01.06.2016 | 12 Kommentit

MIETIN…

…miten ihana on minimoida ruokahävikki käyttämällä luovuutta ja tekemällä jääkaapin jämistä mitä kummallisempia sörsseleitä. Parasta etenkin kun kokeilu tärppää ja maut sointuvat sulavasti yhteen. Viimeksi tänään kävi niin. (mitä helpoin ohje tulossa myöhemmin blogiin)

…miten kiva oli saada kirjanpito hoidettua pois alta taas tältä erää.

…miten viihdyttävää on kuunnella Aamulypsyn podcasteja ja todeta nauravansa itsekseen ääneen kuulokkeet päässä, vieläpä keskellä kaupan vihannesosastoa.

…miten hyvä mieli voikaan aina tulla, kun juttelee siskon kanssa puhelimessa, oli päivän mieliala ollut ensin mikä hyvänsä.

…miksi lööpeissä kerrotaan jatkuvasti sieltä täältä pompahtelevista Kim Kardashian kopioista. Miksi ihmeessä ihmisiä ylipäätänsä verrataan häneen? (Tässä vaiheessa lienee parasta todeta, että olen harvinaisen ulapalla koko Kardashian tyypeistä. En siis ole seurannut heidän elämäänsä tai sarjaansa). Vielä vaikeampi minun on käsittää niitä juttuja, joissa kerrotaan, että ihmiset ovat riskeeranneet lukuisilla kauneusleikkauksilla oman terveytensä näyttääkseen häneltä.. (tai vastaavasti ihmisbarbielta) ja vieläpä käyttäneet siihen touhuun koko omaisuutensa ja ennen kaikkea kallisarvoista aikaansa & elämäänsä. Ylipäätänsä ajatus siitä, että yrittää ainutlaatuisen itsensä sijaan näyttää joltain toiselta, tuntuu harvinaisen absurdilta. Viime vuonna muistan kuulleeni radiosta, kuinka leukemiaan sairastunut ”Ihmis-Ken” totesi sairastuttuaan, ettei estetiikalla ollut luonnollisestikaan enää mitään merkitystä, vaan terveydellä. Surullista, että ihmiset oppivat arvostamaan terveyttään vasta sen menetettyään.

…miten ihanaa oli, kun ystävällinen tarjoilija tarjosi lenkillä aamukahvit uuden rantakahvilan terassilla, todettuamme lompakon unohtuneen kotiin.

…miten virkistävää oli heittää talviturkki yöllisellä uintireissulla toukokuun puolella.

…miten hauska sattuma, että sain nähdä lenkkipolun varrella uiskentelevan piisamin jo toistamiseen, tällä kertaa vieläpä sen suloisen ystävän kera.

…kuinka hyvää vegaanipitsaa oli tarjolla Piece n Love -ravintolassa (tähän mennessä paras raflassa syömäni pitsa) ja kuinka ihana sitä oli nautiskella kesämekossa pihalla istuskellessa, vieläpä myöhään iltaisella.

…miten uskomattoman ihanan helteisistä kesäpäivistä olemme saanetkaan nauttia jo tähän mennessä, ennen kuin kesä ehti virallisesti alkaakaan.

…miten huippua on todeta, että koko kesä on vielä edessä.

Olisi mahtavaa kuulla, mitä juuri sinä olet miettinyt tänään? Kaikki random-heitot kehiin!

Loistavaa juuri alkanutta kesäkuuta kaikille!

<3:Venla

12 Kommentit

 1. Juuli

  Mietin, että kuin suuri sattuma oli nähä tänään kaupassa mun eilinen vieruskaveri junasta. Melkein ajattelin että onko tää kohtaloa ja pitääkö mennä jutteleen kyseiselle nuorelle miehelle 😀

 2. Emmi

  Heh nyt ihan randomilla. Äsken oli maailman mahtavin fiilis kun pitkällisen sairastelun jälkeen saan vihdoin treenata ja nimenomaan treenin jälkeen endorfiinit jylläsi ja musiikki pauhasi kotona samalla kun kokkailin ruokaa. Tuntui että on niin onnellinen olo että pakahdun, enkä muistanutkaan miten ihanaa on tehdä niitä omia juttuja! <3

 3. ester

  Kauneus leikkauksiin ei kannata mennä koska on hyvä näin:) susta taas niin kauniita kuvia Venla! ❤️

 4. Kata

  Pienet onnen hetket arjessa on just parhaita! Hyvin ja onnistuneesti maustettu jauheliha (pelkkä jauheliha ja makaroni = parasta ruokaa opiskelijabudjetille!), uudet geelilakat kynsissä ja auringossa käppäily koirien kanssa rauhassa ulkona ilman puhelinta. Ja muutenkin pelkkä itsensä kanssa hengailu ja päämäärätön puuhastelu vapaapäivänä on niin siistiä!

 5. Ira

  Miettinyt miten onnellinen olen joka päivästä tänä kesänä. Aina löytyy se positiivisuus vaikka se veisi aikaa❤

  Ihanaa kesää Venla!

 6. Kitsku

  Mietin, että miten löytäisin itsestäni voimaa muuttaa tämänhetkisen elämän suuntaa edes hieman.
  Miten olla parempi versio itsestä ja asettaa itsensä kaikkien odotusten edelle. Haasteellista. Ehkä kesäaurinko näyttää suuntaa…

 7. Anu

  Mietin miten ihana onkaan olla kotona (äärimmäisen pienellä rahalla, jota hallitus haluaa aina vain leikata) hoitovapaalla pienen poikani kanssa ja nauttia kesäpäivistä! Parhaita hetkiä ehdottomasti 🙂

 8. Tiina Mäkelä

  Mietin, millä korvaisin kananmunan uuniin laitettavasta juustokakusta. Mietin, mistä löytäisin itselleni vaalean vegaanisen meikkivoiteen ja vegaanisen itseruskettavan. Mietin, miten huominen päivä mahtaa mennä. Mietin, miksi yksi kavereistani on kauhean negatiivinen.

 9. Mike

  Mä mietin vaan että tulispa sulta uus treenauspostaus pikku shortseissa 😉 <3 Oot paras!

Lähetä kommentti