28.04.2016 | 3 Kommentit

RAVINTOLAVINKKI: MOUNT NEPAL

Nyt on aika paljastaa yksi meidän vakkari- ja suosikkirafloista Espoossa. Nimittäin Tapiolan MOUNT NEPAL.

Heittämällä paras nepalilainen ravintola tähän mennessä. Tarjolla on herkullisia perinteisiä nepalilaisia ruokalajeja, ja sen lisäksi listalta löytyy myös suosittuja etelä-aasialaisia annoksia. Mikä parasta, useista annoksista on tarjolla kasvisvaihtoehto ja kasvisruokalistan annokset 1-5 soveltuvat vegaaneille.

Ihanan ystävällinen ja lämmin palvelu, sekä törkeen hyvää ruokaa, täällä voi oikeasti tuntea nauttivansa nepalilaisesta vieraanvaraisuudesta.

Plussaa myöskin siitä, että keittiö on auki suhteellisen myöhään.

Vaikea valita lemppariannosta, sillä kaikki maistamani annokset ovat olleet todella maukkaita.

Paistettu okra, peruna, herkkusienet, paprika ja keskivahvasti maustettu tomaatti-sipuli-valkosipuli- inkiväärikastike veivät kielen mennessään, sekä Tofu masala annos (jossa on tofua ja paprikaa tomaatti-paprika-chili-soijakastikkeessa, sekä Mix Vegetables annos (jossa keitettyä perunaa, kukkakaalia, vihreitä papuja, herneitä, paprikaa ja herkkusientä tulisessa ja mausteisessa kastikkeessa).

Viime viikonloppuna piilouduimme rakkaan lapsuudenystäväni kanssa sateen suojaan, ihastuttavan yhdessä vietetyn päivän päätteeksi juurikin kyseiseen paikkaan, hyvän ruoan ääreen parantamaan maailmaa. Voiko parempaa olla?

Mikäli satutte liikkumaan Espoon suunnilla, kannattaa pistäytyä!

PS. Sattuuko tämä ravintola olemaan entuudestaan tuttu kenellekään teistä?

<3:Venla

3 Kommentit

  1. Lemmi

    Näyttää todella hyvälle! Vitsi, että mä tykkään noista tarjoiluastioista. Lemppari intialaisessa on samanlaisia kahvallisia kulhoja ja ne on niin nättejä 🙂 Mistäköhän niitä voisi ostaa..?

Lähetä kommentti