30.03.2016 | 6 Kommentit

Menolippu Japaniin

Tällä kertaa kuvat saavat puhua puolestaan.

Mikäli haluat hetkeksi irtaantua arjesta, kuunnella puron solinaa, sekä japanilaista musiikkia, ja ihastella erilaisia luonnon kauniita yksityiskohtia, suuntaa japanilaiseen puutarhaan. Tällä kertaa sinun ei kuitenkaan tarvitse ostaa lentolippua (sekin olisi toki varsin mainio idea), vaan ajomatka yhteen Etelä-Suomen suurimmista puutarhoista riittää. Seesteinen ja harmoninen ympäristö auttaa todella unohtamaan hektisen viikon. Mieli lepää. Jos siis kaipaat lievitystä matkakuumeeseen tai vaikka stressiin, kyseinen paikka löytyy Koivuhaan Puutarhakeskus Viherpajasta. Meikäläinen aikoo suunnata tuonne uudestaan, kun kirsikkapuiden kukinta-aika on loistossaan.

Voimaannuttavaa viikonjatkoa!

PS. Kuinka moni teistä on joskus sattunut käymään tuolla?

<3:Venla

6 Kommentit

 1. Venla Savikuja

  Oi kiitos Sara, mukava kuulla!
  Itse asiassa mulla on kyllä snapchat @venlasavikuja, mutta en ole sitä toistaiseksi juurikaan käyttänyt, saa nähdä josko jossakin vaiheessa aktiivisemmin.. 🙂

 2. Sara

  Oi miten ihanannäköinen paikka! 🙂 onko sulla muuten Snapchatia? Olit niin ihanan aito siinä Fitnesspäiväkirjoissa silloin että olisi kiva seurata sun elämää ja varsinkin treenejä yms vaikka siellä!

 3. Niinu

  Vau mitä kuvia! 🙂 Näyttää oikein rentouttavalta ja kauniilta paikalta. Tuolla olisi kiva päästä käymään <3 🙂

Lähetä kommentti