07.05.2014 | 52 Kommentit

Muutoksia, muutto- ja remppahommia, stressinhallintaa, treenihimoa, sekä kropan kuuntelua!

Sori pupuset! Blogini on viettänyt hiljaiseloa hetkisen. Syynä tähän on hirmuisen hektiset kuluneet viikot. Hupsista keikkaa, niin ne viikot vaan on vierähtänyt!

Meikäläinen on ollut muutto ja remppapuuhien parissa ja olen vielä jokusen aikaa. En olekaan vielä blogissa kertonut, että ostin avopuolisoni kanssa asunnon. Mieletön fiilis, kun vedettiin pankissa nimet kauppakirjan alle, ja se oli virallista. Kuulostaa niin aikuisten touhuilta, mutta minä taidan olla niin ikuinen lapsi, etten sitä aikuistumista tietyllä tavalla osaa edes käsittää. 😉 Mahtava tunne kuitenkin. Ihka oma koti, jota saa rempata niin paljon kuin huvittaa. Tehdäänkin siitä juuri meidän näköinen. Alkuperäiskunto olikin varmaan jostain seitkytluvulta, aikamoisen ankea ja karmea, mutta juurikin siksi täydellinen kohde meille, koska täysin remontoitava kohde olikin tähtäimessä.

Luontokuvaaja-Venla taas ollut vauhdissa. Teos: Luonto heräilee. 😛

Löytyykö lukijoistani tyyppejä, jotka ovat olleet samojen puuhien parissa tässä lähiaikoina?

 Ja voi pojat se muuttorumba! Olin jo ehtinyt unohtaa, kuinka hulinaa se onkaan. Käsi ylös, kuka tietää mitä tarkoitan? Käyt koko omaisuutesi läpi ja heität turhat tavarat pois ja pakkaat säästettävät kimpsut laatikoihin. Vaikka olenkin kaikkea muuta kuin himohamstraaja, ehkä pikemminkin neuroottinen siivooja (KYLLÄ MYÖNNÄN! Frendit-sarjan Monica-luokkaa), niin kyllä sitä turhaakin tavaraa oli silti vanhaan yhteiseen kotiin ehtinyt vuosien aikana kertyä. Toisaalta oli jollain tavalla todella puhdistavaa päästä eroon kaikesta ylimääräisestä kaapin täytteestä ja laittaa ne kimpsut kierrätykseen.

 Kuulinkin jostain, että ihmisten olisi hyvä muuttaa kahden tai kolmen vuoden välein, siinä mielessä, että silloin on myös pakko käydä koko omaisuus ja asunto läpi perinpohjaisesti, eikä ehdi kertyä sitä turhaa tavaraa niin paljon. Parasta tietysti olisi, ettei edes hanki mitään tarpeetonta, vaan tekee pitkällä tähtäimellä hyviä hankintoja ja harvoin. Siihen minä pyrinkin! Kummasti sitä eläessä kuitenkin kaikesta huolimatta jää varastonnurkkaan tavaroita, joista aivan hyvin voisi luopua. Nyrkkisääntö voisi olla: Jos et käytä/tarvitse jotain esinettä vuoteen, saati muista sen olemassa oloa, se tuskin on kovin elintärkeä sinulle. Rakkaimpia muistoaarteita lukuun ottamatta.

Tosin en usko, että kukaan haluaa turhan usein sitä muuttamisen vaivaa nähdä. Sen verran uuvuttavaa puuhaa se on. Luinkin jostain netistä, että Suomen Muuttopalveluyritykset ry:n mukaan muutto on kolmanneksi stressaavin asia ihmisen elämässä, läheisen kuoleman ja avioeron jälkeen. Enkä kyllä yhtään ihmettele, vaikka näin olisikin! 😀 Aikamoista hommaa.

