19.05.2017 | 0 Kommenttia

Muinainen kiinalainen ruokakulttuuri yhdistettynä ekologisiin arvoihin

Taas ruokajuttuja! Sillä no, syöminen nyt vaan sattuu olemaan niin hauskaa puuhaa. Ruoan parissa sitä tulee käytyä mielenkiintoisia keskusteluja, nautiskeltua ja naureskeltua. Kuten tässä juuri toissapäivänäkin, kun istahdimme lounaalle ystävän kanssa Kampin Korttelin Beijing 8 -ravintolaan. Kyseinen ketju rantautui Tukholmasta kauppakeskuksen uudistuneeseen viidenteen kerrokseen muistaakseni jo viime joulun alla. Se tarjoilee perinteisiä dumplinseja eli täytettyjä nyyttejä mm. parsakaali-, edamame-papu- ja lasinuudelisalaattilisukkeineen. 

Ravintola kertoo sivuillaan yhdistävänsä muinaisen kiinalaisen ruokakulttuurin tämän päivän ekologisiin arvoihin. Se pyrkii tarjoamaan nopeaa palvelua, rentoja aterioita ja parempia makuelämyksiä edullisempaan hintaan. Luomaan annoksia, jotka sisältäisivät enemmän ravitsevia ainesosia, vähemmän suolaa ja sokeria. Yksinkertaista ruokaa luonnollisista raaka-aineista. Monet ainesosat on kypsennetty höyryttämällä juurikin ravintoaineiden säilyttämiseksi. 

En enää muista tarkalleen mitä minun valitsemani vegaaniset nyytit sisälsivät, mutta ilmeisesti jotakin näistä. Ne sopivat mainiosti tällä kertaa ottamani lasinuudelisalaatin (ei löydy valitettavasti tämän postauksen kuvista), höyrytettyjen parsakaalien ja mausteisen dipin kera. Hyvää oli, suosittelen testaamaan!

Tämä paikka tuo kyllä mukavaa vaihtelua Helsingin "pika"ruokaketjujen kirjoon! 

<3:Venla

0 kommenttia

Lähetä kommentti