16.10.2016 | 32 Kommentit

MYYTY

Päätimme tovi sitten, että laittaisimme asuntomme myyntiin ja viime kuussa sitten todella teimme sen. Tiesimme, ettei meillä olisi mikään kiire muuttaa pois, sillä viihdymme kodissamme erinomaisen hyvin. Sovimme, että mikäli oikea ostaja kuitenkin sattuisi löytymään, olisimme valmiita siirtymään eteenpäin.

Eikä mennyt aikaakaan, kun saimmekin jo heti viime kuun puolella ostotarjouksen. Tällä viikolla teimme sitten viralliset kaupat pankissa ja nyt vihdoin uskallan jo asiasta hiiskua. Hullua kuinka nopeasti kaikki lopulta tapahtuikaan, vaikka toki erinäisten käytännön asioiden hoitaminen onkin syönyt viime aikoina paljon aikaa ja energiaa. Tähän kuitenkin huipentui n. kaksi ja puoli vuotta sitten alkanut yhteinen ”matka”. 

Olen varma, että vaikka päällimmäisinä tunteina tällä hetkellä on ollut lähinnä jännitys ja innostus, ehtii tässä vielä varmasti haikeuskin iskeä, sillä onhan koti aina koti, ja meidän kotimme on ollut kerrassaan I-HA-NA! Ihan paras paikka maailmassa. Haikeuden lisäksi tulemme varmasti käymään läpi vielä joukon kirjavia tunnekuohuja. Onhan pelkkä muutto itsessään tutkimusten mukaan yksi stressaavimmista asioista ihmisen elämässä, heti läheisen kuoleman ja avieron jälkeen, mutta ei nyt sentään sitä vielä murehdita. Nyt ollaan vaan iloisia!

Tässä vielä muistelot siitä, miltä kotimme näytti ennen remonttiamme:

Olisi mahtava kuulla, mikäli myös siellä suunnalla jollakulla muutto- tai asunnon osto- sekä myyntikuviot ovat nyt ajankohtaisia? Aikoinaan kaikkien muiden aiheiden lisäksi myös koti-, sisustus- ja remppapostaukset tuntuivat kiinnostavan teitä kovasti. Vieläkö siellä ollaan samoilla linjoilla? Huikkaa, jos näin on!

Leppoisaa sunnuntaipäivää toverit!

<3:Venla

Kuvat asunnostamme remontin jälkeen: Riku Leppänen

32 Kommentit

 1. Piipi

  Waudewille Ihanasti rempattu. Kaunis koti.
  Tuo haikeus on mullakin käynyt mielessä. Me ollaan itse rakennettu meidän talo ja yhteisiä vuosia tulee pian 12. Mut nyt on aika siirtyä eteenpäin eli meillä on valkoinen tiilitalo myynnissä, Inkoossa, mut täällä maalla kaupankäynti on hieman hitaampaa. Pääkaupunkiseudulle kuitenkin ajaa reilu puolessa tunnissa, joten sekään ei luulisi olevan esteenä. Täällä on ihanan rauhallista ja lääniä jossa temmeltää. Ihana perhekoti siis❤️rakkaudella rakennettu itselleen aikoinaan.
  Odotamme sitä yhtä kiinnostavaa ostajaa vielä. On kuitenkin katsojia nyt ollut. Et pidetään peukkua
  Näin jo untakin asiastaet joku kiinalainen/japanilainen nainen tuli ja halusi ostaa kotimme irtaimistoineen. Jos tämä uni toteutuisi, niin muuttomme taitaisi sujua vähemmän stressaavana
  Tsemppiä sinne ja ihanaa syksyä

  • Venla Savikuja

   Kiitos!
   Oi Inkoo on ihana, olen itsekin sieltä kotoisin.<3
   Niinpä, onneksi vaikeilta ja haikeiltakin tuntuvat muutokset voivat tuoda lopulta mukanaan paljon uusia hyviä asioita.
   Hurjasti onnea ja tsemppiä asunnon myyntiin.
   Ja oikein tunnelmallista syksyä teille! 🙂

 2. Jaana

  ois mielenkiintosta kuulla tulevaisuudesta. ostatteko uuden asunnon? onko kenties perheenlisäystä tulossa jne? 🙂

 3. Venla Savikuja

  Oi ihanaa, että pääsette muuttamaan haaveilemaanne uuteen asuntoon!
  Niinpä, muutokset voivat herättää paljon erilaisia ristiriitaisia tunteita. Vaikealtakin tuntuvat muutokset voivat olla kaivattuja ja tuoda mukanaan paljon uusia hyviä asioita.
  Tavaroiden läpikäyminen, karsiminen ja pakkailu saattaa olla todella stressaavaa ja toisaalta myös jollain tapaa terapeuttista. Muutossa ja muissa elämän muutoksissa vanhan elämän taakse jättäminen tai vanhasta kodista luopuminen saattaa olla haikeaa, vaikka samaan aikaan tulevaisuutta ja uutta kotia odottaisikin innolla. Toki kotiutuminenkin ottaa aina oman aikansa.
  Paljon tsemppiä muuttoon ja onnea uuteen kotiin teille! Rapsutuksia Tumppi-koiralle. <3

 4. ka

  wau miten hinoesti ootte remontoinut! Ihan uteliaisuudesta kysyn, että miten paljon tollaseen koko asunnon kattavaan remonttiin menee rahaa suurinpiirtein? Onnea uusiin tuuliin 🙂

  • Venla Savikuja

   Kiitos paljon! 🙂

   Se riippuu aika monesta seikasta:
   -kuinka paljon osaa rempata ja tehdä itse, ja kuinka paljon tarvitsee ulkopuolista apua
   -minkälaisia materiaaleja käyttää
   -kuinka suuresta asunnosta on kyse jne.