Jottei menisi synkistelyksi, niin kaikesta on selvitty, vaikkakin pieniä vastoinkäymisiä on tullut vastaan. Muuttomiehet ei päässykään jelppimään muuttopäivänä, tuplabuukkauksen takia, mutta onneksi raavaat ja reilut kaverit tuli hätiin kantopuuhiin ja tavaroiden siirto kävi ongelmitta, tämäkin kääntyi siis voitoksi ja rahatkin säästy. Jee! Kiitti tuhannesti kantoapu-kamut!

Valitettavasti jostain on ajankäytön suunnittelussa tarvinnut tinkiä ja siksi blogipostauksia ei ole sadellut turhan tiuhaan viime aikoina. Mikä on kyllä harmittanut minua kovasti.

Harmikseni en ole myöskään ehtinyt treenailemaan tai näkemään ystäviäni todellakaan niin paljon kuin olisin halunnut, mutta onneksi kaikella on aikansa ja tämäkin remppaproggis tulee päätökseen, toivottavasti pian. 😀

Sitten ainakin osaan taas arvostaa kaikkea uudesta näkökulmasta,  sillä se minkä eteen on vuodatettu ennen kaikkea "aikaa, verta ja hikeä", on myös jollain tavalla todella palkitsevaa.

Treenijano on vaan kasvanut tässä tämän "pakostakin kevyemmän treenikauden" aikana ja olen käynyt salilla aamuisin sen mitä nyt olen ehtinyt. Päätin kuitenkin suosiolla jättää treenailun vähemmälle tämän muutto-rempparumban aikana. Sillä totesin, että itsensä kuuntelu on tärkeää jaksamisen kannalta. Kropan ollessa ehkä muutenkin tavallista stressaantuneemmassa tilassa, liian raskas fyysinen rasitus siihen kaiken päälle, olisi voinut olla liikaa ja tuottaa huonoja seurauksia.

Tämän hetkisessä ruokavaliossakin on parantamisen varaa, ja kovasti odottelenkin, että uusi keittiö on kokkailu kunnossa. Sen verran paljon enemmän on tullut viime aikoina syötyä noutoruokaa, kuin mitä mulla on yleensä koskaan tapana, onneksi kuitenkin myös niitä noutosalaatteja 😀  Hahaa älkää siis tehkö, niin kuin minä nyt olen tehnyt, vaan niinkuin minä sanon. Ruokavalio kohdalleen ennen kaikkea! Joskus kuitenkin elämässä tulee poikkeavia tilanteita, joihin on sopeuduttava, eikä turhaan niistä kannata stressailla. Olennaista on se halu ja tieto siitä, että minulle on vain vahvistunut se fiilis, että oikeasti rehellisesti rakastan enemmän terveellistä puhdasta kotiruokaa, kuin valmisruokamömmöjä. Puhdasta kotona valmistettua ruokaa syödessä olokin on paljon energisempi ja parempi.

Sneakpeek uudesta keittiöstä: valkoinen iso kiiltävä laattalattia ja musta kiiltävä kivitaso. Me likey! Kyllä tästä vielä megahieno tulee.

 Miten teidän kevät on edennyt? Haipakkaa mennään kohti kesää jo. Yritän kuitenkin muistaa elää hetkessä ja nauttia jokaisesta kauniista kevätpäivästä. Oliko teillä railakas vappu? Meillä se vierähti yllätysyllätys remppahommissa. Onneksi kuitenkin illalla ehdittiin käväistä ystävien illanistujaisissa nauttimassa Ninan itse tekemiä supermakoisia munkkeja ja simaa. Kiitos!<3 Valitettavasti unohdin räpsiä niistä kuvia.

Loppuun pakolliset salikuvat:

 operaatio: muuttopitsat hauberiin!

Paljon energiahaleja täältä ja tsemppiä kevään rutistuksiin kaikille!

 <3:Venla

52 Kommentit

 1. Sohvi

  Täälläkin ostettiin avokin kanssa asunto vajaat kaks kk sitten 🙂 Jotenkin muka niin aikuisten puuhaa, vakituisine työpaikkoineen kaikkineen. Remppaa viikon verran ja muuttohommiin päästiin pääsiäismaanantaina! Sillon kyllä jäi salit ja kaikki kun remppaa ja muuttoa sai tehä yötä-päivää. Tsemii teillekkin ja onnea uuteen kotiin!

