13.04.2016 | 9 Kommentit

Mitä minä puuhailen? Kuka minua inspiroi?

Mitä minä tällä hetkellä puuhailen? Mitä muiden inspiroiminen minulle merkitsee? Entäpä kuka minua inspiroi? Minkälaisiksi minä miellän terveelliset elämäntavat? Mitä julkisuudessa oleminen on opettanut? Minkälaisiin muutoksiin elämässäni vegaaninen ruokavalio on johtanut? Ja mitä blogin pitäminen antaa minulle? 

Muun muassa näihin kaikkiin kysymyksiin selviää vastaukset haastattelusta, joka löytyy TÄSTÄ LINKISTÄ.

 

Aurinkoista keskiviikkoa toverit!

PS. Kiitos paljon kaikille edelliseen postaukseen kommentoineille!

<3:Venla

9 Kommentit

  • Venla Savikuja

   Kiitos Hanna! Valitettavasti tuskin juuri ihan samanlaista, sillä tuo on hankittu jo useampi vuosi sitten Bik Bokista, mutta vastaavanlaisia raitapaitoja mahdollisesti löytyy kuitenkin. Oon itsekin tykästynyt tuohon edelleen, juurikin tuon avonaisen selän takia. 🙂

  • Venla Savikuja

   Moikka Ansku! Farkut on hankittu jo viisi vuotta sitten New Yorkin reissulta Abercrombie & Fitchiltä. Hyvin ovat kyllä säilyneet. Varmaan jotenkuten vastaanlaisia löytyy edelleen. 🙂

 1. Riikka

  Hei mahtavaa tuo sinun uusi vegaaninen ruokavalio ja ennen kaikkea se millaista esimerkkiä annat muille siitä kuinka omilla valinnoilla voi vaikuttaa ympäristön, eläinten ja oman itsen hyvinvointiin. Olen todella ylpeä sinusta että käytät blogiasi tällaisten tärkeiden asioiden esille tuomiseen. Kiitos siitä että toimit yhteisen hyvän puolesta 🙂 jes! Hyvää päivää sinulle <3

Lähetä kommentti