04.05.2017 | 7 Kommentit

My favourite takeaway ATM

Kiitos siskoni hyvien vinkkien, löysin tässä taannoin uuden takeaway suosikin, Salaattiaseman. Kyseisen paikan tarjontaan on tullut turvauduttua etenkin päivinä, jolloin olen ollut paljon liikenteessä tai silloin, kun kotiin tullessa nälkä on jo ennättänyt kasvaa liian suureksi ryhtyäkseni kokkailupuuhiin. 

Tässä salaattiannos, josta ei kerta kaikkisesti löytynyt alta edes pienen pientä hieman mauttomampaa lehtipetiä, vaan koko kippo oli täyttä makujen tykitystä. Teki melkein mieli nuolla kulho pohjaa myöten.

Ravintola kertoo sivuillaan suosivansa paikallisia tuottajia ja seuraavansa satokautta, jolloin laadukkaat ja vaihtuvat sesongin maut ovat taattuja. Mahtavaa!

Tarjonnasta löytyy salaatteja, salaattirullia, keittoja, vastapuristettuja täysmehuja ja tuorepuuroja.

Tällä hetkellä Salaattiasemat löytää Lauttasaaresta ja Isosta Omenasta.

Tämä ei tosiaan ollut mainos, vaan puhdas suositus teille, jotka satutte etsimään vaikka uutta, ravitsevaa ja maukasta lounaspaikkaa.

Aurinkoista päivänjatkoa toverit!

<3:Venla

7 Kommentit

 1. Marsi

  En tiennytkään tuollaisesta!

  Onko kallista??

  Näytti hyvältä.. näin erikois ruoka valioisen silmään!!:)

  • Venla Savikuja

   Mukava kuulla! 🙂 Minusta ihan ok hinta-laatusuhde. Keitot ja salaatit n. 9-12€ ja tuorepuurot 4€

 2. Emilia

  Enpä tiennytkään että Salaattiasema löytyy myös Isosta Omenasta! Käyn siellä usein, eli pitää mennä testaamaan paikka ensi tilassa nyt kun tietää että se sielläkin on.

  • Venla Savikuja

   Mahtavaa, kannattaa! Joo, se rantautui tosiaan sinne uudelle puollelle juuri hetki sitten. 🙂

 3. Vierailija

  Vedin jonkuu lohikvinosalaatin ja oli aika kämästä, pohja muhju oli kyl hyvää, ja oli aika törkeen hintata. Hese himotteli tyyppa, mut joku ihme remppa, ja paljon helpompaa. Porkkana-parsa-kukkakaali sekotus soijal hyvä. Salaatit ok, ollu mulle vieraampaa mut hyvältä tuntuu? Kaiken kaikkiaan voisin sanoa et suoritus varsin ok. Jotain vois ehkö tehä toisin, mut voisin mennä roskikseekikini, hip ja hop

Lähetä kommentti