  • Venla Savikuja

   Joo on se kyllä sen verran aikaa vievää puuhaa! Kiitos paljon ja onnea teillekin! 🙂

 2. Treenaaja

  Hei! Kiitokset kivasta blogista, melkeinpä joka päivä tulee tsekattua oletko päivittänyt jotain uutta 🙂 Olisiko sulla muuten jotain suosituksia koskien teknisiä alusvaatteita, missä on parhaat valikoimat ja mitä merkkiä suosittelet? Naisille kyllä löytyy treenirintsikoista paljonkin erilaisia vaihtoehtoja, mutta teknisiä alushousuja on todella vähän 🙁 Entäs sitten treenihousut, mitä merkkiä niistä suosittelisit? Itsellä on ainakin ollut ongelmia löytää niistäkin hyviä, kun tuntuu, että monista mustista housuista näkyy läpi, kun ne ovat niin ohutta materiaalia. Ei ole kiva treenata, jos joutuu pelkäämään, että housuista näkyy läpi 🙁

  • Venla Savikuja

   Kiitos, mukava kuulla! Ite käytän paljon Asicsen treenihousuja ja toppeja, sekä Stadiumista oon löytäny myös teknisiä alushousuja (mikäköhän se merkki oli mmhmm..) 🙂

 3. Sohvi

  Täälläkin ostettiin avokin kanssa asunto vajaat kaks kk sitten 🙂 Jotenkin muka niin aikuisten puuhaa, vakituisine työpaikkoineen kaikkineen. Remppaa viikon verran ja muuttohommiin päästiin pääsiäismaanantaina! Sillon kyllä jäi salit ja kaikki kun remppaa ja muuttoa sai tehä yötä-päivää. Tsemii teillekkin ja onnea uuteen kotiin!

 4. ikuinen laihduttaja

  Moi! Toivottavasti jaksat lukea kommenttini, nimittäin mietin kauan kuka olisi paras motivoiva ihminen keneltä haluaisin saada neuvoja tilanteeseeni, ja sä tulit heti mieleeni. No ihmekkös tuo, oothan sä ihan tajuttoman hyvässä kunnossa 😀 Eli kysymykseni tulis tässä: Kuinka paljon (ja usein) voi oikeastaan herkutella, ettei se estä olemasta timmi? Minä olen nimittäin melkein ikuinen laihduttaja, en ole ylipainoinen, jopa 4 kuukauden ruokavalio remontti ja treeni suunnitelma saisi minut jo tavoitteisiin. Jostain syystä en kuitenkaan koskaan ole saanut tätä täyttä 4 kuukautta reenata, koska en ikinä usko tekeväni asioita oikein. Mieltä painaa mitä saa oikeastaan syödä ja mitä ei? mielessäni on kaikista eniten tälläinen lause ”jos saisin tietää tismalleen mitä tuo timmi tyttö syö ja miten hän reenaa, niin voisin näyttää juuri häneltä” ja näin ollen ei tarvitsisi mitään ruokavalioterapeuttia kun nappaisi vaan toisen treenit ja ruokavaliot itselleen.. Ja sitten ne herkkupäivät, kuinka usein sinä herkuttelet?(kasviksia ei sitten todellakaan lasketa herkuiksi vaikka ne kuinka hyviä olisikin fitness hullujen mielestä xD) tää on varmaan vähän liian työläs vastattava komentti.. mutta onko mahdollista että kertoisit mitä yleensä syöt päivittäin, ja millon pidät herkkupäiväön ja mitä yleensä sillon syöt. Ja sitten kuinka usein treenaat ja lenkkeilet yms 🙂 en kyllä itsekkään tiedä et oonko ihan hullu kun näin tarkkaan pyydän neuvoja.. mutta aina voi yrittää, sun neuvot ei varmasti voi nimittäin olla kovin harhaan johtavia kun oot tossa kropassa ja kunnossa! kiitos jo etukäteen ja ihanaa kevättä!! oot upea