 5. Taina

  Ehdottomasti mielenkiintoinen ja täällä myös ajankohtainen aihe – lisää näitä:) tosi upea ja inspiroiva muodonmuutos, hienonen työn olette tehneet. Onnea uuden kodin etsintään!

  • vaula

   Mistäköhän päättelit, että on lapsi tulossa? Lukiko postauksessa niin? Perheenlisäys on niin henkilökohtainen juttu, että tuollainen vihjailu on epäkunnioittavaa, vaikka ei mitään pahaa sillä tarkoittaisikaan.

 6. Venla Savikuja

  Kiitos paljon!
  Hurjasti tsemppiä muuttoon ja uuteen kaupunkiin kotiutumiseen Sanna!<3

 7. Venla Savikuja

  Paljon tsemppiä ja voimia kotiutumiseen sinne suunnalle Mari!<3 Se ottaa aina oman aikansa.

  Kiitos!

 8. Maikki

  Todella kaunis koti! Haluaisin ehdottomasti lukea lisää remontti- ja sisustuspostauksia =)

 9. Hansu

  Ohhoh, mahtavan remontin olette tehneet! Miten ihmeessä raaskitte luopua noin kivasta etenkin kun kaikki on itse valittua… Me myös ostimme asunnon kesällä, ja olemme sitä nyt viime kuukaudet remontoineet lattiasta kattoon. (Juttua blogissani remontti-tagin alla: https://hassutellen.blogspot.fi/search/label/remontti) Muutto on kyllä hirveintä puuhaa ikinä, vaikka onneksi meidän tilanne salli kantaa pikkuhiljaa tavaroita kun asuimme kuitenkin ensimmäiset remonttikuukaudet vielä vanhassa asunnossa. Tsemppiä koitokseen!

 10. Annika

  Moi! Nyt oli pakko kysyä kun bongasin tuon teidän sohvapöydän, mistä se on ostettu? On meinaan juuri sen tyyppinen mitä olen etsinyt meidän uuteen kotiin 🙂 muutto edessä parin viikon päästä joten kaikki tämän tyyliset postaukset kiinnostaa suuresti 🙂

  Annika

 11. Hanna

  Tuo on kyllä niin ihana tuo teidän (nyt jo entinen) kotinne! Oon aina katsonut tuota ihan sydänsilmäemojina, heh! Mietin myös, että miksi muutatte pois? Onnea jokatapauksessa uusiin tuuliin ja uuteen alkuun!

 12. Sanna

  Ihan SUPER kaunis koti ❤ mieletön muutos ennen ja jälkeen kuvissa. Täällä kans muutto edessä toiseen kaupunkiin ja tällä hetkellä vallitsee kaaos. Tää on kyllä stressaavaa muutossa ennenkun pääsee uutta kotia laittaa, mutta onneksi sekin koittaa pian 🙂 tsemppiä teille tulevaan muutokseen!

 13. Mari

  Muutettiin uudelle paikkakunnalle ja uuteen kotiin noin kk sitten ja voi sitä tressin määrää. Mutta ehkä elämä voittaa vielä ja elämässä alkaa samalla ihan uusi aika, parempana.

  Mutta tosi ihanasti remontoitu asunto.

 14. Hannah

  Kiva oli lukea teidän muutto kuulumisia 🙂 hienoa että asiat järjestyvät ja olette innoissanne muutoksista 🙂

  Muutokset toki aina jännittävät ja tuottavat monenlaisia tunteita. Meillä on tällä hetkellä menossa muutto uuteen kotiin ja pääsemme kauan haaveilemaamme rivitaloasuntoon! Asuminen siellä helpottaa rakkaan Tumppi-koiran oloa ja uskon sen helpottavan myös omaa stressiäni. Muutosvaihe aiheuttaa monia tunteita, pakkailu ja tavaran katsominen stressaa. Mutta muutos tulee olemaan kaivattu ja tarpeellinen. Olemme odottaneet tätä kauan. Olen innoissani ja onnellinen tästä 🙂 haaveiden ja unelmien toteutuminen tuottaa paljon hyvää fiilistä ja energiaa 🙂

  Tsemppiä tulevaan talveen! ♡

 15. Vanhempi naishenkilö

  Kivan näköisesti oli kotinne rempattu. Toi olkkarin matto kiinnostaa, mistä ostettu?

Lähetä kommentti