät koskaan käytä tiivisteitä tai säilöntäaineita, eivätkä ikinä lisää sokeria tai muita makeutusaineita tuotteisiinsa. Froosh on siis 100% hedelmää ja marjaa, ei mitään muuta. Froos ei rakasta hedelmiä ainoastaan niiden herkullisen maun ja terveellisyyden vuoksi, vaan myös siksi, että trooppisten hedelmien viljely tarjoaa tulonlähteen ja poispääsyn köyhyydestä miljoonille perheille trooppisissa, kehittyvissä maissa.

R-kioskilta saa nykyään monenlaista välipalaa, kuten Froosh-smoothieita, ja jatkossa R-kioski panostaa entistä enemmän tuoreisiin ja terveellisempiin vaihtoehtoihin, mikä on mahtavaa!

Olen pitkään toivonut, että vielä joku päivä pääsisin tutustumaan ja työskentelemään hedelmätilalle, ja näkemään missä ja miten meidän smoothieidemme hedelmiä viljellään ja miten ne päätyvät suomalaisten välipaloiksi. Tämän reissun myötä kyseinen haave tulee toteutumaan. Tulemme siis matkan aikana työskentelemään hedelmätilalla ja tutustumaan paikallisiin yhteisöihin ja näkemään millainen vaikutus hedelmätilalla on heihin.

Uskon, että tästä tulee todella avartava, ikimuistoinen, ainutlaatuisen upea, once in a lifetime – reissu.

En malta odottaa, että pääsen raportoimaan teille paikan päältä!

Tiesitkö: Froosh -smoothie on lasipullossa siksi, että ne ovat myös ympäristöystävällisiä. Frooshin lasipullot ovat kuuluneet palpan kierrätysjärjestelmään vuodesta 2014 lähtien ja itse asiassa lähes kaikki niistä palautuvat kierrätykseen. Lasin käyttö mahdollistaa myös tuotteille pitkän säilyvyyden ilman minkäänlaisia säilöntäaineita tai lisäaineita.

Uusi froosh shorty 150 ml on pakattu ympäristöystävälliseen nestekartonkitölkkiin. Shorty on merkitty forest stewardship councilin logolla (fsc). Fsc on voittoa tavoittelematon, kansainvälinen yritys, jonka tavoitteena on tukea vastuullista metsien käyttöä. Innovatiivisen pakkausteknologian ansiosta shorty-tölkeillä on yhtä pitkä säilyvyys kuin Frooshin lasipulloilla – täysin ilman säilöntäaineita.

PS. Arvatkaa mitä? Postauksen kuvat on otettu joulukuussa, ja kuten kuvista näkyy talvi ei ihan vielä silloin ollut saapunut Etelä-Suomeen.

 

<3:Venla

7 Kommentit

 1. Henzku

  Oi, oikein ihanaa ja rentouttavaa matkaa teille!! 🙂
  Hahh, luulin ihan et kuvat olis kesällä otettuja, mutta olinkin sitten väärässä. 😀 Ei kylläkään eronnut toi loppuvuosi kesästä kauheesti, ainakin yhtä lämmin oli kuin kesällä 😉

  Ei täällä Länsi-Suomessakaan ollut lunta kuin nyt vasta tuli enemmän tällä viikolla, ihana talvisää jota rakastan yli kaiken! <3 🙂

 2. Wiivi

  Eikä, vähän siistiä! Osallistuinkin tähän kilpailuun mutta voittomatka meni toiselle. Tä olis ollu niin mielenkiintone juttu. 🙂 Mutta hyvää reissua, odotan kuvapläjäyksiä paikanpäältä! 😉

 3. Jutta

  Kuulostaa aivan mahtavalta, reissupostauksia siis odotellessa. 🙂 Itse rakastan matkustelua ja uusia kokemuksia, joita se tuo. Uudet paikat kiehtovat aina. Guatemalan naapurimaassa Meksikossa olenkin käynyt, joten uskon, että kohteenne on erittäin miellyttävä! Kuinka kauan olet työreissulla? Lähdetkö yksin?
  Itse lähen maaliskuun lopussa Thaimaahan 6 viikoksi kiertelemään paikkoja. En malta odottaa.

  Hienoa ja kokemusrikasta reissua sinulle! Unelmat on tehty toteutettaviksi. 🙂

 4. maja

  Hui miten uskallat, olen kyllä itse aikamoinen pelkuri O: En uskaltaisi turvallisuustilanteen takia, ei kannata liikkua yöllä tai päivälläkään yksin ja yöllä ei kaksinkaan. Jotenkin hirvittää myös maanjäristykset ja tulivuorenpurkauksetkin, mutta kaikkiallahan sitä voi tapahtua, ihan yhtälailla täälläkin. Toisaalta eihän elämästä tule mitään jos ainoastaan riskejä miettii ja menettää paljon ikimuistoisia kokemuksia. Joten nauti ikimuistoisesta matkasta! 🙂

 5. emma

  Hei Venla. Minulla olisi sinulle ehdotus, jos haluat joskus toteuttaa. Hhaluaisin alkaa käymään salilla uimisen lisäksi, mutta en uskalla mennä, nimittäin en tiedä mistä aloittaisin siellä. Jos sinulla olisi jotain hyviä vinkkejä miten aloittelijat voisivat toimia. Kivaa matkaa sinulle!

Lähetä kommentti