  • Mia

   Vaikka Venla en olekkaan vastaan osaan kysymyksistäsi. 🙂
   Itse pidän herkkupäivän kerran viikossa.
   Silloin syön iha mitä haluan miten paljon haluan.
   Kirjaimellisesti.
   Yleensä aamu alkaa croisantilla, peronilla, suklaalla ja jäätelöllä.
   Ja muut päivän ruoat ovat tyyliin pizza, valkoinen pasta juustolla, ranskalaiset jne..
   Ja suklaata, jäätelöä, leivoksia, karkkia joka välissä…
   Itse treenaan 6krt viikossa tunnin kerrallaan.
   4 kertaa aerobicta, 3 salia
   Olen alle 160 cm ja n 50kg timmissä kunnossa.
   Siro, mutta lihaksia löytyy.
   Eli ainakaan minulla tuo kerran viikko ei vaikuta.
   Välillä saatan pitää herkkuviikon (pari-3 kertaa vuodessa)
   Eikä vaikuta mihinkään.
   Viikolla syön n 3 h välein.
   Aamulla mysliä, pähkinöitä, marjoja.
   Välipalaksi leipää.
   Illalla kananmuna ja hedelmiä.
   Lämpimät ruoat ihan perus kana/liha riisi/pasta ja salaattia.
   Päivässä n3-4l vettä ja paljon teetä.
   En lähde sanomaan että minun tapani toimii sinulle, mutta itselleni toimii. 🙂

 5. Emmi L.

  Just tänään instagramia selaillessa mietinkin, että mitäköhän sulle kuuluu 🙂 Mutta muuttaminen, I feel you. Muutin helmi-maaliskuun vaihteessa ja se oli kyllä ihan kaameeta. Eikä edes tarvinnut miettiä mitään remontteja. Siitä huolimatta oon jo taas miettimässä muuttamista, tosin olosuhteiden pakosta tällä kertaa, mutta kuitenkin.
  Kevät ja vappukin kului allergialääkkeitä mussutaessa ja aivastellessa. Kesää odotellessa siis täällä!

  Emmi L.
  http://happyfeetingblogi.blogspot.com

 6. Kati

  Tiedän ehkä liiankin hyvin miltä susta tuntuu. Kaksi vuotta sitten omakotitalo josta tehtiin suuri karsinta vuokra kaksioon muuttaessa. Vuosi sitten muutettiin Kanadaan jokaisella yksi ainut 23kilon matkalaukku mukana. Jotain tavaroita vielä Suomessa odottelee, mutta niin meni myyntiin kyllä melkein kaikki irtotavara muistoesineitä lukuunottamatta.

  • Venla Savikuja

   Ohoh no siinä on kyllä jo saanu karsintaa tehdä kerrakseen, kun on yhteen matkalaukkuun omaisuutensa ahtanut, nostan sulle hattua! Ei mikään helppo homma. Ihanaa kevättä! 🙂

 7. Maija

  Onnea uuteen kotiin teille! Mullakin on ehkä muutto tulossa kesän aikana. Eniten just mietityttää miten löydän uudesta kaupungista nopeesti hyvän kuntosalin. 🙂 Ruuan ite tekeminen on kans mulle tosi tärkeetä, joten keittiövälineet lähtee ekassa kuormassa kohti uutta kotia!
  No, kyllä kaikesta selvitään. 🙂 Ja energiaa remppailuun!

 8. cathy

  Oon muuttanu 5/2008, 9/2009, 3/2013 ja 12/2013… joulukuussa muutettiin ite rakennettuun omakotitaloon, jossa asutaan ja eletään eläkeikään asti? 🙂 Uskon et meillä se tavaraa vaan alkaa kertymään..
  Tosi paljo tuli joka muutossa nakattua pois just sellasta tavaraa minkä olemassa oloa ei vaan muistanu enää. Edelleen meillä on iso osa tavaroista (mm kirjat <3) laatikoissa, ku ei oo vielä minne laittaa niitä..

 9. Henna

  Muuttostressi, I feel you! Itsekin elän juuri muuttolaatikoiden keskellä, vaikka suurimmat huonekalut ja suurin osa tavaroistakin on saatu jo muutettua. Muuttomatkaa on ollut vajaat 500km, joten ihan hetkessä ei kaikkia tavaroista muutettukaan. Onneksi ollaan jo voiton puolella! Uusi kuntosali on täällä vielä hakusessa, eikä varmaan ihan heti löydykään yhtä hyvää salia kuin Vaasan WSC.

  • Venla Savikuja

   Oho no siinä onkin jo vähän pidempi muuttomatka, paljon tsemppiä ja energiaa sinne! 🙂

 10. Laura

  Mä aloin ton tekstin luettuani laskeen, että oon tässä vajaa viiden vuoden sisällä muuttanu 4 kertaa (tai oikeestaan 8, jos kaikki epävirallisetkin muutot lasketaan).. Ja silti mulla on joka kerta ihan älyttömästi sitä ylimäärästä tavaraa! Sen siitä saa, kun jokanen kauppakuittikin pitää säästää verukkeella ”muistan kun ostin tän maitopurkin…”!

  Tsemppiä muuttourakkaan, sitä todellakin aina tarvitaan! 🙂

 11. Petra

  aivan ihana postaus! 🙂 ja paljon onnea uuteen kotiin ja sen remppaamiseen, mahtavaa 🙂 oli pakko tulla kysäsemään kun pisti silmään nuo aivan ihanan näköset musta-valkoset treenihousut, että mistä oot mahtanu moiset löytää? 🙂

 12. Hanna

  Ihania kuvia, myös täällä suunnalla ollaan oltu kameran kanssa räpsimässä herännyttä luontoa! Ja vau miltä näytät, uskomatonta 🙂 Kuinka useasti käyt salilla normaaliviikkoina, ja osaatko arvioida yhtään päivittäistä kalorimäärääsi, minkä ns. normipäivänä vedät nassuun?

  Ihanaa kesän odotusta ja onnea uuteen kotiin! 🙂

 13. Verna L

  Sulla on ihan huikee blogi, joten oli pakko tulla kommentoimaan! Oon lueskellut tätä semmoset puolisen vuotta ja oon ihan rakastunut sun tyyliin kirjoittaa asioista joita rakastat. Hyvien ja laadukkaiden kuvien lisäksi sulla on aina positiivista sanottavaa. On ihana nähdä miten motivoitunut oot kroppasi treenaamiseen ja se on tosi arvokas lahja jaksaa noin kovasti tehdä töitä sen eteen. Sulla tuntuu löytyvän vinkkiä joka lähtöön 😀 sun tyyli kirjoittaa vaan uppoo meikäläiseen ihan täydellisesti 🙂 ♥ ja oot hurjan hieno persoona minkä kuvan nyt tästä blogista olen saanut 🙂 olisi super mahtavaa joskus päästä livenä puhuun sulle koska vaikutat niin kivalta tyypiltä! Kaikkea hyvää sulle ja läheisillesi! 🙂 hyviä kesän odotuksia sinne 8)

  • Venla Savikuja

   Oiiii kiitos päivän piristyksestä! Mielettömän lämmittävää kuulla! 🙂 Ihanaa lähestyvää kesää sulle!

 14. Ilana

  Ihana postaus! Ostin avopuolisoni (en kestä sitä sanaa mutta tulipahan nyt käytettyä) reilu kaksi vuotta sitten oma kolmio ja rempattiin tämä lattiasta kattoon saakka kaikki uudestaan. Bye bye shoppailut, matkat ja rahat ;D Mutta nyt on ihana koti jossa molemmat viihtyy, mikä sen tärkeämpää, terveyden lisäksi tietenkin? 🙂
  Paljon onnea molemmille oikeasta päätöksestä kodin hankinnan suhteen. Pitkässä juoksussa tää on paljo kannattavampi vaihtoehto!

  Tsemii myös treeneihin kun ne palautuu entiselleen ja kyllä ruoankin suhteen voi välillä vähän lipsua, varsinkin vastaavissa tilanteissa kun ei ole keittiö ihan kokkailukunnossa/jos sitä ei hetkellisesti ole käytössä ollenkaan. Ei pidä stressaa kaikesta liikaa. 🙂

  http://blogilana.blogspot.fi/

  • Venla Savikuja

   Joo on se oma-asunto kyllä hyvä ja kannattava sijoitus! Nimenomaan, ei sitä pidä turhaan stressailla, kiitokset tsempeistä ja ihanaa tulevaa kesää sulle! 🙂

 15. Vilma

  Kiitos Venla postauksesta! Tässä kun on kohta 2kk lukenut pääsykokeisiin, eikä ole hirveesti tullut nähtyä kavereita tai kokkailtua (salille kerkeämisestä puhumattakaan), ymmärsin tekstistäsi, että joskus pitää antaa itselleen lupa mennä helpoimman kautta ja luovuttava hetkeksi muista asioista tehdäkseen töitä tulevaisuutensa eteen 🙂 kiitos, tää teksti tuli luettua juuri oikeaan aikaan ja lievitti stressiä huimasti!

 16. ansbe

  Moi! Oon ymmärtäny että sä treeenaat salilla usein heti aamusta(?) Ja pitikin kysyä että voiko salitreenin/muun lihaskuntotreenin tehdä tyhjäön vatsaan vai onks se huono lihasten kehitykselle, kun joskus oon kuullut että pitäs saada proteiineja tms myös ennen treeniä? 😀

 17. emppu

  me muutettiin poikaystävän kanssa 2kk sitten ensimmäiseen yhteiseen kotiin. se muutto tuli niin äkkiä; keskiviikkona käytiin kattomassa kämppää, torstaina selviteltiin asioita muuttoo varten ja pakattiin ja perjantaina saatiin avaimet ja pakattiin lisää ja lauantaina muutettiin, eikä mulla ollu sillon aikaa heittää vanhoja, tarpeettomia tavaroita pois, ja nyt, 2kk asuttu, enkä vieläkään oo saanu läheskään kaikkia tavaroita heitettyä pois, ainoo et kirpparille vein kaks jätesäkillistä vaatteita 😀

  mutta onnea teille!! ja tiedän miltä susta tuntuu tuon kaiken muuttorumban suhteen 😀
  uskon että teille tulee mahtava ja hieno koti! 🙂

  ps. tykkään ylikaiken lukea sun blogia! osaat kirjoittaa tosi hyvin, teet mielenkiintoisia postauksia ja niin, yhellä lauseella: mahtava, innostava mimmi! joka osaa vielä näytelläkkin tosi hyvin!! :)♡

 18. Veera

  Onko kysessä kerrostaloasunto tms. vai omakotitalo? 🙂 Oon muuten miettynyt tässä, että missä sut voisi nähdä? Haluaisin meinaan kovasti tavata sut joskus 😀

  • Veera

   unohdin laittaa edelliseen joten tässä vielä jatkoa.. Motivoit nuoria ja varmasti myös muitakin tosi paljon pirteällä asenteellasi, itse voin omasta puolesta sanoa että motivoit minua aina päivä päivältä enemmän, monesti katson instagramissa kuviasi ja sanon kavereille et jonain päivänä mäkin oon samanlaisessa kunnossa kuin Venla 😀 <3 ja oon varmaan aiemminkin maininnut täällä että olet mulle esikuva, sä olet näyttänyt että yhtä hyvin naisillakin voi olla kauniit näkyvät lihakset, eikä vain miehillä 😛

 19. Henna

  Hei! Olisin kysellyt että mikä proteiinijauho on ollut mielestäsi ”parhain” lihasten kasvu kannalta. itse olen 18-vuotias ja haluaisin nostaa painoa lihasten avulla! 🙂 Blogi on muuten mahtava motivaation lähde!

 20. Jenna

  Onnea uuteen kotiin! 🙂 On se kyllä ihana tunne kun on oma asunto! Mekin viime vuonna avopuolisoni kanssa ostettiin uusi asunto, ja sitä rempatessa oli välillä sellainen olo että ei tästä tule yhtään mitään… remppamiehet oli siis täyspaskoja ja olenkin oppinut että ei kannata ottaa tuttuja remppaamaan kämppääsi! 😀 Mutta sitten kun se on valmis se on kyllä niin ihanaa 🙂 eli tsemppiä remppaan, toivottavasti menee juuri niin kuin suunnittelitte!

 21. sasi

  Voiko lihastreenin tehä tyhjään vatsaan vai aiheutuuko siitä kataboliaa treenin aikana? 😀

 22. Kikka

  Sä motivoit mua tosi paljo!! Oot kaunis ja kyl niitä luontokuviiki on tullu näpsittyy aikas paljon;D

 23. Katri

  Hei Venla, näytät upeelta. Ootko luonnostat noin tumma? Käytätkö solariumia, suihkurusketusta tai yleensä mitään?

 24. Annu

  Mahtava tuo pöytätaso. Just sellanen, minkä mäkin haluaisin omaan keittiööni. Se remppa kai tässä oliskin seuraavaksi edessä, kun sais kylppäri- ja saunaremontista kärsittyjen menojen jälkeen hiukkasen säästettyä… Ei ihan halpoja noi rempat!!

 25. jenspa

  Hei Venla! Huomasin blogia selaillessani, että viime kesänä olitte tehnyt reissun Riikaan 🙂 mahtava postaus ja kivoja vinkkejä! itsellä myös kesällä suunnitteila auto matka Viron läpi Riikaan. Hotelli on hieman hakusessa eli Olisin kaivannut hotelli vinkkejä 🙂 Missä hotellissa yövyitte? olitteko hotelliinne tyytyväisiä?

 26. Milla

  Moi! 🙂 sun blogi on tosi ihana, käyn melkein joka päivä kattoo jos olisi tullut jo uusi postaus 😀 oon lukenu sun blogia noin 5 kuukautta ja tää on paras blogi mitä oon koskaan lukenu 🙂 sulla on ihana tyyli ja oot tosi kaunis. ja onnea uuteen kotiin 🙂

 27. Onnellinenko?

  Ompas ihana lukea blogiasia. Löysinkin tämän joskus puolisen vuotta sitten ja mukava on ollut seurailla kehittymistäni. Ihannoin suuresti treenaustasi, sillä itsekkin yritän salilla käydä mutta valitettavasti nyt on oollut huiman kahden viikon täys tauko..ja vähän onkin tästä huono omatunto.

  Onnea uudelle kodille <3

 28. Mia

  Hei tuli mieleen, kun olet välillä postaillut kun olet käynyt brunssilla.
  Mikä on mielestäsi Helsingin paras paikka? 🙂

 29. Viivi

  Moikka! Oonkin miettinyt, että millon kämppäuutisia tulee. Ollaan nimittäin oltu pari kertaa yhtäaikaa rautakaupassa ja kerran pankissa, heh! 😀 me ostettiin kans asunto miehen kanssa talvella, muuttamaan päästiin helmikuussa ja ihan valmista ei oo vieläkään.. Ostettiin ”valmis” asunto jota ei muka pitänyt rempata, mutta lopulta rempattiin 2kk. Mutta on se kiva kun on oman näkönen kämppä! Ja oma on kyllä ihan eri juttu kun vuokra. 🙂 saako udella että minkälaisen kämpän hommasitte ja mistä päin?

 30. Maria

  Ihanan näköinen kivilattia ja -taso. Mistä olette nuo hommanneet ja mihin hintaluokkaan?:) Itsellä myös pieni remppa edessä mm. lattia ja taso menee vaihtoon:) Ihanaa kesää sinulle<3

 31. Muuttokilpailutus

  Huippuhauska kirjoitus muutosta yms. ”Muuttopitsat hauberiin” oli kyllä ehdoton kohokohta! 😀

Lähetä kommentti